• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm dr hamilesiniz hasta değilsiniz derdi
Ben köti hamilelik geçirmeme rağmen
Makyaj yap kendini iyi hissettiğin şeyleri yap derdi
Açık havada konserse sorun olmaz kız..
İçerde kendide dans eder

Göbekli foto diorm bak dövecem seni :KK70:
Yaa evet ben de aynını düşünüyorum ama geçen tatilde otel animasyonunda davul vardı ve dibimizde çalıyordu. Davulu da yakından böğründe hissedersin ya huzursuz oldum uzaklaştım. Bebiş de huzursuz olur psikolojik olarak diye. Sonra nedense konserde de olur mu diye düşündüm aynı şey.
Eylül de açık hava olur herhalde kuzu. Bir sonraki cumartesi şeker yüklemesine gidicem o zaman doktoruma sorim kafam rahat etsin. Gerçi benim doktorum "arada eşinle gidip bir kadeh şarap içebilirsin bile, hatta keşke gitsen biraz rahatlarsın" demişti, konsere gitme diceni sanmam ahahahaha. Yapmadım tabiki öyle bir şey bebişime zarar vericek hiçbir şey yapamam, korkarım 🥺

Fotiler hep kocamın telde kuzu bugün istim de atarım 💜
N Neal dön bebeğimmmmm
Ayrılıkkk böyleeee uzun sürmezkiiiiii
Dön dönnnn bebeğeeemmmm
Neal nerde cidden 🤔
Günaydın kuzuuummm 💜

Eee hani göbişli foto
Bide hani bebeiş alışveriş fotoları
Biz zamanında paylaşıodkkkkkkkk
Hıhhhh

Tmm sayfa felan varsa takip edelim destek olalım ♥️
Yok ama ilerde açmayı düşünüyorum şimdilik bir tanıdık vasıtasıyla satıcam.açarsam yazarım 😘💕 konser nasıl geçti
Bu doğru ve haklı yorumun beni biraz incitti :KK70:Sağlıklı olsun da minnoş yaramazlığına katlanırız napalım :ruh:

Bebiş alışverişi çooook ama ben de takat kalmadı ahahahah
Yaa sen iki canlısın incitir miyim hiç 🙈 aynen sağlıklı olsun da inşallah annesini hiç üzmez 🥰

İnş kuzum benim, senin de öyle olsun 💜

Hiç deme her şeyi biliyorlar 🤣

Ben bu ara yıldız tilbe konserine gitmek istiyorum aslında. Baluş hamilelikte böyle yüksek ses olan alanlara, konsere falan gitmek sorun oluyor mu acaba biliyor musun? Yanlş hatırlamıyorsam eylülde yıldız tilbe konseri vardı ona gidebilsem ne güzel olur 🤤
Ay bizde eşimle gitmek istiyoruz onaaa belki karşılaşırız🥰

Yaa evet ben de aynını düşünüyorum ama geçen tatilde otel animasyonunda davul vardı ve dibimizde çalıyordu. Davulu da yakından böğründe hissedersin ya huzursuz oldum uzaklaştım. Bebiş de huzursuz olur psikolojik olarak diye. Sonra nedense konserde de olur mu diye düşündüm aynı şey.
Eylül de açık hava olur herhalde kuzu. Bir sonraki cumartesi şeker yüklemesine gidicem o zaman doktoruma sorim kafam rahat etsin. Gerçi benim doktorum "arada eşinle gidip bir kadeh şarap içebilirsin bile, hatta keşke gitsen biraz rahatlarsın" demişti, konsere gitme diceni sanmam ahahahaha. Yapmadım tabiki öyle bir şey bebişime zarar vericek hiçbir şey yapamam, korkarım 🥺

Fotiler hep kocamın telde kuzu bugün istim de atarım 💜

Neal nerde cidden 🤔

Günaydın kuzuuummm 💜
Sabırsızlkkla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
♥️♥️♥️♥️

Peki bunu benm gerçekten yapmş olduğumu biliormuydun
İzlerken kahkaha attm :D :D

Yok ama ilerde açmayı düşünüyorum şimdilik bir tanıdık vasıtasıyla satıcam.açarsam yazarım 😘💕 konser nasıl geçti

Yaa sen iki canlısın incitir miyim hiç 🙈 aynen sağlıklı olsun da inşallah annesini hiç üzmez 🥰
Bol kazançlarn olsn kuzum
Süperdi ya..
Hala etkisindeym

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Bebek iyi mi? Yoğun bakımda mı hala? Parayı bastırıp kırmızılandın mı yokluğumda?
Sen önce bana hesap ver
Nerdesn...!

Back