- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.581
el işi ne yapıosun bulutumArtık ben de pek giremicem el işi yapmaya başladım biraz para kazanmam lazım.bu arada sen pro muydun ben yeni mi fark ettim
Oo hayırlı olsunsendemi gelmiecen artk
dün pro oldum cnm bbir arkadaş hediye etti burdan
toka örmeye başladım elimi hızlandırırmam lazım.aslında dikiş makinesi öğrenip bir şeyler dikmek isterdim ama kızın büyümesi lazım azel işi ne yapıosun bulutum
buralarda artık el işini kmse almıyor
bebekler için olanlar dışında
bizede satOo hayırlı olsungelicem de eskisi gibi her gün gelemem galiba kızda çok hareketlendi hep peşindeyim
toka örmeye başladım elimi hızlandırırmam lazım.aslında dikiş makinesi öğrenip bir şeyler dikmek isterdim ama kızın büyümesi lazım az
Aaayyy senin bebekle ilgili ne zaman bir şey okusam "Nasıl yaa daha dün konuştuk gebelik öğrenince" oluyorum ahahhaa Sen şu bebişe bak hele hayata gözlerini açma zamanı bile gelmişMinnoş da iyi teyzesiii. Haftaya çarşamba geliyor bebik
ahhaha geldim geldim ama beb
Oğlum diye demiyorum ama benim oğlan zeka küpü! Anne karnında neler yapıyor bir görsenEvet eskiden bu kadar değildi galibakızlar biraz daha zeki oluyorlar galiba
Di mi yaa aktı gitti zaman senin bebiş de 26 haftalık olmuş şaka maka. Çok teşekkür ederim canım benimm darısı zamanı gelince senin başına inşallahAaayyy senin bebekle ilgili ne zaman bir şey okusam "Nasıl yaa daha dün konuştuk gebelik öğrenince" oluyorum ahahhaa Sen şu bebişe bak hele hayata gözlerini açma zamanı bile gelmişSağlıkla gelsin bebişin canım benim
Satarız ayıpsın kurulum aşamasında olan bir şirketiz haberdar ederimbizede sat
oy maşallah onaAaayyy senin bebekle ilgili ne zaman bir şey okusam "Nasıl yaa daha dün konuştuk gebelik öğrenince" oluyorum ahahhaa Sen şu bebişe bak hele hayata gözlerini açma zamanı bile gelmişSağlıkla gelsin bebişin canım benim
ahhaha geldim geldim ama bebeye alışverş maratonu ve tatil dönüşü ev işi, ofis işi maratonundan buralara gelemedim. Napıyosun Baluşuuummm
Oğlum diye demiyorum ama benim oğlan zeka küpü! Anne karnında neler yapıyor bir görsen
Eee hani göbişli fotoAaayyy senin bebekle ilgili ne zaman bir şey okusam "Nasıl yaa daha dün konuştuk gebelik öğrenince" oluyorum ahahhaa Sen şu bebişe bak hele hayata gözlerini açma zamanı bile gelmişSağlıkla gelsin bebişin canım benim
ahhaha geldim geldim ama bebeye alışverş maratonu ve tatil dönüşü ev işi, ofis işi maratonundan buralara gelemedim. Napıyosun Baluşuuummm
Oğlum diye demiyorum ama benim oğlan zeka küpü! Anne karnında neler yapıyor bir görsen
Tmm sayfa felan varsa takip edelim destek olalımSatarız ayıpsın kurulum aşamasında olan bir şirketiz haberdar ederim
oy maşallah onayesinler minnoşu erkeklerde zekilik biraz hiperaktifliğe neden oluyor sanki kolay gelsin şimdiden
Bu doğru ve haklı yorumun beni biraz incittiSatarız ayıpsın kurulum aşamasında olan bir şirketiz haberdar ederim
oy maşallah onayesinler minnoşu erkeklerde zekilik biraz hiperaktifliğe neden oluyor sanki kolay gelsin şimdiden
Bebiş alışverişi çooook ama ben de takat kalmadı ahahahahEee hani göbişli foto
Bide hani bebeiş alışveriş fotoları
Biz zamanında paylaşıodkkkkkkkk
Hıhhhh
Tmm sayfa felan varsa takip edelim destek olalım
Ayyyyy senin takvimini yerim beeennnnGüüüünaaaayyydıııın
sonuçBu doğru ve haklı yorumun beni biraz incittiSağlıklı olsun da minnoş yaramazlığına katlanırız napalım
Bebiş alışverişi çooook ama ben de takat kalmadı ahahahah
hiç yapmadım yaAyyyyy senin takvimini yerim beeennnn
Zamanında en çok özendiğim şeylerden biriydi KK'da gebelik takvimi yapabilmek
Ayyyyy senin takvimini yerim beeennnn
Zamanında en çok özendiğim şeylerden biriydi KK'da gebelik takvimi yapabilmek
seni yerim kız minnoşumYaa
Buraya girdikçe takip etmekte hoşuma gidiyor
Beybinin cinsiyet belli oldumu yavrimYaa
Buraya girdikçe takip etmekte hoşuma gidiyor
elletmiş ama göstermemiş aşkoşBeybinin cinsiyet belli oldumu yavrim
ben diyorum kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzUtaniyo demekki
seni yerim kız minnoşum
Beybinin cinsiyet belli oldumu yavrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?