• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sendemi gelmiecen artk :KK43:
dün pro oldum cnm bbir arkadaş hediye etti burdan
Oo hayırlı olsun 😍 gelicem de eskisi gibi her gün gelemem galiba kızda çok hareketlendi hep peşindeyim
el işi ne yapıosun bulutum
buralarda artık el işini kmse almıyor
bebekler için olanlar dışında
toka örmeye başladım elimi hızlandırırmam lazım.aslında dikiş makinesi öğrenip bir şeyler dikmek isterdim ama kızın büyümesi lazım az

Oo hayırlı olsun 😍 gelicem de eskisi gibi her gün gelemem galiba kızda çok hareketlendi hep peşindeyim

toka örmeye başladım elimi hızlandırırmam lazım.aslında dikiş makinesi öğrenip bir şeyler dikmek isterdim ama kızın büyümesi lazım az
bizede sat :D

Minnoş da iyi teyzesiii. Haftaya çarşamba geliyor bebik 😍
Aaayyy senin bebekle ilgili ne zaman bir şey okusam "Nasıl yaa daha dün konuştuk gebelik öğrenince" oluyorum ahahhaa Sen şu bebişe bak hele hayata gözlerini açma zamanı bile gelmiş :KK37: Sağlıkla gelsin bebişin canım benim :KK200:
ahhaha geldim geldim ama beb:KK23:eye alışverş maratonu ve tatil dönüşü ev işi, ofis işi maratonundan buralara gelemedim. Napıyosun Baluşuuummm
Evet eskiden bu kadar değildi galiba 😅 kızlar biraz daha zeki oluyorlar galiba 🙈
Oğlum diye demiyorum ama benim oğlan zeka küpü! Anne karnında neler yapıyor bir görsen :KK48:

Aaayyy senin bebekle ilgili ne zaman bir şey okusam "Nasıl yaa daha dün konuştuk gebelik öğrenince" oluyorum ahahhaa Sen şu bebişe bak hele hayata gözlerini açma zamanı bile gelmiş :KK37: Sağlıkla gelsin bebişin canım benim :KK200:
Di mi yaa aktı gitti zaman senin bebiş de 26 haftalık olmuş şaka maka. Çok teşekkür ederim canım benimm darısı zamanı gelince senin başına inşallah 😘

Satarız ayıpsın kurulum aşamasında olan bir şirketiz haberdar ederim 😂

ahhaha geldim geldim ama beb:KK23:eye alışverş maratonu ve tatil dönüşü ev işi, ofis işi maratonundan buralara gelemedim. Napıyosun Baluşuuummm

Oğlum diye demiyorum ama benim oğlan zeka küpü! Anne karnında neler yapıyor bir görsen :KK48:
oy maşallah ona🧿💕 yesinler minnoşu 🥰 erkeklerde zekilik biraz hiperaktifliğe neden oluyor sanki kolay gelsin şimdiden 😅

Eee hani göbişli foto
Bide hani bebeiş alışveriş fotoları
Biz zamanında paylaşıodkkkkkkkk
Hıhhhh

oy maşallah ona🧿💕 yesinler minnoşu 🥰 erkeklerde zekilik biraz hiperaktifliğe neden oluyor sanki kolay gelsin şimdiden 😅
Tmm sayfa felan varsa takip edelim destek olalım ♥️

Bu doğru ve haklı yorumun beni biraz incitti :KK70:Sağlıklı olsun da minnoş yaramazlığına katlanırız napalım :ruh:
Eee hani göbişli foto
Bide hani bebeiş alışveriş fotoları
Biz zamanında paylaşıodkkkkkkkk
Hıhhhh

Tmm sayfa felan varsa takip edelim destek olalım ♥️
Bebiş alışverişi çooook ama ben de takat kalmadı ahahahah

Back