- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.161
yakışıklım nabıo ondan bahset sen
daha dur dün bir bugün iki
6 aylık gebe gibi konuşuo
onlar gebesizkende uyuyanlarNiçiiin gebeliğinin başında uyuyanlarda var
Hcg hormonuyla gelen değişimler de olabilironlar gebesizkende uyuyanlar
Cok salgin varmis, kusmayla basladi, kaninda enfeksiyon cikmis iste ama iyi smdi ilac kullaniyor kuzucukYaaa benmki hasta die perte cıltım bakamadm şimdi uyuyoken giretm bakaym neoşa ve yakışıklısına dedm
Aklım sizdeydi
Cok cok sevindim
Ben gitmeden demiştim iyi haberler alacaz die zaten
Aslan yeğenim benim beeeee
Sağlık hep seninle olsun yakışıklı
Bulutum bigün denk gelirsek
Sana bi poşet çikolata alacam
Bide pasta
Yaaaa geçmiş olsunnn
Size ne oldu
Acaba havalarmı maffe bebeleri ya
sen bize takıl
Bütün deliler toplandık
Hcg hormonuyla gelen değişimler de olabilirbugün yargılayıcı yönünden mi kalktın aşko hahahah
geçmiş olsunCok salgin varmis, kusmayla basladi, kaninda enfeksiyon cikmis iste ama iyi smdi ilac kullaniyor kuzucuk
allahım dokuz köyden kovuldum
geçmiş olsun
hyr teyzesiAaaaaaaa
Lenoş nasıl ondan ne haber?
Yiyo mu bişeyler
Bırakamam ben de kafamı böyle dağıtıyorum işte.gamer girlAmin amin inşallah
Bırakacasın o oyunlar işte
sizin kuzuya da çok geçmiş olsun salgın var diyorlar Allah hepimizi korusunYaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallahbenim kuzu da hasta oldu, az once doktordan geldik
Yaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrrnasil mutlu oldum anlatamam inşallah her şey daha da iyi olacak canimmm
yaaa çok tatlısın bal0ncuğumYaaa benmki hasta die perte cıltım bakamadm şimdi uyuyoken giretm bakaym neoşa ve yakışıklısına dedm
Aklım sizdeydi
Cok cok sevindim
Ben gitmeden demiştim iyi haberler alacaz die zaten
Aslan yeğenim benim beeeee
Sağlık hep seninle olsun yakışıklı
Bulutum bigün denk gelirsek
Sana bi poşet çikolata alacam
Bide pasta
Yaaaa geçmiş olsunnn
Size ne oldu
Acaba havalarmı maffe bebeleri ya
sen bize takıl
Bütün deliler toplandık
izin alsaydın dinlenmeden toparlanmak zor olurişin kötü yanı banada bulaştı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
hamaratlığının geri gelir biraz büyüsünde bebeBırakamam ben de kafamı böyle dağıtıyorum işte.gamer girl
sizin kuzuya da çok geçmiş olsun salgın var diyorlar Allah hepimizi korusun
yaaa çok tatlısın bal0ncuğuminşallah denk geliriz aslında tatlıya düşkünlüğüm bitti diyebilirim uzun zamandır tatlı bir şey yapmıyorum hamaratlık çocuk büyüyene kadarmış
izin alsaydın dinlenmeden toparlanmak zor olur
allahım dokuz köyden kovuldum
geçmiş olsun
Geçmiş olsun Canim o şekilde cidden zor oluyor iste, N Neal yigidim haklıişin kötü yanı banada bulaştı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Cok sag ol canım evet ya cok fazla varmis. Aminnn insallahBırakamam ben de kafamı böyle dağıtıyorum işte.gamer girl
sizin kuzuya da çok geçmiş olsun salgın var diyorlar Allah hepimizi korusun
yaaa çok tatlısın bal0ncuğuminşallah denk geliriz aslında tatlıya düşkünlüğüm bitti diyebilirim uzun zamandır tatlı bir şey yapmıyorum hamaratlık çocuk büyüyene kadarmış
izin alsaydın dinlenmeden toparlanmak zor olur
işin kötü yanı banada bulaştı kendimi hiç iyi hissetmiyorum
saol çiçeği burnunda hamişimEyvaah hem ana hem bebesi hasta olunca baya zor yaaaGeçmiş olsun çiçeem
Ya kurban olurum verene, insallah toparlar bir an onceaynı teyzesi
güçlüsün sadece dürtülmeye ihtiyacın var akmoş
Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
inşallah teyzesiYa kurban olurum verene, insallah toparlar bir an once
muhteşem haberler insallah her sey boyle daha iyiye gider neoss
kıyamam sanaEsyalarimi boyle gorunce bana bir aglama geldi
Yuklenirken komşular esimle birlikte aglamislar ya minnoslarim
Eki Görüntüle 3088250
Cok alismisiz ya içim burkuldu vallakıyamam sana
Esyalarimi boyle gorunce bana bir aglama geldi
Yuklenirken komşular esimle birlikte aglamislar ya minnoslarim
Eki Görüntüle 3088250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?