- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #219.121
Kemik ağrıları geçti de boğaz ağrısı öksürük başladı.kendimi geçtim kaç gündür gece gündüz kızın ateşi var.4 saat arayla calpol pedifen dönüşümlü veriyorum.bugün onda da öksürük başladı inşallah geçer çok yoruldum
Her sene çocukları uç uca eklermişim ahahahsdfayy bide hamileymişsin
yaa kıyamam kuzuya yaKemik ağrıları geçti de boğaz ağrısı öksürük başladı.kendimi geçtim kaç gündür gece gündüz kızın ateşi var.4 saat arayla calpol pedifen dönüşümlü veriyorum.bugün onda da öksürük başladı inşallah geçer çok yoruldum
sanki eniştede öle kapasite var gibiHer sene çocukları uç uca eklermişim ahahahsdf
Zaten onun dikkatsizliği yüzünden sinir oluyorum da işte.sanki eniştede öle kapasite var gibi
ee istiyor ne yapsınZaten onun dikkatsizliği yüzünden sinir oluyorum da işte.
Annesi iki tane olsun arası olmasın birlikte büyüsünler diye alttan alta veriyo gazı.
Geçen ay regl olucam karnım şiş, kızım bak kardeşin olcak diye hamilelik şakaları yapıp duruyo. Özellikle mi dikkatsiz davranıyo anlamıyorum.
Tek bakıyorum ama. İki yaş araları olsa iki çocuğa nasıl bakıcam.ee istiyor ne yapsın
ikiz varsayarsın nolceeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkTek bakıyorum ama. İki yaş araları olsa iki çocuğa nasıl bakıcam.
Hunilerinizi sizden toplayıp her gün birini takarım ne güzel rengarenk.ikiz varsayarsın nolceeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk
ben seneye alacam dondurucudanHunilerinizi sizden toplayıp her gün birini takarım ne güzel rengarenk.
yardım ederiz diyen kimse etmedi, 24 saat tek başıma kaldım aha bu cadıyla. nasıl cesaret edeyim kiseneye alacam dondurucudan
o konuda haklısınyardım ederiz diyen kimse etmedi, 24 saat tek başıma kaldım aha bu cadıyla. nasıl cesaret edeyim ki
gece gündüz bebek ben. dört duvar. baska hiçbir şey yok bir yıldır hayatımda. bi yere gitmek istesem senin çocuğun küçük deyip atıyolar kenara.artık ben de istemiyorum zaten.o konuda haklısın
çok fenalar
çalışmıyor olsam evde olsam ve annem olmasa kesin tımarhane
Amin canısı sağolasın inşallahyaa kıyamam kuzuya ya
Rabbim şifa versin bulutum
biran önce kurtulun bu illetten inşallah
sanki eniştede öle kapasite var gibi
iyiyiz cnm.. d vitamini ve demirden kurtulmanın sevincini yaşıorumAmin canısı sağolasın inşallahSiz nasılsınız
neyin var miniğimBaşım çatlıyor arkadaş bu nedir ya
Bir şeyim yok canım. Geçti zaten, sıcaktan baş ağrısı tuttu da düniyiyiz cnm.. d vitamini ve demirden kurtulmanın sevincini yaşıorum
neyin var miniğim
sıcak die hiç. isyan etmiyorumBir şeyim yok canım. Geçti zaten, sıcaktan baş ağrısı tuttu da dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?