- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.984
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.181
İnşallah cikomDaha güzelleri olsun inşallah yeniden alışırsın kuzu üzülme
Büyürse bu pamuk halini nasıl sevicem özlerim kihamaratlığının geri gelir biraz büyüsünde bebe
şmidi annelik daha ağır basıyor bulutum
ay valla keşke alsaydm
Napsın takılmaçyakışıklım nabıo ondan bahset sen
Bulantım olmadığında uyyodum ben hepNiçiiin gebeliğinin başında uyuyanlarda var
Geçmiş olsun çok. Hızla şifa bulsunCok salgin varmis, kusmayla basladi, kaninda enfeksiyon cikmis iste ama iyi smdi ilac kullaniyor kuzucuk
Rapor alamaz mısınişin kötü yanı banada bulaştı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Kocaları yola getirelim derken sen de mi yoldan çıktınBırakamam ben de kafamı böyle dağıtıyorum işte.gamer girl
Ben hep haklıyım
Dün bir geceleğine kaçamak yaptık babanne ve dedeye sürpriz. Sen seversin. Çok şaapamadım. Totişkonun olan uykuları da kaybettik. Zorlu bir gece ve gün oldu
Amin canım inşallahmuhteşem haberler insallah her sey boyle daha iyiye gider neoss
Allah daha iyi komşular nasip etsin. Ne güzel sevilmekEsyalarimi boyle gorunce bana bir aglama geldi
Yuklenirken komşular esimle birlikte aglamislar ya minnoslarim
Eki Görüntüle 3088250
Aminn neos hepimize inşallahNapsın takılmaç
Bulantım olmadığında uyyodum ben hep
Geçmiş olsun çok. Hızla şifa bulsun
Rapor alamaz mısın
Kocaları yola getirelim derken sen de mi yoldan çıktın
Ben hep haklıyım
Dün bir geceleğine kaçamak yaptık babanne ve dedeye sürpriz. Sen seversin. Çok şaapamadım. Totişkonun olan uykuları da kaybettik. Zorlu bir gece ve gün oldu
Amin canım inşallah
Allah daha iyi komşular nasip etsin. Ne güzel sevilmek
Napsın takılmaç
Rapor alamaz mısın
Ben hep haklıyım
Amin canım inşallah
Ne işin var gı ordaNapsın takılmaç
Rapor alamaz mısın
Ben hep haklıyım
Amin canım inşallah
Benm 9 hatta 10.haftada başlamştı böğğBulantılar ne zaman başlıyor ki?
Benim keseyi gördükten sonra başladı ama bu çok değişken. Hiç olamayabilir deBulantılar ne zaman başlıyor ki?
Hem yolculuk denemesi, hem babaanne ve dedeye süfrüzNe işin var gı orda
Ne işin var gı orda
Benm 9 hatta 10.haftada başlamştı böğğ
Benim keseyi gördükten sonra başladı ama bu çok değişken. Hiç olamayabilir de
Hem yolculuk denemesi, hem babaanne ve dedeye süfrüz
Nasıldı yolculukBenim keseyi gördükten sonra başladı ama bu çok değişken. Hiç olamayabilir de
Hem yolculuk denemesi, hem babaanne ve dedeye süfrüz
Bencede inşallah olmazAiiy inşallah olmaz bakalım
Giderken 2,5 saat uyudu kalan yarım saat oyuncaklarla geçti. Dönüş tam bir fiyaskoNasıldı yolculuk
Bencede inşallah olmaz
Berbat bişi
İntikamı acı olmşGiderken 2,5 saat uyudu kalan yarım saat oyuncaklarla geçti. Dönüş tam bir fiyaskoSadece yarım saat uyudu ve çok ağladı
Sorma ya. Bir de gittik hava mı çaptı ne olduysa 2,5 saat de bebek arabasında uyudu etrafı gezerken ve biz akşam yemeği yerken. Sonra tabii gece uyumadı. Bu kadarı da yetmez dedi ve yolda da uyumadı. Eve geldik hala uyuyamıyor. Yatağına bıraktım uyandıİntikamı acı olmş
Günaydını mı kalmış pardon da gelmişsin burada öğlen saati ne diyorsun hallahallaaagünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
bizde o yollardan geçtikGünaydını mı kalmış pardon da gelmişsin burada öğlen saati ne diyorsun hallahallaaa
Uyku eğitimini psikologlar ve çocuk gelişimciler önermiyor. Çocuğun ağlayıp ağlayıp sonunda uyumayı öğrenmesi aslında öğrenilmiş çaresizlikten diyorlarbizde o yollardan geçtik
fakat geç kalıosun biran önce uyku eğitimine geç
prof. al demiyorumki ben prof. almadımUyku eğitimini psikologlar ve çocuk gelişimciler önermiyor. Çocuğun ağlayıp ağlayıp sonunda uyumayı öğrenmesi aslında öğrenilmiş çaresizlikten diyorlar
Ben beceriksizim demek ki. Kitabı bile aynı saatte okudum düzene girerse belki uyur diye. Bir hastalandı. Var olan düzeni de gitti. Toparlauamıyorızprof. al demiyorumki ben prof. almadım
ağlatmadımda.. her gün aynı saate yatağa girdik ışığı kapattık bunu 3. ay gaz sancıları bitince başladım
ağladığında kucağıma aldım saçını okşadım elini tuttum artık her neyse işte.. ağlamasını engelledim
sonra oyuna çevirdi
sonra müzik dinledik onunla uyumaya başladı derken
şimdi ışık kapanır o saate lena uyur.. tabi yarm saat aşağı yarım saat yukarı
kız denk gelmiştir..Ben beceriksizim demek ki. Kitabı bile aynı saatte okudum düzene girerse belki uyur diye. Bir hastalandı. Var olan düzeni de gitti. Toparlauamıyorız
Ben yoldan zaten çıkmaya müsaittim de vaktim olmuyorduNapsın takılmaç
Rapor alamaz mısın
Ben hep haklıyım
Amin canım inşallah
benim hiç olmadı en konforlu gebelik bendeydi darısı sanaAiiy inşallah olmaz bakalım
valla güzel uyumuş acısı kötü çıkmış..benim kızda gece 2 de uyandı sürekli ağlayıp durdu sabaha kadar uyuyamadım.kuzu kıyma vermiştim ilk kez içine dana eti mi karıştı bilmem ki sancı mıydıSorma ya. Bir de gittik hava mı çaptı ne olduysa 2,5 saat de bebek arabasında uyudu etrafı gezerken ve biz akşam yemeği yerken. Sonra tabii gece uyumadı. Bu kadarı da yetmez dedi ve yolda da uyumadı. Eve geldik hala uyuyamıyor. Yatağına bıraktım uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?