• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz geç kaldım onun için. Ben düdüklü tencereyi bile taşıyamayan bir insan olarak çocuğu taşıyamamaya şaşırmıyorum zaten de ayakta emmek istiyor. O zor
Bak sen şu beyefendiye 🙈 o baya baya zordur kolun çok ağrıyordur.pilates topunun üzerinde emzirmeyi dene istersen hem oturmuş olursun biraz

Silme niye siliyorsun 😔 Bunun için buradayız biz. Kafa doktoruna senin değil ama çevrendeki herkesin ihtiyacı var maalesef. 5 ay 5 günlük oldu. Baldan tatlı, görsen yersin. Uykuya direniyor. Çok sevimli. Kucaktan inmiyor
Tam uykuya yakin kendilerini uyandiriyolar ya.bi de 😂😂
Bizimki hala ne emekliyo ne yürüyo. Kucakta dursun gezsin aman ne isterse yapayım diye diye tembel oldu. Hareket etmeyi sevmiyo.

Tam uykuya yakin kendilerini uyandiriyolar ya.bi de 😂😂
Bizimki hala ne emekliyo ne yürüyo. Kucakta dursun gezsin aman ne isterse yapayım diye diye tembel oldu. Hareket etmeyi sevmiyo.
Ay bu sıpa da öyle gelin gız ya. Tek yaptığı totoyu havaya kaldırmak. Hiç uğraşası yok. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Kucakta gezeceğiz, sürekli şarkı söyleyeceğiz, oyun oynayacağız. Hiç durmayacağız

Ay bu sıpa da öyle gelin gız ya. Tek yaptığı totoyu havaya kaldırmak. Hiç uğraşası yok. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Kucakta gezeceğiz, sürekli şarkı söyleyeceğiz, oyun oynayacağız. Hiç durmayacağız
11 aylık ama benim sıpa. Sen sakin çok kucakta gezdirip benim gibi kiyamamazlik yapma. Ben de karin üstü egzersizlerini yaptırırken ağlayınca kıyamayıp aliyodum

Biletimi kes :KK70:

Tek kullanımlkmı onlar
Sızdırma yapmıomu benm yoğum oluo
Bide koekuorm kız onu nasıl sokcam :KK70:
Hayir tek kullanimlik degil🤣 benimkinin 10 sene omru var cevreye duyarli bir urun❤️ sizdirmiyor asko benimde ilk gunler yogun geciyor 3 4 saatte bir bosaltinca sıkıntı olmuyor. Bir kac seferde kendine uygun yerleştirme pozisyonunu kesfediyorsun, genelde c seklinde katlayip yapiyorlar banada oyle kolay geliyor pit diye oturuyor. Korkma kiz ne olcak 🤣🤣 pişik olmaktan iyidir ya pedler beni pisik yapiyordu agsgshsb. Hem bunu alinca istediğin vakit denize havuza da girebiliyon💅

Hayir tek kullanimlik degil🤣 benimkinin 10 sene omru var cevreye duyarli bir urun❤️ sizdirmiyor asko benimde ilk gunler yogun geciyor 3 4 saatte bir bosaltinca sıkıntı olmuyor. Bir kac seferde kendine uygun yerleştirme pozisyonunu kesfediyorsun, genelde c seklinde katlayip yapiyorlar banada oyle kolay geliyor pit diye oturuyor. Korkma kiz ne olcak 🤣🤣 pişik olmaktan iyidir ya pedler beni pisik yapiyordu agsgshsb. Hem bunu alinca istediğin vakit denize havuza da girebiliyon💅
Benm cnm cok tatlı :(

Tek mi geleceksin yoksa promosyonunla mı?
Kızımı istemionmuuuu

Back