• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl gecti ilk macera bakimmmm 🥳🥳
Bi ataklarlan cebellesiyoz ahdhshd
Kıyamam :( off o atak dönemleri...

Suyu cok sevmesine rağmen ilk başta dalgalardan korktu ağladık azcık :D
Ama cadı anası var malum.. Ağlaması dinlemedi cıkarmadm, korkusunun üstüne gitmeli :D
Neyse sonra barıştık oyun haline getirdik
Ama en cok kumları sevdik :D
Bikinisiyle sahilin gözdesi oldu :D

İyi sonuçlar alın inşallah
Amin inşallah
Benden snra doğum yapmştı
Daha var sanırım
İşte bak bu işlerde iyi olmadığın nereden belli! O hazırlıklara erken başladı akıllıııım
Hellöööö kızlarrr

Nasılsınızzzzzzzz 🎈🎈🎈🎈

Dün bakamadm.. Biz minik hanımla denizlerdeydik :KK70: ilk deniz maceramz :KK70:
Ooo böyle nispet mi yapılır? Napalım şimdi kendimizi Boğaz'ın müsilajlı serin sularına mı bırakalım

Amin inşallah

İşte bak bu işlerde iyi olmadığın nereden belli! O hazırlıklara erken başladı akıllıııım

Ooo böyle nispet mi yapılır? Napalım şimdi kendimizi Boğaz'ın müsilajlı serin sularına mı bırakalım
Sen kendini bırakta
Minnoşu bize gönder :D

Bizi de haberdar et mutlaka ❤️

Of benim de durmuyor ya, dogumdan bir suru kilo kaldı daha nabalim veririm be bi' ara 😝
Anam yemek yemek unutulur mu yaaa, en onemli bsy 🤭
Çocuğa bakmaktan unutuluyormuş valla 🙈 benim 2 3 kilom kaldı onları da bir ara veririm artık 🙈
İyi sonuçlar alın inşallah

Sıcaklardan lenada bunalıo hemen suyun altına geçiriom oh mis sakinleşio :KK70:

Ooooo özlem giderirsn bol bol
Fan fini fin fon :KK70:

İyi byramlar cnm

Benden snra doğum yapmştı
Daha var sanırım
oh sıhhatler olsun minnoşa suyu seviyor demek 😍 deniz iyi gelmiştir ben de gitmek istiyorum günü birlik bakalım artık 🙈

Bensiz siz ne yaparsınız sonra ya, ncık, olmaz!
Ölürüz :D
Çocuğa bakmaktan unutuluyormuş valla 🙈 benim 2 3 kilom kaldı onları da bir ara veririm artık 🙈

oh sıhhatler olsun minnoşa suyu seviyor demek 😍 deniz iyi gelmiştir ben de gitmek istiyorum günü birlik bakalım artık 🙈
Hiç sevmem deniz kum felan..
Havuzcuyum ama havuz bebeklerde enfeksiyona sebeb oluo
Deniz şifa derlerdi inanmazdm
Gözle görülür derecede inandım

Kıyamam :KK43: off o atak dönemleri...

Suyu cok sevmesine rağmen ilk başta dalgalardan korktu ağladık azcık :KK70:
Ama cadı anası var malum.. Ağlaması dinlemedi cıkarmadm, korkusunun üstüne gitmeli :KK70:
Neyse sonra barıştık oyun haline getirdik
Ama en cok kumları sevdik :KK70:
Bikinisiyle sahilin gözdesi oldu :KK70:
Yaaa dhahdhshdh sahilin gozdesiymis offf yarabbim 🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️
Biz ilk kez bi atak doneminde bu denli zorlaniyoruz, yavrucuum da niye ağladığını bilmiyo 🤦🏽‍♀️
Lenostos cadi ananin eline düşmüş yazikkk kiyamammmm gel lenosum sen bana 😍
Bizimki de yabaniydi, habire insan icine cikardim da anca alisti 🤣🤣

Vaaay süpermiş benim daha cooook var, kismet bakalım 🤣🤣
Nasil oldu yavrucuk?

Biz ilk kez bi atak doneminde bu denli zorlaniyoruz, yavrucuum da niye ağladığını bilmiyo 🤦🏽‍♀️

Nasil oldu yavrucuk?
Benm kızçem neyseki anası gibi suratsız değil
Herjese gel gel bide öpücük özellikle erkek bebelere :D

Kız nasıl oldu? Daha iyi mi?
Aynen daha iyi çok şükür.hala tam yemiyor ama yarısını yemesi bile yeter
Ölürüz :KK70:

Hiç sevmem deniz kum felan..
Havuzcuyum ama havuz bebeklerde enfeksiyona sebeb oluo
Deniz şifa derlerdi inanmazdm
Gözle görülür derecede inandım
valla ben kızımı havuza soktum enfeksiyon falan kapmadı.her sabah gelip temizliyorlardı tertemizdi.ben de havuzda yüzmeyi çok seviyorum ama denizin kokusu bir başka.aynen herşeye şifa.yorucu ama olsun

Nasil oldu yavrucuk?
Daha iyi yiyor çok şükür 🤲🏻 Senin minnoş nasıl

Herjese gel gel bide öpücük özellikle erkek bebelere :KK70:
Hahahaha kuzucuum benimmm, o bi kere cok tatli biri olduğu icin anasi gibi olamaz tabii kihehdhshdhd

valla ben kızımı havuza soktum enfeksiyon falan kapmadı.her sabah gelip temizliyorlardı tertemizdi.ben de havuzda yüzmeyi çok seviyorum ama denizin kokusu bir başka.aynen herşeye şifa.yorucu ama olsun

Şükür, daha da iyi olacak inşallah 😍❤️🙏
Bizimki nolsunnnn, birkaç gündür ağlamak aglamak mizirdamak huysuzluk 🥴 atak mi her ne ise, çok zorladı bu 😵‍💫😵‍💫

Herjese gel gel bide öpücük özellikle erkek bebelere :KK70:
Hahahaha kuzucuum benimmm, o bi kere cok tatli biri olduğu icin anasi gibi olamaz tabii kihehdhshdhd
Böyle bir şeye nasıl gülebilirsiniz, nasııılll?! Samed ne diyecek? "Aferin Lena, sen git herkese gel gel yap. Sonra biz evleniriz" mi diyecek? Hayır, hayır Samed böyle birisi hiç deYil 😡 Medeniyet, olgunluk, karşıklı saygı bu deYil dayler dayler dayler dayler Samed'i çoook çok öpüyorum
Daha da iyi olur inşallah

Her havuz hergn temzlenmek zorunda bulutum.. Hatta saatleri var devir dayım yapmak zorunda su..
Ama büyükler bile kapıo.. Havuzlar asla hijyenik değil yani daha el kdar bebeyi sokamam ama terch meselesi
Hani bişey olmadı devamke yapamam
Olursada eşşek kafam bile bile lades oldun die kendimi yerim
Öyle biriyim yani :D
O yüzden anası havuzcu olsada bizim kız denize mahkum belli yaşa kdar :D

Bizimki nolsunnnn, birkaç gündür ağlamak aglamak mizirdamak huysuzluk 🥴 atak mi her ne ise, çok zorladı bu 😵‍💫😵‍💫
:D ne demek anası datlu düilmiiii

Böyle bir şeye nasıl gülebilirsiniz, nasııılll?! Samed ne diyecek? "Aferin Lena, sen git herkese gel gel yap. Sonra biz evleniriz" mi diyecek? Hayır, hayır Samed böyle birisi hiç deYil 😡 Medeniyet, olgunluk, karşıklı saygı bu deYil dayler dayler dayler dayler Samed'i çoook çok öpüyorum

Şimdi samedmi oldu :D

Her havuz hergn temzlenmek zorunda bulutum.. Hatta saatleri var devir dayım yapmak zorunda su..
Ama büyükler bile kapıo.. Havuzlar asla hijyenik değil yani daha el kdar bebeyi sokamam ama terch meselesi
Öyle biriyim yani :KK70:
O yüzden anası havuzcu olsada bizim kız denize mahkum belli yaşa kdar :KK70:
Havuz hiç sevmem. Pis
Şimdi samedmi oldu :KK70:
Nasıl yani? Zaten Samed'di 😳

Hadi ya hemen atlatırsınız inşallah 🙁 diş çıkarıyor olmasın?

Öyle biriyim yani :KK70:
O yüzden anası havuzcu olsada bizim kız denize mahkum belli yaşa kdar :KK70:

:KK70: ne demek anası datlu düilmiiii

Şimdi samedmi oldu :KK70:
O 2. Adı, soylemicektim iyice ortaya cikmasin diye ama söylendi artik...
Havuz hiç sevmem. Pis

Nasıl yani? Zaten Samed'di 😳
Neden 2. Adini ifsaliyosun ki ya...
Hadi ya hemen atlatırsınız inşallah 🙁 diş çıkarıyor olmasın?
Bilmiyorum ki, alt ust 2serli oldu ama ustten 2 yer daha beyaz gibi şiş hafif, ondan mi yoksa ataktan mi bilmiyorum. dolunay diyen de var ahhdhahs

O 2. Adı, soylemicektim iyice ortaya cikmasin diye ama söylendi artik...

Neden 2. Adini ifsaliyosun ki ya...

Bilmiyorum ki, alt ust 2serli oldu ama ustten 2 yer daha beyaz gibi şiş hafif, ondan mi yoksa ataktan mi bilmiyorum. dolunay diyen de var ahhdhahs
Maşallah 🧿🥰 Dolunay oğlakları etkiliyor diye okumuştum ama akrepleri de mi etkiliyor acep ya da yükseleni mi oğlak 🙈 gece Ece de uyumadı beşiğine yatırdıkça ağladı

Back