• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He uyuyorum dur elleşme çok güzelmiş. Gececi olmaya karar vermiş. 11'de uyudu. O uyuyana kadar benim anam ağladı. Fıttırmalı bir geceydi. Kucaktan da inmiyor şu an. Alev alacağız. Gelsene
Bu sıcak havada ten tene de hiç olmuyor.emzirirken bile yapış yapış oluyoruz terden 🥴 benim kızda gece beşikte uyumak istemiyor yatırdıkça uyanıyor mecbur yanıma alıyorum.büyüseler rahat edicez bence 😕

Bu sıcak havada ten tene de hiç olmuyor.emzirirken bile yapış yapış oluyoruz terden 🥴 benim kızda gece beşikte uyumak istemiyor yatırdıkça uyanıyor mecbur yanıma alıyorum.büyüseler rahat edicez bence 😕
keşke bende emzirebilseydim :KK42:

yok genel anlamda demiorum
mesela kucak istediğinde ağladığında hemen almasanız oyalanarak felan unuturmu
Yok canım kendini öksürtüp öğürtene kadar ağlar. Kucaktayken bile bir süre sonra sıkılıp ağlıyor. Sürekli gezmek ve oynamak istiyor. 24 saat konuş, dinler. Anasının oğlu olmuş tam
Biz de yapıştık. Araya müslin koyuyorum tenimizle birbirimizi iyice yakmayalım diye

Kızlar bizimkinin kalan sonuçları da normal çıkmış. Nörolog "Yine de metabolizmaya gidin. Orada da kaydınız bulunsun" dedi ama eşim "Yeter arrık götürmeyelim, çocuğun bir şeyi yok" diyor. Kurcala kurcala mahvettik çocuğu. Benim de pek götüresim yok ama bakalım. Eşimle ikimizin genetik testler de haftaya çıkacakmış

Kızlar bizimkinin kalan sonuçları da normal çıkmış. Nörolog "Yine de metabolizmaya gidin. Orada da kaydınız bulunsun" dedi ama eşim "Yeter arrık götürmeyelim, çocuğun bir şeyi yok" diyor. Kurcala kurcala mahvettik çocuğu. Benim de pek götüresim yok ama bakalım. Eşimle ikimizin genetik testler de haftaya çıkacakmış
Çoook şükür 💜 sağlıkla büyüsün minik, evet bazen kendimizi de sevdiklerimizi de endişeden fazla kurcalayabiliyoruz 👀 aklınızda soru işareti kalmadıysa, kafanız rahat edecekse neden olmasın. Kendinizi dinleyip verin kararı 👌🏻

O benim de icimde kaldi 🥲 hala sutum var sagiyorum ama emmedi nalet
Çok şükür en azndan sağıosn
Ben 4.5 - 5 aya yakn sapdm
Sonlara doğru artk pes etmiştm belki üsteleseydm daha sağardm ama cok ypranmştm

Nasılsınız beybisumlarrrr
İyiyiyz dayloşşcukk sen
Lenanın odasını ayırdım bugn itibari ile
Bakalm neler yaşayacaz :D
Attm yer yatağına :D

Yok canım kendini öksürtüp öğürtene kadar ağlar. Kucaktayken bile bir süre sonra sıkılıp ağlıyor. Sürekli gezmek ve oynamak istiyor. 24 saat konuş, dinler. Anasının oğlu olmuş tam

Biz de yapıştık. Araya müslin koyuyorum tenimizle birbirimizi iyice yakmayalım diye
Ahahhaha tamda anası diecektm ki
Sen yazmişsn :D

Yaaa kurban olurum ♥️♥️♥️
Gözünüz aydn neoşşş ♥️♥️♥️
Bence bişeyi yk bebişkonun
Ama son olarak oraya götürmek kaldıysa
Keşke dememek için götürin bence

Toplu cevap yazarken telefon çaldı unuttum bak. Ne diyeceğimi de unuttum. Sagolun kızlar.
:(

Çok şükür en azndan sağıosn
Ben 4.5 - 5 aya yakn sapdm
Sonlara doğru artk pes etmiştm belki üsteleseydm daha sağardm ama cok ypranmştm

İyiyiyz dayloşşcukk sen
Lenanın odasını ayırdım bugn itibari ile
Bakalm neler yaşayacaz :KK70:
Attm yer yatağına :KK70:

Ahahhaha tamda anası diecektm ki
Sen yazmişsn :KK70:

Yaaa kurban olurum ♥️♥️♥️
Gözünüz aydn neoşşş ♥️♥️♥️
Bence bişeyi yk bebişkonun
Ama son olarak oraya götürmek kaldıysa
Keşke dememek için götürin bence
Ya biz götürdük bir kere. Endokrinoloji ve metabolizma bir aradaymış bizim gittiğimiz doktorda. "Metabolizma ayrı olacak" diyor nörolog. Ona da devlete gitmemiz lazım galiba. Devlette de uzmanlık alanına direkt randevu vermiyorlar sanırım sevk lazım. Ondan ona ondan ona çocuk perişan oldu. Tahliller de temizse biz niye gidiyoruz gerçekten ben de anlamadım. Bakayım biraz zaman geçsin. Gittiğimiz metabolizmacı da çok aciliyeti yok gibi konuşmuştu. Nörolog yaptıralım dediği için yaptırdık biz

Ya biz götürdük bir kere. Endokrinoloji ve metabolizma bir aradaymış bizim gittiğimiz doktorda. "Metabolizma ayrı olacak" diyor nörolog. Ona da devlete gitmemiz lazım galiba. Devlette de uzmanlık alanına direkt randevu vermiyorlar sanırım sevk lazım. Ondan ona ondan ona çocuk perişan oldu. Tahliller de temizse biz niye gidiyoruz gerçekten ben de anlamadım. Bakayım biraz zaman geçsin. Gittiğimiz metabolizmacı da çok aciliyeti yok gibi konuşmuştu. Nörolog yaptıralım dediği için yaptırdık biz
Eee eğer öyleyse ve içiniz rahatsa aynen cock dinlensn artk

Selam kızlar çok giremedim, dün kontrol vardı bebik çok iyi çok şükür herşey yolunda. Fakat ben grip oldum 🤧 covid değiliz ama eşimden grip bulaştı fenalardayım 🫠

N Neal çok sevindimmmmm bencede biraz bi akışına bırakın bakalım🥰
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. aşkumm özledim seni
Hemsirecik Hemsirecik hoşgeldin yavriişş
Matmazella Matmazella az kalmış doğuma🥰🥰
Katre_g Katre_g zaman ne çabuk geçti yahu dün gibi gebelik takvimi yaptığın gün aklımda🙈

Hosbuldum katrisim, iyiyim sukur 🌸 sen nasilsin bebis nasil❤️
İyiyiz güzel hemşirem biz de 🤗 bebiş büyüyor biz eşya tamamlama derdindeyiz, günler öyle geçip gidiyor, sen taşınma işini hallettin di mi, nasıl alışabilidin mi?
Selam kızlar çok giremedim, dün kontrol vardı bebik çok iyi çok şükür herşey yolunda. Fakat ben grip oldum 🤧 covid değiliz ama eşimden grip bulaştı fenalardayım 🫠

N Neal çok sevindimmmmm bencede biraz bi akışına bırakın bakalım🥰
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. aşkumm özledim seni
Hemsirecik Hemsirecik hoşgeldin yavriişş
Matmazella Matmazella az kalmış doğuma🥰🥰
Katre_g Katre_g zaman ne çabuk geçti yahu dün gibi gebelik takvimi yaptığın gün aklımda🙈
Evet yavrucum yaa valla jet hızıyla geçti zaman, başlarım böyle işe yapıcam nolursa olsun hevesim var diyip bir hışımla yapmıştım 🙈

Sen de bir bakacaksın karnındaki seni tepikliyor 🥰

Geçmiş olsun 🥺🙏🏻

Back