- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.601
oğlan olsa gösterirdiYiaaa
Pazartesi gittik totosunu dönmüş Bu pazartesi bidaha gidicez gösterir diye ümit ediyorum hemşirem
onlar pipilerini göstermeye cok meraklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlan olsa gösterirdiYiaaa
Pazartesi gittik totosunu dönmüş Bu pazartesi bidaha gidicez gösterir diye ümit ediyorum hemşirem
oğlan olsa gösterirdi
onlar pipilerini göstermeye cok meraklı
gelsin gelsin kızıma oyun arkadaşı gelsinBilmiyorum hiç hissedemiyorum baluşum çok merak ediyorum o yüzden hissiz olduğum için
gelsin gelsin kızıma oyun arkadaşı gelsin
burda pipililerin arasında kaldk
Ben erkek hissediyorum yaben diyorum kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yaramaz beybii bebeler bize sabretmeyi boyle boyle ogretecek demekkiYiaaa
pipici seniBen erkek hissediyorum ya
Yaramaz beybii bebeler bize sabretmeyi boyle boyle ogretecek demekki
Benimde oglum olcak ahafsjsgspipici seni
Sonuç ben pert bir de aldıklarım ortada kaldı, bebeğin odası yok ya da benim koyabileceğim depolama alanım yok, kocam hiçbir hazırlığa yardım etmiyor doğru düzgün, şu sıralar aklımı çıldırıcim
ben hevesliydim kuzu kimileri yapmıyor haklısın N Neal de mesela yapmamıştı diye hatırlıyorumhiç yapmadım ya
evet ben de her girdiğimde altta yazanları okuyorumYaa
Buraya girdikçe takip etmekte hoşuma gidiyor
Kayınvalidem falan anneler hisseder ne hissediyorsun diye soruyordu habire. Ben de hiçbir şey hissetmiyordum yavruş senin gibi. Kayınvalidemin dediğine göre o iki hamileliğinde de oğlu olucanı biliyormuşBilmiyorum hiç hissedemiyorum baluşum çok merak ediyorum o yüzden hissiz olduğum için
Hadi inşallahhhhBenimde oglum olcak ahafsjsgs
Leeee foto diom fotooooığğğSonuç ben pert bir de aldıklarım ortada kaldı, bebeğin odası yok ya da benim koyabileceğim depolama alanım yok, kocam hiçbir hazırlığa yardım etmiyor doğru düzgün, şu sıralar aklımı çıldırıcim
ben hevesliydim kuzu kimileri yapmıyor haklısın N Neal de mesela yapmamıştı diye hatırlıyorum
evet ben de her girdiğimde altta yazanları okuyorum
Kayınvalidem falan anneler hisseder ne hissediyorsun diye soruyordu habire. Ben de hiçbir şey hissetmiyordum yavruş senin gibi. Kayınvalidemin dediğine göre o iki hamileliğinde de oğlu olucanı biliyormuş
Oda yapacakmisin askoSonuç ben pert bir de aldıklarım ortada kaldı, bebeğin odası yok ya da benim koyabileceğim depolama alanım yok, kocam hiçbir hazırlığa yardım etmiyor doğru düzgün, şu sıralar aklımı çıldırıcim
ben hevesliydim kuzu kimileri yapmıyor haklısın N Neal de mesela yapmamıştı diye hatırlıyorum
Kayınvalidem falan anneler hisseder ne hissediyorsun diye soruyordu habire. Ben de hiçbir şey hissetmiyordum yavruş senin gibi. Kayınvalidemin dediğine göre o iki hamileliğinde de oğlu olucanı biliyormuş
Kız her şeyi poşetledim, yarın az dağınık ev fotilerinden bulur atarım.Hadi inşallahhhh
Leeee foto diom fotooooığğğ
Kuşum mecbur yapıcam galiba yaa. Aslında uğraşmak ve ona bütçe ayırmak istemiyordum ama evde hiç depolama alanım yok. Ev çingene gibi oldu valla ortalıktaki bebek eşyalarından. Ama uygun fiyatlı şeyler alıcam çünkü bebek büyüyüp az aklı erince belki böyle arabalı maraabalı sevice şeyler ister, o zaman yenileriz. Zaten kiracıyız ömürlük kalitede mobilya almak şart değil bize.Oda yapacakmisin asko
Offf onu demiırmmmmmmKız her şeyi poşetledim, yarın az dağınık ev fotilerinden bulur atarım.
Kuşum mecbur yapıcam galiba yaa. Aslında uğraşmak ve ona bütçe ayırmak istemiyordum ama evde hiç depolama alanım yok. Ev çingene gibi oldu valla ortalıktaki bebek eşyalarından. Ama uygun fiyatlı şeyler alıcam çünkü bebek büyüyüp az aklı erince belki böyle arabalı maraabalı sevice şeyler ister, o zaman yenileriz. Zaten kiracıyız ömürlük kalitede mobilya almak şart değil bize.
Haklisin canim, gonlune gore olur inşallahKız her şeyi poşetledim, yarın az dağınık ev fotilerinden bulur atarım.
Kuşum mecbur yapıcam galiba yaa. Aslında uğraşmak ve ona bütçe ayırmak istemiyordum ama evde hiç depolama alanım yok. Ev çingene gibi oldu valla ortalıktaki bebek eşyalarından. Ama uygun fiyatlı şeyler alıcam çünkü bebek büyüyüp az aklı erince belki böyle arabalı maraabalı sevice şeyler ister, o zaman yenileriz. Zaten kiracıyız ömürlük kalitede mobilya almak şart değil bize.
Ben tarkana gitmek istireeeemAkşam melek mosso konserine gidecem
Atlayın arabaya sizde hade
Ben erkek hissediyorum ya
Yaramaz beybii bebeler bize sabretmeyi boyle boyle ogretecek demekki
Sonuç ben pert bir de aldıklarım ortada kaldı, bebeğin odası yok ya da benim koyabileceğim depolama alanım yok, kocam hiçbir hazırlığa yardım etmiyor doğru düzgün, şu sıralar aklımı çıldırıcim
Yakalarsam muck muckmu diecenBen tarkana gitmek istireeeem
İnş kuzum benim, senin de öyle olsunHaklisin canim, gonlune gore olur inşallah
Hiç deme her şeyi biliyorlarHahahah bakalım ne gelecek herkes erkek diyor zaten
Aynen daha dünyaya gelmeden öğretmişlerdi zaten
Biz hep cahiiiil ahhahah biz anlayamıyoz sanırım
Ben bu ara yıldız tilbe konserine gitmek istiyorum aslında. Baluş hamilelikte böyle yüksek ses olan alanlara, konsere falan gitmek sorun oluyor mu acaba biliyor musun? Yanlş hatırlamıyorsam eylülde yıldız tilbe konseri vardı ona gidebilsem ne güzel olurYakalarsam muck muckmu diecen
Yakalarsam muck muckmu diecen
Benm dr hamilesiniz hasta değilsiniz derdiİnş kuzum benim, senin de öyle olsun
Hiç deme her şeyi biliyorlar
Ben bu ara yıldız tilbe konserine gitmek istiyorum aslında. Baluş hamilelikte böyle yüksek ses olan alanlara, konsere falan gitmek sorun oluyor mu acaba biliyor musun? Yanlş hatırlamıyorsam eylülde yıldız tilbe konseri vardı ona gidebilsem ne güzel olur