- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet ben de aynını düşünüyorum ama geçen tatilde otel animasyonunda davul vardı ve dibimizde çalıyordu. Davulu da yakından böğründe hissedersin ya huzursuz oldum uzaklaştım. Bebiş de huzursuz olur psikolojik olarak diye. Sonra nedense konserde de olur mu diye düşündüm aynı şey.Benm dr hamilesiniz hasta değilsiniz derdi
Ben köti hamilelik geçirmeme rağmen
Makyaj yap kendini iyi hissettiğin şeyleri yap derdi
Açık havada konserse sorun olmaz kız..
İçerde kendide dans eder
Göbekli foto diorm bak dövecem seni
Neal nerde cidden
Günaydın kuzuuummmGünaydınnnnnn
Yok ama ilerde açmayı düşünüyorum şimdilik bir tanıdık vasıtasıyla satıcam.açarsam yazarım konser nasıl geçtiEee hani göbişli foto
Bide hani bebeiş alışveriş fotoları
Biz zamanında paylaşıodkkkkkkkk
Hıhhhh
Tmm sayfa felan varsa takip edelim destek olalım
Yaa sen iki canlısın incitir miyim hiç aynen sağlıklı olsun da inşallah annesini hiç üzmezBu doğru ve haklı yorumun beni biraz incitti Sağlıklı olsun da minnoş yaramazlığına katlanırız napalım
Bebiş alışverişi çooook ama ben de takat kalmadı ahahahah
Ay bizde eşimle gitmek istiyoruz onaaa belki karşılaşırızİnş kuzum benim, senin de öyle olsun
Hiç deme her şeyi biliyorlar
Ben bu ara yıldız tilbe konserine gitmek istiyorum aslında. Baluş hamilelikte böyle yüksek ses olan alanlara, konsere falan gitmek sorun oluyor mu acaba biliyor musun? Yanlş hatırlamıyorsam eylülde yıldız tilbe konseri vardı ona gidebilsem ne güzel olur
Yaaaa! Gidersek kesin haber vericem sanaAy bizde eşimle gitmek istiyoruz onaaa belki karşılaşırız
Nerelerdesin sen?Hop, nooluyo burda?!
Hop, nooluyo burda?!
Yaaaa! Gidersek kesin haber vericem sana
Nerelerdesin sen?
Sabırsızlkkla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzYaa evet ben de aynını düşünüyorum ama geçen tatilde otel animasyonunda davul vardı ve dibimizde çalıyordu. Davulu da yakından böğründe hissedersin ya huzursuz oldum uzaklaştım. Bebiş de huzursuz olur psikolojik olarak diye. Sonra nedense konserde de olur mu diye düşündüm aynı şey.
Eylül de açık hava olur herhalde kuzu. Bir sonraki cumartesi şeker yüklemesine gidicem o zaman doktoruma sorim kafam rahat etsin. Gerçi benim doktorum "arada eşinle gidip bir kadeh şarap içebilirsin bile, hatta keşke gitsen biraz rahatlarsın" demişti, konsere gitme diceni sanmam ahahahaha. Yapmadım tabiki öyle bir şey bebişime zarar vericek hiçbir şey yapamam, korkarım
Fotiler hep kocamın telde kuzu bugün istim de atarım
Neal nerde cidden
Günaydın kuzuuummm
Bol kazançlarn olsn kuzumYok ama ilerde açmayı düşünüyorum şimdilik bir tanıdık vasıtasıyla satıcam.açarsam yazarım konser nasıl geçti
Yaa sen iki canlısın incitir miyim hiç aynen sağlıklı olsun da inşallah annesini hiç üzmez
Sen önce bana hesap verBal0ncuk Bebek iyi mi? Yoğun bakımda mı hala? Parayı bastırıp kırmızılandın mı yokluğumda?
Yaptığına eminimSabırsızlkkla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
Peki bunu benm gerçekten yapmş olduğumu biliormuydun
İzlerken kahkaha attm
Bol kazançlarn olsn kuzum
Süperdi ya..
Hala etkisindeym
Sen önce bana hesap ver
Nerdesn...!
aşkoş ne edionGünaydııınnn
aşkoş ne edion
ah cukom ahUyku tutmadı baluuş attım kendimi buralara
Sen naparsııın