- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.401
Amaaaağn hacım evde de delleniyor dışarıda da. Hatta dışarıda daha bile zor oluyor her şey elinin altında değil, hava sıcak, kucakta yapış yapış ama en azından hava alıyoruz. Sosyalleşmek ona da iyi geliyor bana daAhhxhshd
Oh oh maasallah, daha da iyi olsun inşallah
En iyisi ya, evde daha çok dellenyo bu bebeler, iyi olmuş
Onu yirinnnnn
Ahhxhshd
Oh oh maasallah, daha da iyi olsun inşallah
En iyisi ya, evde daha çok dellenyo bu bebeler, iyi olmuş
Onu yirinnnnn
Darısı başına dersem beddua etmiş olurum. O yüzden şansını fazla zorlama
dün gece en sonunda yeterrrr dşe bağırdımDarısı başına dersem beddua etmiş olurum. O yüzden şansını fazla zorlama
Benim kadar erken yazamazsınYaaaa nasil da erkenden cevap yaziyorum amaaaa
Kuzuumm cok gecmis olsun oncelikle, insallah tammaaamen iyisinizdir simdi
İzne ayrilmissindir diye düşünüyorum çünkü 1 hafta gecmis
Ciceklerin harikaaaa bizde de var ama bakamıyorum hiç ben, bizde guzel olmuyor ya esim ne kadar bakabilirse işte. Işık da uygun degil herhalde kuzucuklara
Ben de iyiyim bu aralar çok kayit yogunlugu durumu var. Kesin kayıtlar baslayacak. Herkes oglenci istiyor ve hep de cok hakli gerekce hesapta. Bayiltiyorlar insani.
Oyyy uni bitmis heee, ohhh harikaaa, insallah formasyon da bulursun kuzum, gonlune gore olsun inşallahhhhh
Bebisko da iyi, kudurmak suretiynen buyuyor çok şükür
Ozlemisim seni bee
Aliscak bir sekilde insallah be, duzelicez insssAmaaaağn hacım evde de delleniyor dışarıda da. Hatta dışarıda daha bile zor oluyor her şey elinin altında değil, hava sıcak, kucakta yapış yapış ama en azından hava alıyoruz. Sosyalleşmek ona da iyi geliyor bana da
Ayyy ayni ben ahhshahdhsh. Ama benim tatil 5 guncukBenim kadar erken yazamazsınon numara beş yıldızız çok şükür canım. Evet tatildeyim
Valla ben de çok özlüyorum. İşteyken yogunluktan yazamıyorum. Tatilde gezmekten yazamıyorum
Aaa azmış. Niyeki o kadar azAliscak bir sekilde insallah be, duzelicez insssbiz de yari ağlamaklı yarı uykuda yarı oynayarak tatile geldik, bakalım nasil olacak gerisi
Ayyy ayni ben ahhshahdhsh. Ama benim tatil 5 guncukneyse tadini cikariiciiimmm sukurler olsun kuzum, coook daha iyi olun insallaaahhh
Aliscak bir sekilde insallah be, duzelicez insssbiz de yari ağlamaklı yarı uykuda yarı oynayarak tatile geldik, bakalım nasil olacak gerisi
Ayyy ayni ben ahhshahdhsh. Ama benim tatil 5 guncukneyse tadini cikariiciiimmm sukurler olsun kuzum, coook daha iyi olun insallaaahhh
Oooo hayırlı işler, bol güneşler 🏖🏝Aaa azmış. Niyeki o kadar az
Amin canım hep iyi olalım
Şu an AltınolukOooo hayırlı işler, bol güneşler 🏖🏝
Nerelerde yapıyorsunuz tatilleri bayanlar
randevu ne zamandı yaKk’ya girip buraya uğradığımı belli eden mesajı bırakıyorum.
Sonra alınmaca gücenmece olmasın gelmiyosun diye
16’sındarandevu ne zamandı ya
ben hala sonuç bekliorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?