- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sıcak havada ten tene de hiç olmuyor.emzirirken bile yapış yapış oluyoruz terden benim kızda gece beşikte uyumak istemiyor yatırdıkça uyanıyor mecbur yanıma alıyorum.büyüseler rahat edicez benceHe uyuyorum dur elleşme çok güzelmiş. Gececi olmaya karar vermiş. 11'de uyudu. O uyuyana kadar benim anam ağladı. Fıttırmalı bir geceydi. Kucaktan da inmiyor şu an. Alev alacağız. Gelsene
keşke bende emzirebilseydimBu sıcak havada ten tene de hiç olmuyor.emzirirken bile yapış yapış oluyoruz terden benim kızda gece beşikte uyumak istemiyor yatırdıkça uyanıyor mecbur yanıma alıyorum.büyüseler rahat edicez bence
O benim de icimde kaldi hala sutum var sagiyorum ama emmedi naletkeşke bende emzirebilseydim
Yok canım kendini öksürtüp öğürtene kadar ağlar. Kucaktayken bile bir süre sonra sıkılıp ağlıyor. Sürekli gezmek ve oynamak istiyor. 24 saat konuş, dinler. Anasının oğlu olmuş tamyok genel anlamda demiorum
mesela kucak istediğinde ağladığında hemen almasanız oyalanarak felan unuturmu
Biz de yapıştık. Araya müslin koyuyorum tenimizle birbirimizi iyice yakmayalım diyeBu sıcak havada ten tene de hiç olmuyor.emzirirken bile yapış yapış oluyoruz terden benim kızda gece beşikte uyumak istemiyor yatırdıkça uyanıyor mecbur yanıma alıyorum.büyüseler rahat edicez bence
Çoook şükür sağlıkla büyüsün minik, evet bazen kendimizi de sevdiklerimizi de endişeden fazla kurcalayabiliyoruz aklınızda soru işareti kalmadıysa, kafanız rahat edecekse neden olmasın. Kendinizi dinleyip verin kararıKızlar bizimkinin kalan sonuçları da normal çıkmış. Nörolog "Yine de metabolizmaya gidin. Orada da kaydınız bulunsun" dedi ama eşim "Yeter arrık götürmeyelim, çocuğun bir şeyi yok" diyor. Kurcala kurcala mahvettik çocuğu. Benim de pek götüresim yok ama bakalım. Eşimle ikimizin genetik testler de haftaya çıkacakmış
Çok şükür en azndan sağıosnO benim de icimde kaldi hala sutum var sagiyorum ama emmedi nalet
İyiyiyz dayloşşcukk senNasılsınız beybisumlarrrr
Ahahhaha tamda anası diecektm kiYok canım kendini öksürtüp öğürtene kadar ağlar. Kucaktayken bile bir süre sonra sıkılıp ağlıyor. Sürekli gezmek ve oynamak istiyor. 24 saat konuş, dinler. Anasının oğlu olmuş tam
Biz de yapıştık. Araya müslin koyuyorum tenimizle birbirimizi iyice yakmayalım diye
Yaaa kurban olurumKızlar bizimkinin kalan sonuçları da normal çıkmış. Nörolog "Yine de metabolizmaya gidin. Orada da kaydınız bulunsun" dedi ama eşim "Yeter arrık götürmeyelim, çocuğun bir şeyi yok" diyor. Kurcala kurcala mahvettik çocuğu. Benim de pek götüresim yok ama bakalım. Eşimle ikimizin genetik testler de haftaya çıkacakmış
Toplu cevap yazarken telefon çaldı unuttum bak. Ne diyeceğimi de unuttum. Sagolun kızlar.
Ya biz götürdük bir kere. Endokrinoloji ve metabolizma bir aradaymış bizim gittiğimiz doktorda. "Metabolizma ayrı olacak" diyor nörolog. Ona da devlete gitmemiz lazım galiba. Devlette de uzmanlık alanına direkt randevu vermiyorlar sanırım sevk lazım. Ondan ona ondan ona çocuk perişan oldu. Tahliller de temizse biz niye gidiyoruz gerçekten ben de anlamadım. Bakayım biraz zaman geçsin. Gittiğimiz metabolizmacı da çok aciliyeti yok gibi konuşmuştu. Nörolog yaptıralım dediği için yaptırdık bizÇok şükür en azndan sağıosn
Ben 4.5 - 5 aya yakn sapdm
Sonlara doğru artk pes etmiştm belki üsteleseydm daha sağardm ama cok ypranmştm
İyiyiyz dayloşşcukk sen
Lenanın odasını ayırdım bugn itibari ile
Bakalm neler yaşayacaz
Attm yer yatağına
Ahahhaha tamda anası diecektm ki
Sen yazmişsn
Yaaa kurban olurum
Gözünüz aydn neoşşş
Bence bişeyi yk bebişkonun
Ama son olarak oraya götürmek kaldıysa
Keşke dememek için götürin bence
Eee eğer öyleyse ve içiniz rahatsa aynen cock dinlensn artkYa biz götürdük bir kere. Endokrinoloji ve metabolizma bir aradaymış bizim gittiğimiz doktorda. "Metabolizma ayrı olacak" diyor nörolog. Ona da devlete gitmemiz lazım galiba. Devlette de uzmanlık alanına direkt randevu vermiyorlar sanırım sevk lazım. Ondan ona ondan ona çocuk perişan oldu. Tahliller de temizse biz niye gidiyoruz gerçekten ben de anlamadım. Bakayım biraz zaman geçsin. Gittiğimiz metabolizmacı da çok aciliyeti yok gibi konuşmuştu. Nörolog yaptıralım dediği için yaptırdık biz
Hoşgeldin yavruş, geçen sen geldin aklıma birden nasılsın iyi misin?Selam kizlar, malum olaydan sonra yeni kendime geliyorum nasilsiniz bakalim
Hosbuldum katrisim, iyiyim sukur sen nasilsin bebis nasilHoşgeldin yavruş, geçen sen geldin aklıma birden nasılsın iyi misin?
nasılsın canımmmm
İyiyiz güzel hemşirem biz de bebiş büyüyor biz eşya tamamlama derdindeyiz, günler öyle geçip gidiyor, sen taşınma işini hallettin di mi, nasıl alışabilidin mi?Hosbuldum katrisim, iyiyim sukur sen nasilsin bebis nasil
Evet yavrucum yaa valla jet hızıyla geçti zaman, başlarım böyle işe yapıcam nolursa olsun hevesim var diyip bir hışımla yapmıştımSelam kızlar çok giremedim, dün kontrol vardı bebik çok iyi çok şükür herşey yolunda. Fakat ben grip oldum covid değiliz ama eşimden grip bulaştı fenalardayım
N Neal çok sevindimmmmm bencede biraz bi akışına bırakın bakalım
Bal0ncuk aşkumm özledim seni
Hemsirecik hoşgeldin yavriişş
Matmazella az kalmış doğuma
Katre_g zaman ne çabuk geçti yahu dün gibi gebelik takvimi yaptığın gün aklımda
Senin takvimini de her gördüğümde dehşete düşüyorum nasıl bu kadar hızlı büyüyebiliyor, sanki dün gibi seninle de konuşmalarımıznasılsın canımmmm