• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
babası ilk geldiği zaman ilk 2 hafta felan hiç gitmedi.. uzaktan sevdi.. benmle birlikte yaklaştı vs..
ama şimdi en büyük oyun arkadaşı.. birlikte kuduruyorlar... evde 2 tane bebek var resmen.. en çok zeka kartlarıyla vakit geçirmeyi seviyor lena.. üstünde resimler var die.. onları tek tek sayıyorlar
hayvan taklitleri fean yapıolar.. ama baba yokken babayı aramıyor.. mesela baba dün bütün gün yoktu hiç yokluğunu hissetmedi :KK70:
bide babada bakıyor anneannede.. düzeni bozulmasın baba gidecek die hala eski rutine devam ama baba yanlarına gidip yardım ediyor
Babası üzülüyordur ya demesene öyle. Allah bağışlasın yeni bebeğini
kmse yok kendi kendime eğleniorum apla
Hoaydaaa ben yine saksı oldum iyi mi
Naparsin kimi tatilde kimi işte kimi bebislerin peşinde kimi uyuma peşinde 😁😁😁
O öyle bacım. Her şeyi kendi yapabilir. Biz yapamayız. Burada sayfanın başını bekleyeceğiz
Tasinmak cok zormus ya 😭 ayrica cok sicak burasi 😶 daha 2 odam ve camlarim var temizlenecek 🥲🥲🥲
Birisi gelecekti temizliğe. Hala bitmedi mi ya üç ay oldu

O öyle bacım. Her şeyi kendi yapabilir. Biz yapamayız. Burada sayfanın başını bekleyeceğiz

Gelmedi doluymus, kiz daha 3 gundur temizlik yapıyoruz biz

Aşk falan olsun yani 😜
Olsunnnnnn bebeğeemmmmm

Tasinmak cok zormus ya 😭 ayrica cok sicak burasi 😶 daha 2 odam ve camlarim var temizlenecek 🥲🥲🥲
Taşınmak çok zor olsa gerek ya
Beni yeni evlenirken eşyalarn coğunu başkası getirdiği halde bitmiştim
Allah yardımcınz olsn aşkoş

Bağaanneee üzülsüm gııı
Onlarımı düşüncez
Neoş yakuşuklum ne edio

Olsunnnnnn bebeğeemmmmm

Taşınmak çok zor olsa gerek ya
Beni yeni evlenirken eşyalarn coğunu başkası getirdiği halde bitmiştim
Allah yardımcınz olsn aşkoş

Bağaanneee üzülsüm gııı
Onlarımı düşüncez
Neoş yakuşuklum ne edio
Cok mutsuzum ya, hic boyle dusunmemistim. Hem evi yerlestirmekte zorlanıyorum hemde buraya alısamayacakmisim gibi hissediyorum. Ilk evimi yerlestirirken annem yanimdaydi bir gunde bitirmistik, esimle 4 gun oldu hala bitmedi😭 vanda komsular cok sicakti, buradakileri daha gormedim bile 😶 inşallah bu hislerim gecicidir

Emekliomu.

Bende DusunceBulutu DusunceBulutu etiketledm ama ses ckmadı
Yok yürüyor. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Zar zor günde 3-5 dk tutabiliyoruz. O yüzden otururken kafa öne gidiyor hala
Cok mutsuzum ya, hic boyle dusunmemistim. Hem evi yerlestirmekte zorlanıyorum hemde buraya alısamayacakmisim gibi hissediyorum. Ilk evimi yerlestirirken annem yanimdaydi bir gunde bitirmistik, esimle 4 gun oldu hala bitmedi😭 vanda komsular cok sicakti, buradakileri daha gormedim bile 😶 inşallah bu hislerim gecicidir
Tabii ki geçici. Aynı şehirde ev taşımak bile çok zorken siz bambaşka bir yere gittiniz. Hem de direkt gitmedin. Arada ailenle epey vakit geçirdik. Onun da etkisi hala üstünde. Kendini olumsuza şartlandırma. Bu evinde neler tam hayal ettiğin gibi çıktı/oldu, onlara odaklanmaya çalış. Tüm temizliği de bir anda yapıp bitirmek zorunda değilsiniz. Acil olanları yapın, gerisini zamana yayın. Aşırı yorgunluk da insanı dibe çeker

Cok normal
Alışma süreci aşkoş
Bence daha cok seveceksn

Yok yürüyor. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Zar zor günde 3-5 dk tutabiliyoruz. O yüzden otururken kafa öne gidiyor hala

Tabii ki geçici. Aynı şehirde ev taşımak bile çok zorken siz bambaşka bir yere gittiniz. Hem de direkt gitmedin. Arada ailenle epey vakit geçirdik. Onun da etkisi hala üstünde. Kendini olumsuza şartlandırma. Bu evinde neler tam hayal ettiğin gibi çıktı/oldu, onlara odaklanmaya çalış. Tüm temizliği de bir anda yapıp bitirmek zorunda değilsiniz. Acil olanları yapın, gerisini zamana yayın. Aşırı yorgunluk da insanı dibe çeker
Adam king :D

:halay::halay::halay:

Eklentiler

• IMG-20220813-WA0013.jpg
    IMG-20220813-WA0013.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 26

Bugun camlari silip büyük temizligi bitirdik sonunda yarin oyle bir süpürür silerim. Ivir zıvırlarin yerlesmesi kaldi bir onuda dinlenip yapicam acelesi yok dedigin gibi. İnşallah alışıriz ya
Cok normal
Alışma süreci aşkoş
Bence daha cok seveceksn

Adam king :KK70:
İnşallah balusum🥲🥲

Günaydınnnnnn

N Neal sabah 06:30sa kızı babaya braktm ve yeni uyandm :KK70:
Son iki gece kabus gibi. Çocuğa bir şeyler oluyor ama ne 🙄🙁 Uykusuzluktan kafam dönüyor, sersem gibiyim
Bugun camlari silip büyük temizligi bitirdik sonunda yarin oyle bir süpürür silerim. Ivir zıvırlarin yerlesmesi kaldi bir onuda dinlenip yapicam acelesi yok dedigin gibi. İnşallah alışıriz ya

İnşallah balusum🥲🥲
Alışırsınııııııız. Böyle "Olacak mı" diye kurup durursan olmaz. Tadını çıkarmaya çalış? Nasıl bir yer? Betonluk merkezi mi, dağlık ormanlık, manzaralı mı?
Tokat yollarındayim 💃💃💃💃sen napiyorsun
Arada foto ataydın da biz de gezeydik sayende. Şu alışkanlığı bir edinemediniz yaa. Her gezenden rica minnet istiyoruz

Back