Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nieeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
geçimsiz
Eşimle kavganın tam ortasına gelince o da nasibini aldı. 6.5 aylık oldu çocuk. Annem hala iyi bir şeyler söylediğini sanarak psikolojşk baskı yapıyor. "Aç mı acaba? Elini ağzına çok sokuyor. Bütün sebzeleri karıştır çorba yap. Boynu boşlukta. Suyu ben verince boğazına kaçmıyor" Hiç bitmiyor.

Eneeee.... Cıx teyzeye kızdm şimdi
Enişteye nie kızdn sen

Cok stres yaptim ya ev yuzunden, birde annemlerde uzun süre kalip buraya gelince boşluğa düştüm resmen cok ozluyorum onlari surekli agliyorum
Aşkoş evlisin evli

bazen hakediolar
bu aralar benmkide kaşınıo
neyseki gitmesi yakın
Sen bi dur
biz uyku süremizi 8 saatin üstüne çıkaramıyoruz bühüü
Uyumayıp ne yapacaklar acaba ya :/ Uykuları hep kısa mıydı? Şimdi babası evde ya kızına o mu bakıyor anneanne mi? Bir de babası gelince "Bu kimdi yea :/ bir yerden tanıdık geliyor amaa" diyor mu?

Sen bi dur

Uyumayıp ne yapacaklar acaba ya :/ Uykuları hep kısa mıydı? Şimdi babası evde ya kızına o mu bakıyor anneanne mi? Bir de babası gelince "Bu kimdi yea :/ bir yerden tanıdık geliyor amaa" diyor mu?
babası ilk geldiği zaman ilk 2 hafta felan hiç gitmedi.. uzaktan sevdi.. benmle birlikte yaklaştı vs..
ama şimdi en büyük oyun arkadaşı.. birlikte kuduruyorlar... evde 2 tane bebek var resmen.. en çok zeka kartlarıyla vakit geçirmeyi seviyor lena.. üstünde resimler var die.. onları tek tek sayıyorlar
hayvan taklitleri fean yapıolar.. ama baba yokken babayı aramıyor.. mesela baba dün bütün gün yoktu hiç yokluğunu hissetmedi
bide babada bakıyor anneannede.. düzeni bozulmasın baba gidecek die hala eski rutine devam ama baba yanlarına gidip yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…