- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.741
Anldm cnm. Kafan dolu, dikkatini toplayamıyorsundur. Ondan nörmel yaniBen sahsen hep kitablarin gapaklarini okumusumdur, magazin desen uyurkene bilen açık. Hep en bildiğim seyler işte annarsin ya. Ama olmuyo bağzen. Bu da benim hamdikabım
Bir şey olmamıştır inşallah iştahı da jet hızıyla yerine gelsinValla bir haftadır iştahı kesildi kuş kadar yiyor.şimdide eşime yemek hazırlıcam diye kızın yemek saatini geçirdim iki kaşık yedi uyudu.uyanmasını bekliyorumsalgın var diyorlar yine dikkat edin bir kere dışarı çıksak bizi buluyor galiba
Of cok hanlayislisin yiaaaAnldm cnm. Kafan dolu, dikkatini toplayamıyorsundur. Ondan nörmel yani
Bir şey olmamıştır inşallah iştahı da jet hızıyla yerine gelsin
Cnm senin ilk çocuktu deyil mi? Üçüncüden sonra anlarsın neden öyle dedimiOf cok hanlayislisin yiaaa
Canı 6da uyanmak istemişHiiiiç! Bizde gaz olmaz
Hayırdır
Cnm dişten olabiliemiValla bir haftadır iştahı kesildi kuş kadar yiyor.şimdide eşime yemek hazırlıcam diye kızın yemek saatini geçirdim iki kaşık yedi uyudu.uyanmasını bekliyorumsalgın var diyorlar yine dikkat edin bir kere dışarı çıksak bizi buluyor galiba
Oha ilk açtğmda gerçek sandm ahahaha
İnşallah canım sağolasınAnldm cnm. Kafan dolu, dikkatini toplayamıyorsundur. Ondan nörmel yani
Bir şey olmamıştır inşallah iştahı da jet hızıyla yerine gelsin
Ben de dişten şüphelendim ama şişlik de yok ki.annem sıcaklardandır dediCanı 6da uyanmak istemiş
Babasınıda uyandırdı ve ikimi dikti başına..
Bidahaaa uyuyana kadar karşısında hazırolduk
Cnm dişten olabiliemi
Lenada öyle olunca arkasına diş geliyor
Oha ilk açtğmda gerçek sandm ahahaha
Amin inşallahİnşallah canım sağolasıninşallah sizin de sonuçlarınız güzel çıkar
Coook güzel sonuçlarınız olsun insallahhhhBiz EEG'den çıktık. CD'ye kaydettiler ama bize vermediler. Doktordan alacakmışız. Doktor da bu hafta yokmuş. Bakalım ne diyecek
Donem donem bsy oluyor bu bebelere ya, onlarin kesilecegine bizim kesilse keşke dimiİnşallah canım sağolasıninşallah sizin de sonuçlarınız güzel çıkar
Ben de dişten şüphelendim ama şişlik de yok ki.annem sıcaklardandır dedi
Amin inşallah. Pazartesi gideceğiz bakalımCoook güzel sonuçlarınız olsun insallahhhh
Gelmedi daha ay sonunda gelcekCnmmmmm cnmmmm cnmmm
Tşkler
İyi bayrMlar aşkoş
Kurt bakşlına kavuştnmu?
İşteeee sen benm tarafmdan olcan
Ne işin var pipili analarla
Gıııı ablan nerden biliyiiiii?
Cnmm buluttt tşk ederm
Minnoş nasıl
İnşallah canım sağolasınDonem donem bsy oluyor bu bebelere ya, onlarin kesilecegine bizim kesilse keşke dimihic takılma emiyorsa veya devam sutu aliyorsa gerisi zaten ek destek, insallah duzelecek
Bizi de haberdar et mutlakaAmin inşallah. Pazartesi gideceğiz bakalım
Of benim de durmuyor ya, dogumdan bir suru kilo kaldı daha nabalim veririm be bi' araİnşallah canım sağolasınAynen keşke bizim iştah kesilse boğaz durmuyor.bugün ilk kez kahvaltı yapmayı unutmuşum
Doğum günü şeysilerini ne yaptınHayırlı bayramlar kızlar.
İyi sonuçlar alın inşallahBiz EEG'den çıktık. CD'ye kaydettiler ama bize vermediler. Doktordan alacakmışız. Doktor da bu hafta yokmuş. Bakalım ne diyecek
Sıcaklardan lenada bunalıo hemen suyun altına geçiriom oh mis sakinleşioİnşallah canım sağolasıninşallah sizin de sonuçlarınız güzel çıkar
Ben de dişten şüphelendim ama şişlik de yok ki.annem sıcaklardandır dedi
Ooooo özlem giderirsn bol bolGelmedi daha ay sonunda gelcek
İyi byramlar cnmHayırlı bayramlar kızlar.
Benden snra doğum yapmştıDoğum günü şeysilerini ne yaptın
Nasıl gecti ilk macera bakimmmmHellöööö kızlarrr
Nasılsınızzzzzzzz
Dün bakamadm.. Biz minik hanımla denizlerdeydikilk deniz maceramz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?