- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.441
anonimbirbayan doğurdunmu kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donduk kavga gürültü, her seferinde ayni sey ya yollamak istemiyorlar. Sanki gezmeye geliyoruz evedöndnmü köyden aşkoş
Boşver aşkoş yaDonduk kavga gürültü, her seferinde ayni sey ya yollamak istemiyorlar. Sanki gezmeye geliyoruz eve
Eşimle kavganın tam ortasına gelince o da nasibini aldı. 6.5 aylık oldu çocuk. Annem hala iyi bir şeyler söylediğini sanarak psikolojşk baskı yapıyor. "Aç mı acaba? Elini ağzına çok sokuyor. Bütün sebzeleri karıştır çorba yap. Boynu boşlukta. Suyu ben verince boğazına kaçmıyor" Hiç bitmiyor.nieeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
geçimsiz
Cok stres yaptim ya ev yuzunden, birde annemlerde uzun süre kalip buraya gelince boşluğa düştüm resmen cok ozluyorum onlari surekli agliyorumBoşver aşkoş ya
Keyfije bak
Eneeee.... Cıx teyzeye kızdm şimdiEşimle kavganın tam ortasına gelince o da nasibini aldı. 6.5 aylık oldu çocuk. Annem hala iyi bir şeyler söylediğini sanarak psikolojşk baskı yapıyor. "Aç mı acaba? Elini ağzına çok sokuyor. Bütün sebzeleri karıştır çorba yap. Boynu boşlukta. Suyu ben verince boğazına kaçmıyor" Hiç bitmiyor.
Aşkoş evlisin evliCok stres yaptim ya ev yuzunden, birde annemlerde uzun süre kalip buraya gelince boşluğa düştüm resmen cok ozluyorum onlari surekli agliyorum
Ona hiç girmeyelim çıkamayız Birikim diyelimEneeee.... Cıx teyzeye kızdm şimdi
Enişteye nie kızdn sen
Psikoloğooom bozuk diyorum ya anlamıyorsunuzEneeee.... Cıx teyzeye kızdm şimdi
Enişteye nie kızdn sen
Aşkoş evlisin evli
Sen ona ne bakıyon ya insan ailesini her yaşta her koşulda özleyebilir halla hallaaPsikoloğooom bozuk diyorum ya anlamıyorsunuz
bazen hakediolarOna hiç girmeyelim çıkamayız Birikim diyelim
psikoloğun olam yavyimmmmmmmmmmmPsikoloğooom bozuk diyorum ya anlamıyorsunuz
biz uyku süremizi 8 saatin üstüne çıkaramıyoruz bühüüYoooo uyuyun canım ya ne olacak? Hiç canım çekmez yok yok
Bugün izmirdeyim. Belki bir daha ki sefereAa buluşunsanıza. Deniz soğuk deYil mi? Hamid'i suya sokabiliyor musunuz orada?
Sen bi durbazen hakediolar
bu aralar benmkide kaşınıo
neyseki gitmesi yakın
Uyumayıp ne yapacaklar acaba ya :/ Uykuları hep kısa mıydı? Şimdi babası evde ya kızına o mu bakıyor anneanne mi? Bir de babası gelince "Bu kimdi yea :/ bir yerden tanıdık geliyor amaa" diyor mu?biz uyku süremizi 8 saatin üstüne çıkaramıyoruz bühüü
babası ilk geldiği zaman ilk 2 hafta felan hiç gitmedi.. uzaktan sevdi.. benmle birlikte yaklaştı vs..Sen bi dur
Uyumayıp ne yapacaklar acaba ya :/ Uykuları hep kısa mıydı? Şimdi babası evde ya kızına o mu bakıyor anneanne mi? Bir de babası gelince "Bu kimdi yea :/ bir yerden tanıdık geliyor amaa" diyor mu?
Niye çıkartıyorsun
kmse yok kendi kendime eğleniorum aplaNiye çıkartıyorsun
Naparsin kimi tatilde kimi işte kimi bebislerin peşinde kimi uyuma peşindekmse yok kendi kendime eğleniorum apla
uyuyanları ve tatilde olanları kınım kınım kınıorumNaparsin kimi tatilde kimi işte kimi bebislerin peşinde kimi uyuma peşinde