• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece altı kere uyandı bebiş. Toplasan üç saat uyumadım. Sabah kahvaltısını hazırladım. Öğlen çorbasını içti. Yemeğini yedi, meyvesini yedi. Suyunu içip oyununu oynayıp uyudu.
Kahvaltiya gelen misafirler gitti.
Ev supuruldu mutfak toplandı bir kahve içildi.
Kızın odası toplandı.
Kurutma makinesindeki çamaşırlar katlanıp yerleşti.
Çamaşır makinesine yeni çamaşırlar atıldı. Oturma odasını bastan süpürcem. Balkonu açınca yine toz oldu.
Ben böyle böyle gidiyorum. Tertemiz deliricem yakında. 🤦🏻‍♀️
Beyefendi diyor ki ben temizliği filan yapıyormuşum ama görevim olduğu içinmiş. Sahiplenmiyormusum evi. Mutfağın kapisinin arkasında toz varmış. Kız astım olursa suçlusu kesinlikle benmişim. Buzdolabı dağınıkmış. Kahvaltiliklar bir rafta icecekler bir rafta dururmuş, en üst rafta da yoğurtlar süt ve salçalar.
Mutfak dolaplarının içleri silinmeliymis çünkü tabak almak için açıp kapanınca tozlanıyormuş . Işte benim hayatım. 👏🏻
Gorevin miymis ev temizligi?? Nerede varmis o kural ben yazili bir kanun bilmiyorum da bununla ilgili!!! Bu durumda o adamin varligi neden gerekli gerçekten? Psikolojik şiddet bu. Seni bir kutunun içine sokup burdan cikamayacagina ve senin bir hic olduguna ikna etmeye çalışıyor. O kim ya?? O kadar sinirlendim ki daha cok sey geliyor ama yazmayacağım şimdilik... Buna izin verme!!!

Bunu açıklattığım için kusura bakma beynim bazen çok çalışmıyor 🤣

Bence olur 2 3 kız olsun isterim 😃 ama eşim illaki oğlan da olmalı diyor kızların içinde kalmak istemiyormuş.güç birliği yaparız diye mi bilmem 🤣 ama işten gelince de hemen kızına koşup öpüyor pabucum dama atıldı 😃
Bu bebitolarla bir beynimizin kaldigina sukretmeli ahdhshdh

Kapışma çok büyük olacak 😝

Bu nasıl iş anlamadım ben zaten, etraf pipi doldu 🤣

Bana da herkes erkek diyordu, hatta kız isterdim ama senin kesin oğlun olur diyenler vardı. Sonuç "PiPi" 🤣

Okurken bir erkek anası olarak şahlandım 😎

Offff yaaaa bu aşamaları beni de mahvediyor 🤣 ileriyi düşündükçe tüylerim ürperiyor bazen 🤣 neyse yeni aldığım tatlış tulumlara bakarak bu düşünceleri kafamdan çıkarmalıyım 😝

Miss Bride Miss Bride okurken tüylerim diken diken oldu 🙄
O tatlis tulumlara baktikca hicbir zaman ayaklarinin buyumeyecegi ve killanmayacaklarini düşünüyoruz ama, nafile dhshdhsbdbs

Bunu açıklattığım için kusura bakma beynim bazen çok çalışmıyor 🤣

Bence olur 2 3 kız olsun isterim 😃 ama eşim illaki oğlan da olmalı diyor kızların içinde kalmak istemiyormuş.güç birliği yaparız diye mi bilmem 🤣 ama işten gelince de hemen kızına koşup öpüyor pabucum dama atıldı 😃
Kız çocuklarının kendini sevdirmesi zaten inanılmaz şey. Sıkıysa sevme 😍

DusunceBulutu DusunceBulutu dayler dayler dayler dayler Geçen parktan gelince çantayı bebek arabasına asılı şekilde kapıda unutmuşum. 24 saat orada kalmış. Arada kargo gelfü, market siparişi geldi, annem geldi gitti, eşim ofise gitti geldi. Annemi eve bırakıp gelince fark etmiş. Hırsızlara bir tek kırmızı halı serip davetiye göndermediğim kalmış. Öyle bir beyin

DusunceBulutu DusunceBulutu dayler dayler dayler dayler Geçen parktan gelince çantayı bebek arabasına asılı şekilde kapıda unutmuşum. 24 saat orada kalmış. Arada kargo gelfü, market siparişi geldi, annem geldi gitti, eşim ofise gitti geldi. Annemi eve bırakıp gelince fark etmiş. Hırsızlara bir tek kırmızı halı serip davetiye göndermediğim kalmış. Öyle bir beyin
neyseki kendini unutmamışsın :spor::spor::spor:

Hirsiz sey demistir ya bunda bsy olsa buraya koymazlar, o kadar slk diildirler bence ya almicam ben bunu. Aaa salakmisiz fhsbfhshfhsbbs

Bu bebitolarla bir beynimizin kaldigina sukretmeli ahdhshdh
Valla öyle bugün beynim tamamen yanık çok uykum var 🤦🏻‍♀️
Kız çocuklarının kendini sevdirmesi zaten inanılmaz şey. Sıkıysa sevme 😍
Kesinlikle öyle 😍 bir bakışı var tam lokmalık gören seviyor 🥰 ama böyle olmasının da zararları var daha dün manavda yaşlı bir kadın o meyve sebze seçtiği pis eliyle kızımın yanaklarına dokundu.dokunmayalım dedim ben hemşireydim diyor ne alakaysa 🤷🏻‍♀️ Korkar dedim.dediğim gibi de oldu ağlamaya başladı.bu da pek bir korkakmış diyip burun büküp gitti deli mi ne.bir de eğitimli olcak 🤦🏻‍♀️
Hayır senin kafa dolu ya diğerleri kimsenin mi göze çarpmadı 😄 neyse ki çalınmamış helal paraymış 🙈 ben de kızın bayramlığını kaybettim gece 12de fark ettim 🤦🏻‍♀️ a101demi kaldı dedim bayram günü kapalı olduğu için de bakamadık giydiremedim 🙈 ertesi günü eşimi yolladım baktırmaya.yokmuş orda dedi başladım ağlamaya.şakaymış markette kalmış 🤷🏻‍♀️

Kesinlikle öyle 😍 bir bakışı var tam lokmalık gören seviyor 🥰 ama böyle olmasının da zararları var daha dün manavda yaşlı bir kadın o meyve sebze seçtiği pis eliyle kızımın yanaklarına dokundu.dokunmayalım dedim ben hemşireydim diyor ne alakaysa 🤷🏻‍♀️ Korkar dedim.dediğim gibi de oldu ağlamaya başladı.bu da pek bir korkakmış diyip burun büküp gitti deli mi ne.bir de eğitimli olcak 🤦🏻‍♀️

Hayır senin kafa dolu ya diğerleri kimsenin mi göze çarpmadı 😄 neyse ki çalınmamış helal paraymış 🙈 ben de kızın bayramlığını kaybettim gece 12de fark ettim 🤦🏻‍♀️ a101demi kaldı dedim bayram günü kapalı olduğu için de bakamadık giydiremedim 🙈 ertesi günü eşimi yolladım baktırmaya.yokmuş orda dedi başladım ağlamaya.şakaymış markette kalmış 🤷🏻‍♀️
Bu seyi getirdi aklıma, koronanin ilk alevli zamanlarinda ilk yaz, dugunler henuz iptal olmamis ama düğünlere katilmiyoruz yani tedbir amaçlı. Takisini goturuyor birimiz ve cikiyoruz. Teyzemin oglu, ogluna dugun yaptı bize 1 saatlik bir yer. Biz de gittik, takisini biraktik ve ciktik, tedbiren katilamadigimizi söyledik, dedigi sey su 'sizin gibi guzel insanlardan bir sey olacagini sanmıyorum' ?? 🙄
Korona guzel insanlardan bulasmaz, guzel insanlara da bulasmaz
Eski hemsireler eskiden saglik çalışanı oldugu icin bebeklere pislik bulasmaz ve bebekler korkmaz.

Bu seyi getirdi aklıma, koronanin ilk alevli zamanlarinda ilk yaz, dugunler henuz iptal olmamis ama düğünlere katilmiyoruz yani tedbir amaçlı. Takisini goturuyor birimiz ve cikiyoruz. Teyzemin oglu, ogluna dugun yaptı bize 1 saatlik bir yer. Biz de gittik, takisini biraktik ve ciktik, tedbiren katilamadigimizi söyledik, dedigi sey su 'sizin gibi guzel insanlardan bir sey olacagini sanmıyorum' ?? 🙄
Eski hemsireler eskiden saglik çalışanı oldugu icin bebeklere pislik bulasmaz ve bebekler korkmaz.
İnsanların kafalar pırıl pırıl cidden. Parkta bizimkinin elini se tanımadığımız bir kadın tutmuştu. Parkın güvenlik kabinine gittim kettle'dan kaynar su alıp ağız mendilini ıslatıp elini onunla sildim. Evdekilerle dönen tartışmaları saymıyorum. Daha kendi aileme anlatamıyorum, dışarıdaki insana nasıl anlatayım

Bulut ya o elbiseyi bulunca nasıl sevinmişsinizdir 😍 Bizim kafalara hiç girmiyorum. Ben Allah'a emanet yaşıyorum. Eşim de çok şükür ben değil de o doğurmuş gibi hafızayı sıfırlıyor her yarım saatte bir

Çağırır anasını bi de bir ay onun kalması sürer. Aman diyim amann kız
Amaannnn 🙄🙄
Sözümü geri aldm kız 🙄

Ayy neyseki bulmuşsnz okurken ben bile önce üzüldm
Sonu güzel bitti :D

Ne güzel iltifat etmişler 😂😂😂 Gülüyorum ama sinirden 😅😅 şaka gibiler gerçekten güzel yurdumun güzel insanları 😃 ağzıma geleni söylesem suçlu ben olurum 🤷🏻‍♀
İnsanların kafalar pırıl pırıl cidden. Parkta bizimkinin elini se tanımadığımız bir kadın tutmuştu. Parkın güvenlik kabinine gittim kettle'dan kaynar su alıp ağız mendilini ıslatıp elini onunla sildim. Evdekilerle dönen tartışmaları saymıyorum. Daha kendi aileme anlatamıyorum, dışarıdaki insana nasıl anlatayım

Bulut ya o elbiseyi bulunca nasıl sevinmişsinizdir 😍 Bizim kafalara hiç girmiyorum. Ben Allah'a emanet yaşıyorum. Eşim de çok şükür ben değil de o doğurmuş gibi hafızayı sıfırlıyor her yarım saatte bir
İyi yapmışsın o pislik elleriyle dokunuyorlar.ben eşime anlatıyorum sevmiş kadın diyor.aynen bu insana ne anlatacaksın? 🤦🏻‍♀️ Belki eli sümüklüydü dokunması normal mi dedim çaktı 😅 senin eşin de garipmiş babalık heyecanı sanırım 😅
Aynen elbiseye çok sevindim çünkü kıza çok hediye geldi.hiç kıyafet almamıştım.seçip almak güzel bir duyguymuş 🙈 😄
Amaannnn 🙄🙄
Sözümü geri aldm kız 🙄

Ayy neyseki bulmuşsnz okurken ben bile önce üzüldm
Sonu güzel bitti :KK70:
sağol bal0ncuğum 🥰😘 mutsuz sonlar benlik değil 😄

N Neal uyuyorummmm demeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
He uyuyorum dur elleşme çok güzelmiş. Gececi olmaya karar vermiş. 11'de uyudu. O uyuyana kadar benim anam ağladı. Fıttırmalı bir geceydi. Kucaktan da inmiyor şu an. Alev alacağız. Gelsene

He uyuyorum dur elleşme çok güzelmiş. Gececi olmaya karar vermiş. 11'de uyudu. O uyuyana kadar benim anam ağladı. Fıttırmalı bir geceydi. Kucaktan da inmiyor şu an. Alev alacağız. Gelsene
Neoş eminim yapıyorsundur ama bn yinede sorayım
kucaktan bırakmaya çalışıyormusunuz
oyuncaklarla (özellikle ses çıkaran) mesela onunla oyalanmıyormu ağladığında

Neoş eminim yapıyorsundur ama bn yinede sorayım
kucaktan bırakmaya çalışıyormusunuz
oyuncaklarla (özellikle ses çıkaran) mesela onunla oyalanmıyormu ağladığında
Oyun halısındaki oyuncaklarla 15-20 dk oyalanır en fazla. Ana kucağında veya koltukta oturunca kendi tutup oynayamıyor. Bizim yaptığımız gibi yapamıyor diye ağlıyor. Ağzına götürmeye çalışıyor kocaman oyuncakları kafasına çarpar bırakırsak

Oyun halısındaki oyuncaklarla 15-20 dk oyalanır en fazla. Ana kucağında veya koltukta oturunca kendi tutup oynayamıyor. Bizim yaptığımız gibi yapamıyor diye ağlıyor. Ağzına götürmeye çalışıyor kocaman oyuncakları kafasına çarpar bırakırsak
yok genel anlamda demiorum
mesela kucak istediğinde ağladığında hemen almasanız oyalanarak felan unuturmu

Back