- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.761
KıyamamNasıl gecti ilk macera bakimmmm
Bi ataklarlan cebellesiyoz ahdhshd
Amin inşallahİyi sonuçlar alın inşallah
İşte bak bu işlerde iyi olmadığın nereden belli! O hazırlıklara erken başladı akıllıııımBenden snra doğum yapmştı
Daha var sanırım
Ooo böyle nispet mi yapılır? Napalım şimdi kendimizi Boğaz'ın müsilajlı serin sularına mı bırakalımHellöööö kızlarrr
Nasılsınızzzzzzzz
Dün bakamadm.. Biz minik hanımla denizlerdeydikilk deniz maceramz
Sen kendini bıraktaAmin inşallah
İşte bak bu işlerde iyi olmadığın nereden belli! O hazırlıklara erken başladı akıllıııım
Ooo böyle nispet mi yapılır? Napalım şimdi kendimizi Boğaz'ın müsilajlı serin sularına mı bırakalım
Bensiz siz ne yaparsınız sonra ya, ncık, olmaz!Sen kendini bırakta
Minnoşu bize gönder
Çocuğa bakmaktan unutuluyormuş vallaBizi de haberdar et mutlaka
Of benim de durmuyor ya, dogumdan bir suru kilo kaldı daha nabalim veririm be bi' ara
Anam yemek yemek unutulur mu yaaa, en onemli bsy
oh sıhhatler olsun minnoşa suyu seviyor demekİyi sonuçlar alın inşallah
Sıcaklardan lenada bunalıo hemen suyun altına geçiriom oh mis sakinleşio
Ooooo özlem giderirsn bol bol
Fan fini fin fon
İyi byramlar cnm
Benden snra doğum yapmştı
Daha var sanırım
Kız nasıl oldu? Daha iyi mi?Çocuğa bakmaktan unutuluyormuş vallabenim 2 3 kilom kaldı onları da bir ara veririm artık
oh sıhhatler olsun minnoşa suyu seviyor demekdeniz iyi gelmiştir ben de gitmek istiyorum günü birlik bakalım artık
ÖlürüzBensiz siz ne yaparsınız sonra ya, ncık, olmaz!
Hiç sevmem deniz kum felan..Çocuğa bakmaktan unutuluyormuş vallabenim 2 3 kilom kaldı onları da bir ara veririm artık
oh sıhhatler olsun minnoşa suyu seviyor demekdeniz iyi gelmiştir ben de gitmek istiyorum günü birlik bakalım artık
Yaaa dhahdhshdh sahilin gozdesiymis offf yarabbimKıyamamoff o atak dönemleri...
Suyu cok sevmesine rağmen ilk başta dalgalardan korktu ağladık azcık
Ama cadı anası var malum.. Ağlaması dinlemedi cıkarmadm, korkusunun üstüne gitmeli
Neyse sonra barıştık oyun haline getirdik
Ama en cok kumları sevdik
Bikinisiyle sahilin gözdesi oldu
Vaaay süpermiş benim daha cooook var, kismet bakalımÇocuğa bakmaktan unutuluyormuş vallabenim 2 3 kilom kaldı onları da bir ara veririm artık
Benm kızçem neyseki anası gibi suratsız değilYaaa dhahdhshdh sahilin gozdesiymis offf yarabbim
Biz ilk kez bi atak doneminde bu denli zorlaniyoruz, yavrucuum da niye ağladığını bilmiyo
Lenostos cadi ananin eline düşmüş yazikkk kiyamammmm gel lenosum sen bana
Bizimki de yabaniydi, habire insan icine cikardim da anca alisti
Vaaay süpermiş benim daha cooook var, kismet bakalım
Nasil oldu yavrucuk?
Aynen daha iyi çok şükür.hala tam yemiyor ama yarısını yemesi bile yeterKız nasıl oldu? Daha iyi mi?
valla ben kızımı havuza soktum enfeksiyon falan kapmadı.her sabah gelip temizliyorlardı tertemizdi.ben de havuzda yüzmeyi çok seviyorum ama denizin kokusu bir başka.aynen herşeye şifa.yorucu ama olsunÖlürüz
Hiç sevmem deniz kum felan..
Havuzcuyum ama havuz bebeklerde enfeksiyona sebeb oluo
Deniz şifa derlerdi inanmazdm
Gözle görülür derecede inandım
Daha iyi yiyor çok şükürYaaa dhahdhshdh sahilin gozdesiymis offf yarabbim
Biz ilk kez bi atak doneminde bu denli zorlaniyoruz, yavrucuum da niye ağladığını bilmiyo
Lenostos cadi ananin eline düşmüş yazikkk kiyamammmm gel lenosum sen bana
Bizimki de yabaniydi, habire insan icine cikardim da anca alisti
Vaaay süpermiş benim daha cooook var, kismet bakalım
Nasil oldu yavrucuk?
Hahahaha kuzucuum benimmm, o bi kere cok tatli biri olduğu icin anasi gibi olamaz tabii kihehdhshdhdBenm kızçem neyseki anası gibi suratsız değil
Herjese gel gel bide öpücük özellikle erkek bebelere
Şükür, daha da iyi olacak inşallahAynen daha iyi çok şükür.hala tam yemiyor ama yarısını yemesi bile yeter
valla ben kızımı havuza soktum enfeksiyon falan kapmadı.her sabah gelip temizliyorlardı tertemizdi.ben de havuzda yüzmeyi çok seviyorum ama denizin kokusu bir başka.aynen herşeye şifa.yorucu ama olsun
Daha iyi yiyor çok şükürSenin minnoş nasıl
Benm kızçem neyseki anası gibi suratsız değil
Herjese gel gel bide öpücük özellikle erkek bebelere
Böyle bir şeye nasıl gülebilirsiniz, nasııılll?! Samed ne diyecek? "Aferin Lena, sen git herkese gel gel yap. Sonra biz evleniriz" mi diyecek? Hayır, hayır Samed böyle birisi hiç deYilHahahaha kuzucuum benimmm, o bi kere cok tatli biri olduğu icin anasi gibi olamaz tabii kihehdhshdhd
Daha da iyi olur inşallahAynen daha iyi çok şükür.hala tam yemiyor ama yarısını yemesi bile yeter
Her havuz hergn temzlenmek zorunda bulutum.. Hatta saatleri var devir dayım yapmak zorunda su..Aynen daha iyi çok şükür.hala tam yemiyor ama yarısını yemesi bile yeter
valla ben kızımı havuza soktum enfeksiyon falan kapmadı.her sabah gelip temizliyorlardı tertemizdi.ben de havuzda yüzmeyi çok seviyorum ama denizin kokusu bir başka.aynen herşeye şifa.yorucu ama olsun
Daha iyi yiyor çok şükürSenin minnoş nasıl
Hahahaha kuzucuum benimmm, o bi kere cok tatli biri olduğu icin anasi gibi olamaz tabii kihehdhshdhd
Şükür, daha da iyi olacak inşallah
Bizimki nolsunnnn, birkaç gündür ağlamak aglamak mizirdamak huysuzlukatak mi her ne ise, çok zorladı bu
Şimdi samedmi olduBöyle bir şeye nasıl gülebilirsiniz, nasııılll?! Samed ne diyecek? "Aferin Lena, sen git herkese gel gel yap. Sonra biz evleniriz" mi diyecek? Hayır, hayır Samed böyle birisi hiç deYilMedeniyet, olgunluk, karşıklı saygı bu deYil dayler dayler Samed'i çoook çok öpüyorum
Daha da iyi olur inşallah
Havuz hiç sevmem. PisHer havuz hergn temzlenmek zorunda bulutum.. Hatta saatleri var devir dayım yapmak zorunda su..
Ama büyükler bile kapıo.. Havuzlar asla hijyenik değil yani daha el kdar bebeyi sokamam ama terch meselesi
Hani bişey olmadı devamke yapamam
Olursada eşşek kafam bile bile lades oldun die kendimi yerim
Öyle biriyim yani
O yüzden anası havuzcu olsada bizim kız denize mahkum belli yaşa kdar
Nasıl yani? Zaten Samed'diŞimdi samedmi oldu
Hadi ya hemen atlatırsınız inşallahHahahaha kuzucuum benimmm, o bi kere cok tatli biri olduğu icin anasi gibi olamaz tabii kihehdhshdhd
Şükür, daha da iyi olacak inşallah
Bizimki nolsunnnn, birkaç gündür ağlamak aglamak mizirdamak huysuzlukatak mi her ne ise, çok zorladı bu
Ben ckk seviormHavuz hiç sevmem. Pis
Nasıl yani? Zaten Samed'di
Böyle bir şeye nasıl gülebilirsiniz, nasııılll?! Samed ne diyecek? "Aferin Lena, sen git herkese gel gel yap. Sonra biz evleniriz" mi diyecek? Hayır, hayır Samed böyle birisi hiç deYilMedeniyet, olgunluk, karşıklı saygı bu deYil dayler dayler Samed'i çoook çok öpüyorum
Daha da iyi olur inşallah
O 2. Adı, soylemicektim iyice ortaya cikmasin diye ama söylendi artik...Her havuz hergn temzlenmek zorunda bulutum.. Hatta saatleri var devir dayım yapmak zorunda su..
Ama büyükler bile kapıo.. Havuzlar asla hijyenik değil yani daha el kdar bebeyi sokamam ama terch meselesi
Hani bişey olmadı devamke yapamam
Olursada eşşek kafam bile bile lades oldun die kendimi yerim
Öyle biriyim yani
O yüzden anası havuzcu olsada bizim kız denize mahkum belli yaşa kdar
ne demek anası datlu düilmiiii
Şimdi samedmi oldu
Neden 2. Adini ifsaliyosun ki ya...Havuz hiç sevmem. Pis
Nasıl yani? Zaten Samed'di
Bilmiyorum ki, alt ust 2serli oldu ama ustten 2 yer daha beyaz gibi şiş hafif, ondan mi yoksa ataktan mi bilmiyorum. dolunay diyen de var ahhdhahsHadi ya hemen atlatırsınız inşallahdiş çıkarıyor olmasın?
Siz bana şunu söyleyin. Lena'nın plajlarda gel gel yapmasını normal mi karşılayacak bu delikanlı?O 2. Adı, soylemicektim iyice ortaya cikmasin diye ama söylendi artik...
Neden 2. Adini ifsaliyosun ki ya...
MaşallahO 2. Adı, soylemicektim iyice ortaya cikmasin diye ama söylendi artik...
Neden 2. Adini ifsaliyosun ki ya...
Bilmiyorum ki, alt ust 2serli oldu ama ustten 2 yer daha beyaz gibi şiş hafif, ondan mi yoksa ataktan mi bilmiyorum. dolunay diyen de var ahhdhahs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?