Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman günaydın ERKEK anneleri ve diğerleri hahahahahahhahaha

Hislerin kuvvetli midir baluşş?
nie korktun
pipili istiosun itiraf et

yaa bence iyi yapmışsın dayloş...
bende işte ayıracam bu aralar aşıları var.. yarın 1 yaş aşısı
pazartesi menenjiti.. şu aşılar bitsin
totosuna bir tekme hadi bay bay

5'te değil 4.45'te başladı bizim bu durum. Gerisi aynı

Elin değmişken evleri de ayıraydın
onun için erken.. ama onu ben istemesemde kendisi 18 yaşına geldiğinde
ama ben artık 18 yaşıma geldiğğğğğğğğğğğğğğğğğ baayğğğğğğğğğ diecek

Biz de 8 ay kontrolunde ilk menenjiti yaptırdık guzuma ahhahaha tekme atarken accuk da ayaklarından isirttirrrrr balussssss

Aminnn vuruldugu an agladi ama cok uzatmadi sonra calpol ona biraz uyku yaptı, rahatladi uyuyp eheheh
biz hiç calpol kullanmadık 6 aya kadar yarım fitil... 6 aydan snra ateş takibi.. ateşi yoksa hiç bişi vermedim
offf şimdi ise 1 yaş için tahlil vercek kuzum kanı alınacak
muayne olacak
aşı vurulacak
ben o günü düşününce terler boşalıo üstümden

Öyle anlarda aklınıza beni getirin ve sakinleşin

Atesinden degil de ağrı yapacagi icin verdim, fitil hic kullanmadim. Biz de tahlil vermistik ishal kusma olunca gecen ay, talasemi tasiyicisiymis benim kuzum da babadan aktarım

Öyle anlarda aklınıza beni getirin ve sakinleşin
normalde aşı sonrası ağlamıyor
ama tahlil
doktor muaynesi
aşı olunca

nihahaha

Atesinden degil de ağrı yapacagi icin verdim, fitil hic kullanmadim. Biz de tahlil vermistik ishal kusma olunca gecen ay, talasemi tasiyicisiymis benim kuzum da babadan aktarım
oy kıyamam.. rabbim beterinden korusun yakışıklıyı

E tamam işte daha ne olsun? Hazır eşlere bilenik vaziyetteyim, birlikte dövelim mi? Gül gibi kadını bulmuş, mis gibi baba olmuş. Hala ne istiyor da rahat durmuyor ya aaaa
Gelir hiç istemediğin birseyi yapar, neden dediğinde öyle bir savunmaya geçer ki, konunun sonunda Allah beni kahretsin böyle muhteşem bir adama nasıl bu soruyu sorarım diye kendine söversin.
Öyle bi adam yani. Bebek olmasa konuşacak şeyler var da susuyorum şimdilik.

Hepsi zeytinyağı. Utanmasalar "Özür dile" derler

Hepsi zeytinyağı. Utanmasalar "Özür dile" derler
Gece altı kere uyandı bebiş. Toplasan üç saat uyumadım. Sabah kahvaltısını hazırladım. Öğlen çorbasını içti. Yemeğini yedi, meyvesini yedi. Suyunu içip oyununu oynayıp uyudu.
Kahvaltiya gelen misafirler gitti.
Ev supuruldu mutfak toplandı bir kahve içildi.
Kızın odası toplandı.
Kurutma makinesindeki çamaşırlar katlanıp yerleşti.
Çamaşır makinesine yeni çamaşırlar atıldı. Oturma odasını bastan süpürcem. Balkonu açınca yine toz oldu.
Ben böyle böyle gidiyorum. Tertemiz deliricem yakında.
Beyefendi diyor ki ben temizliği filan yapıyormuşum ama görevim olduğu içinmiş. Sahiplenmiyormusum evi. Mutfağın kapisinin arkasında toz varmış. Kız astım olursa suçlusu kesinlikle benmişim. Buzdolabı dağınıkmış. Kahvaltiliklar bir rafta icecekler bir rafta dururmuş, en üst rafta da yoğurtlar süt ve salçalar.
Mutfak dolaplarının içleri silinmeliymis çünkü tabak almak için açıp kapanınca tozlanıyormuş . Işte benim hayatım.

Getir beraber dövelim. Neyin temizlenmesini istiyorsa buyursun kendisi temizlesin, dizsin, düzenlesin madem. Az yesin uşak tutsun. Yapmasana. Niye yapıyorsun? Maaşını mı ödüyor? Ne yapıyor yani? Çocuğa mı bakıyor? O evle ilgili tepeden konuşmak ve para getirmek dışında nasıl bir sorumluluk üstlenmiş?

Bunlar birikiyo birikiyo. Sonra profilinde kiz mi var beğeni mi var birinin adini mi arattin diye ondan bundan mana cikartip kavga edip hıncımı öyle alıyorum.

Bunlar birikiyo birikiyo. Sonra profilinde kiz mi var beğeni mi var birinin adini mi arattin diye ondan bundan mana cikartip kavga edip hıncımı öyle alıyorum.
İşte biriktirme. Açık açık karşına alıp seni rahatsız eden ne varsa konuş. Deli midir divane midir bir de direktif veriyor

Bunu açıklattığım için kusura bakma beynim bazen çok çalışmıyor
Bence olur 2 3 kız olsun isterim ama eşim illaki oğlan da olmalı diyor kızların içinde kalmak istemiyormuş.güç birliği yaparız diye mi bilmem ama işten gelince de hemen kızına koşup öpüyor pabucum dama atıldı

eşine deki.. annene söylesene gelip yapsın öğreneyim..
bakem ne diecek

Kapışma çok büyük olacak
Ben kızıma arkadaş istiorm
Ne bu pipili pipili
Bu nasıl iş anlamadım ben zaten, etraf pipi doldu
eşim yorumsuz
Annem ve ablam erkek diyor
Etrafımda herkes erkek diyor
2 kişi kız dedi sadece ghagahah
Bana da herkes erkek diyordu, hatta kız isterdim ama senin kesin oğlun olur diyenler vardı. Sonuç "PiPi"
Okurken bir erkek anası olarak şahlandım

Offff yaaaa bu aşamaları beni de mahvediyor ileriyi düşündükçe tüylerim ürperiyor bazen neyse yeni aldığım tatlış tulumlara bakarak bu düşünceleri kafamdan çıkarmalıyım

Miss Bride okurken tüylerim diken diken oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…