Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizden saklıo aaaa
Siz bana şunu söyleyin. Lena'nın plajlarda gel gel yapmasını normal mi karşılayacak bu delikanlı?
Tabi normal
Kim gönlünü çelerse
Yok öyle 5 kuruşa 5 ekmek

Bu arada kızım anne demeyi öğrendi artık anne anne diye geziyor darısı senin oğlana N Neal
Oh çok şükür Hadi inşallah. O zaman belki ikna olurum anne olduğuma
Bizden saklıo aaaa

Tabi normal
Kim gönlünü çelerse
Şimdi öyle mi oldu? Hocaaaanıma kızımdan iyi gelin mi bulacaksın diyordun. Oğlun kızımı alsın diyordun. Everelim bunları diyordun. Demiyor muydu dayler dayler

Önceleri kızım babasına benziodu çirkindi alıcısı cıkmaz die korktm
Snradan bana benzedi güzelleşti
Elli sallasa ellisi

Kuzucum geç oldu. Malum kayınvalidemler vardı anca girebildim. Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun

Kayınvalidemi normalde seviyorum, hani iyi niyetli saf bir kadın ama hamilelikten sonra cidden saçma sapan yorumlar yapmaya başladı. Özellikle cevap vermedim sussun, umursamadığımı anlasın diye ama hiç anlayacak gibi değildi yorumları da kötü niyetten değildi tamamiyle cehaletten kaynaklanıyordu ama yine de battı bana, umarım böyle devam etmez
Bu arada kızım anne demeyi öğrendi artık anne anne diye geziyor darısı senin oğlana N Neal
Oohh gözün aydın kuzucum artık anne kelimesinü düşürmez zaten ağzından, ilk başta nolsa "anniiii!" diye bağırıyorlar

Hep diorm hep diecem en iyi kaynana uzaktaki kaynana
Bana göre (ölü kaynana)

Siz bana şunu söyleyin. Lena'nın plajlarda gel gel yapmasını normal mi karşılayacak bu delikanlı?
Ya gel gel yapmiyodur o sicaktan kendini yelliyodur bu anasi da hemen kıza iftira, yok gel gelmiş yok bilmemneymisss
Maşallah Dolunay oğlakları etkiliyor diye okumuştum ama akrepleri de mi etkiliyor acep ya da yükseleni mi oğlak gece Ece de uyumadı beşiğine yatırdıkça ağladı
Baktim simdi Kovaymis yukseleni, hic de bilmem özelliklerini
Bir kudurukluk var bu ara bu bebelerde ama hadi hayırlısı sağlıklı olsunlar da bunlar da gececek
Ayyy maasallah, bizimki de anca baba desin yanlışlıkla 1-2 kere anne demisti, yetineyim artık napim
Bizden saklıo aaaa

Tabi normal
Kim gönlünü çelerse
Yok ne saklicam da, umarim 3. Adini soylemez.
Ya birak yaaa, kızıyla anlastiktan sonra o kim olyo yiaaa
Daylere korkumdan atamam ki
Naptim ben be ne bu korku yaziklar olsunn, at da gorim.
Bana göre (ölü kaynana)
Sacmalama, sen de kaynana olcaksin, senin annen da kaynana ayrica da ben kayinvalidemi cok seviyorum, iyi ki var. Buyuk bir sans bizim icin

Ama ben kız annesiyim kiiiiiii
Annemde kız annesi kv
Ayrıcaaaaa kv sevmiorm desen şaşarım muhalefet
Bi kere canm dünürüm evet haklısın de
Bir kere
Bak ölürsem vicdan azabı çekersn

Bana göre (ölü kaynana)
Ya valla uzakta olmasına ben de sevindim bu dönemde. Diyorum ya iyi insanlar ama cahillikten çok yorum yapıp, çok konuşuyor. Çok yoruldum bu ziyaretlerinde valla. Bir de iyilik yapıcam diye kötülük yapıyor. Ev işi yapmaya taktı bu sefer de. Ben de hiç sevmem düzeni bilmeyen insanın işe karışmasını. Ağzıyla da söylüyor bilmem kimin kızı, "kaynanam geliyor, herşeyin yerini karıştırıp gidiyor, beni uğraştırıyor. bütün düzenimi bozuyor." diyormuş. Bunu bana anlattıktan sonra geliyo çamaşırları toplamaya, bulaşıkları yerleştirmeye çalışıyor, yapma dememe rağmen kırk kere yine de yapıyor "çalışmaya gelmedin sen buraya, ben iyiyim ayrıca, senden sonra ben bunları tekrar katlıcam/yerleştiricem hem, yapma sen" diyip elinden alıp yapıyorum. bu sefer de elini karnına koyup, camdan uzakları izliyor boş boş, eşim de gelip bana diyor bırak yapsın niye annem öyle duruyor camda diye bir ara kirli çamaşırlarımızı ayırıp makineye atmak istedi, eşime dedim "söyle sakın biz uyurken öyle bir şey yapmaya kalkmasın. iç çamaşırlarım falan var benim orda, yapma dememe rağmen ısrarla soruyor, sen annene söyle" dedim

Ama ben kız annesiyim kiiiiiii
Annemde kız annesi kv
Ayrıcaaaaa kv sevmiorm desen şaşarım muhalefet
Bi kere canm dünürüm evet haklısın de
Bir kere
Bak ölürsem vicdan azabı çekersn
Kiz anneleri erkeklerin kayinvalideleri olmuyo mu? Kayinvalide sadece kizlara mi oluyor. Hem bi insanin hem oglu hem kizi varsa, gelinine ölsün damadina yaşasın mi

Ama simdi bsy dicem, yapmasa bu sefer de butun gun oturuyor elini hiçbir seye surmuyor, bi bulaşık yerlestirse eline mi yapisir vs olur cidden bu kayinvalideler yaranamaz hee kimseye
Biraz rahat olun arkidesler, camasir dediğin istemedigin gibi katlansa dahi kullanınca yine kirlenir bu kez istediğin gibi yerlestirirsin, bardak yanlış yere konsa su icince yine makineye girer, sonra dogru yere gelir. Cok da takilmamak lazim. Ben bardagi ve camasiri dolaba atmaya bakiyorum o kadar dusunemiyorum vakit yok kizlar raaaadolun accukk.
Kayınvalidem oğluma, ise döndüğüm ilk aylar daha cok kucuk diye bizde baktı, sag olsun her geldiğimde astigim çamaşırlari toplar katlar, utulenecek varsa ben gelene kadar utuler ama yetismediyse ya biraz daha kalir ya yarin sabah utuleyecegim sakin elleme diye tembihler, bulaşık kalmaz mutfak mis gibi olur, yemek yapar vs idi. Sonra bebegi ona goturmeye basladik, saltanatim sona erdi

Bana göre (ölü kaynana)
Töbe de kız. Anamızlar da kaynana. Biz de kaynana olacağız
Ayyy maasallah, bizimki de anca baba desin yanlışlıkla 1-2 kere anne demisti, yetineyim artık
Anne desene Hamidciğim. 9 ay baban mı taşıdı evladım? Zamanla baba da dersin. Şimdi anne de hadi canım benim
Benimki bir şeye dokunmuyor. İstanbul'a geldiklerinde misafir gibi gelip gidiyorlar. Hiç demiyorum öyle şeyler. Bazen yemek getiriyor. Oğlu yiyor. Acılı, baharatlı şeyler... Kendi annem de çamaşır falan katlamayı, ütü yapmayı teklif ettiğinde kabul etmiyorum. Yemek veriyor. Ona hayır demiyorum. Bir de çocukla ilgileniyor. Daha ne isterim. Yük oluyorum diye ona bile üzülüyorum
Yaptık geçti bi şekilde işte. Bilmiyorum
Ne oldu yav mutsuz gibi şey etmişsin. Canını mı sıktılar yine?

Kiz anneleri erkeklerin kayinvalideleri olmuyo mu? Kayinvalide sadece kizlara mi oluyor. Hem bi insanin hem oglu hem kizi varsa, gelinine ölsün damadina yaşasın mi
Ben hçç birimizin o tarz bi kv olacağını düşünmüorm..
Kaldıki dayler hariç o memnun..
Katre ve neal sizin kvler ciddeb iyi niyetli en azndan..
Ben size tek bir olay anlatsam yuh dersnz
Amaaağğnn
Öyle olacağıma ölüyüm valla daha iyi

O zaman genelleme bacim yani bazi insanlar kayınvalide oldugu icin degil, kotu oldugu için kotu maalesef

Ay tövbe de ya deme öyle. İnşallah iyi olalım tabii. Ben insan sevmem, onun ailesini de bazı huylarından ve yaptıklarından ötürü sevmiyorum ama eşimi yapmışlar işte nabalım. Kimsenin başına kötü bir şey gelmesin yine de. Mesafe iyidir. Sen mesafeli kal, en temizi. Bazı insanlar saf kötü cidden. Buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Ay inşallah bizim gelinlerimizle/damatlarımızla ilişkimiz sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…