- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.481
Hee aynen gün bir aydı bir aydı ki sorma gitsinGünaydn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee aynen gün bir aydı bir aydı ki sorma gitsinGünaydn
Dişmi ckarıo neoş?Son iki gece kabus gibi. Çocuğa bir şeyler oluyor ama ne Uykusuzluktan kafam dönüyor, sersem gibiyim
Alışırsınııııııız. Böyle "Olacak mı" diye kurup durursan olmaz. Tadını çıkarmaya çalış? Nasıl bir yer? Betonluk merkezi mi, dağlık ormanlık, manzaralı mı?
Arada foto ataydın da biz de gezeydik sayende. Şu alışkanlığı bir edinemediniz yaa. Her gezenden rica minnet istiyoruz
Bu saate geldiğine göre demek ki bebeğe enişte bakmş sende uyumuşsnHee aynen gün bir aydı bir aydı ki sorma gitsin
Ne çıkarıyor bilmiyorum. Dişin tüm belirtileri var son iki aydır falan ama kendisi yokDişmi ckarıo neoş?
Hayır delirmekle meşguldüm. Saatte bir, yarım saatte bir uyandı bu geceBu saate geldiğine göre demek ki bebeğe enişte bakmş sende uyumuşsn
Ne çıkarıyor bilmiyorum. Dişin tüm belirtileri var son iki aydır falan ama kendisi yok
Hayır delirmekle meşguldüm. Saatte bir, yarım saatte bir uyandı bu gece
Cogunlukla yesillik bir yer, kucuk tatil kasabasi gibi ama aradigin her seyi bulursunSon iki gece kabus gibi. Çocuğa bir şeyler oluyor ama ne Uykusuzluktan kafam dönüyor, sersem gibiyim
Alışırsınııııııız. Böyle "Olacak mı" diye kurup durursan olmaz. Tadını çıkarmaya çalış? Nasıl bir yer? Betonluk merkezi mi, dağlık ormanlık, manzaralı mı?
Arada foto ataydın da biz de gezeydik sayende. Şu alışkanlığı bir edinemediniz yaa. Her gezenden rica minnet istiyoruz
Tam benlikkkkCogunlukla yesillik bir yer, kucuk tatil kasabasi gibi ama aradigin her seyi bulursun
Alwyküm selam habibiiiiiSelamunaleykümeycemaat
Gel askossTam benlikkkk
Alwyküm selam habibiiiii
Keşkee..Gel askoss
Ajagsjagzfsysys çılgın karıKeşkee..
2. Evliliğimi ya polis ya asker yada hakimle yapacam şehir şehie gezmek için
Ama haksızmıymAjagsjagzfsysys çılgın karı
Bu sefer cidden trip atacam kendisine
Ama haksızmıym
Bize söylemeden gitti die
Cukommmmm kaldı 2Evet yaa gelir inşallah yine
Gidip gelmeyenlere çok üzülüyorum
Cukommmmm kaldı 2
İhanete bakkk biz sormasak söylemioBen yarına aldım randevuyu yer boşalmış hajsbsjdn yarın gidiciiimm baluşumm
Kiz 2. Evliligi goze alabiliyormusun gercekten ajsfsjs çünkü ben daha evlenmemAma haksızmıym
Bize söylemeden gitti die