- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.561
beyaz ata binerim yanına koşarım bebeğimmmmmmmmmMatmazella yaaa sağlıkla al kucağına inşallah canımm Çok heyecanlı olsa gerek
Bal0ncuk helloooo kırmızılım sana yandı canımmmmm
nieGunaydin yavruslar, tasinali 10 gun olacak hala termosifon isini halledemedik
Dikkate alıcam beybi zaten canım çok tatlı değildir kalkar yürürümdoğumdan snra seni ilk yürüyüşe kaldırdıklarından yapamıacam sanıacaksın yanacaksın ama pes etme
eğer ertesi güne kadar her yarım saate bir kalkar yürür adımlarını çoğaltırsan
ertesi gün yürüyerek cıkarsın
Ay valla çok heyecanlı ya darısı sağlıkla senin başınaMatmazella yaaa sağlıkla al kucağına inşallah canımm Çok heyecanlı olsa gerek
Bal0ncuk helloooo kırmızılım sana yandı canımmmmm
ohh bebeler ard arda geliyorDikkate alıcam beybi zaten canım çok tatlı değildir kalkar yürürüm
Ay valla çok heyecanlı ya darısı sağlıkla senin başına
Amin Allah bekleyenlere en kısa sürede versinohh bebeler ard arda geliyor
darısı kalanlara inşallah
Vandan bir tane getirmistik parcasini bulup takamadilar, dun baska vermis adam oda suyu ısıtmadi bir turlu. Ay aglicam cidden
geçici süreç cnmVandan bir tane getirmistik parcasini bulup takamadilar, dun baska vermis adam oda suyu ısıtmadi bir turlu. Ay aglicam cidden
beyaz ata binerim yanına koşarım bebeğimmmmmmmmm
Dikkate alıcam beybi zaten canım çok tatlı değildir kalkar yürürüm
Ay valla çok heyecanlı ya darısı sağlıkla senin başına
Oy maşallah daha iyi hiçbir konuda altta kalmazBizimki büyümüşte küçülmüş
Herşeyi cok bilio
kızlar esktra cadılar bence bulutumOy maşallah daha iyi hiçbir konuda altta kalmazbu folik asit bebeleri hep aynı diyorlar
Evet eskiden bu kadar değildi galibakızlar esktra cadılar bence bulutum
annem gibi konuşasım var
bizim zamanımızda böylemiydi die
burda kaç pipili anası var bilionmu senEvet eskiden bu kadar değildi galibakızlar biraz daha zeki oluyorlar galiba
Yazarken tedirgin oldum çaktırmaburda kaç pipili anası var bilionmu sen
neyseki yoklar bulutumYazarken tedirgin oldum çaktırma
Artık ben de pek giremicem el işi yapmaya başladım biraz para kazanmam lazım.bu arada sen pro muydun ben yeni mi fark ettimneyseki yoklar bulutum
tek tabanca takılıorum işte buralarda
sendemi gelmiecen artkArtık ben de pek giremicem el işi yapmaya başladım biraz para kazanmam lazım.bu arada sen pro muydun ben yeni mi fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?