• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi

Ayyyyyy çok güzelll çok şükürr 🌸🌸🌸🌸 yerim onu ya yerim maşallah güçlü bebekimiz o bizim🤩🤩🤩

kuzenim geldi amerikadan 1 çanta dolusu elbise getirmiş benm minnoşa
dedim söyleseydn ben alışveriş yapmaz :işsiz:
normalde getirdiklerinde 0-3 ay yazan geçen sene.. hala giyiyor tabi badi tarzı
umarım elbiseleri seneye giyer
amerikada bebelerin hepsi tombş sanırım
Keşke benim de öyle kuzenlerim olsa.hiç yoktan Almancı akrabam olsaydı da alaman çikolatası yeseydik 🙈
Kızlar yaaa sizce bebek banyo küvet seti falan gerekli mi? Bu konularda pek bir cahilim, gereksiz bir şeyi listeme ekleyip, boşuna kovalamim. Siz bebişlerinizi nasıl yıkadınız ve küvet kullandıysanız ne zamana kadar kullandınız acaba?

dayler dayler dayler dayler N Neal Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. DusunceBulutu DusunceBulutu
Bence gerekli.yenidoğan banyoya sokulması iyi değil derler.bir de rahat oluyor.ama illa set halinde almana gerek yok.ben küvet hariç,kovasını tasını bimden aldım.60 lira falan tutmuştu sanırım.ama katlanan kovayı asla tavsiye etmiyorum.defalarca içine çöküp odamı halımı suya buladı.bizim kasım annelerinde birçok anne bu durumdan muzdaripti.katlanan kova sıkıntısız diyorlar ama ben o kadar para vermek istemedim düz aldım kullandıktan sonra duşakabine koyuyordum.artık banyoda yıkıyorum bir yere kaldırdım.
günaydın dın dın dın dın

DusunceBulutu DusunceBulutu bunca gıybet varken sen nerdesin
napam kızın peşine koşturuyorum yerinde durmuyor.oyuncaklara baktığı da yok.ev işi yapamaz oldum 🤷🏻‍♀️dedikodu neymiş Fahriye mi? Duymuştum valla iyi yapmış oğlu da büyümüş zaten ev işini yapan onca kişi vardır.olan biz gibi garibana oluyor 😂 bu arada lenacıma çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir 🤲🏻
Oyuna düşmüştür nerede olacak
Valla oyuna da giremiyorum pek.zaten geçen eşim oyundaki bütün paramı çarçur etmiş sinirliyim 🤣
Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
ah kuzum benim.hep böyle iyi olsun hatta daha daha iyi olsun.her şeyi çok iyi görsün, titreme kayma hiçbir şey kalmaz inşallah 🤲🏻

Keşke benim de öyle kuzenlerim olsa.hiç yoktan Almancı akrabam olsaydı da alaman çikolatası yeseydik 🙈

Bence gerekli.yenidoğan banyoya sokulması iyi değil derler.bir de rahat oluyor.ama illa set halinde almana gerek yok.ben küvet hariç,kovasını tasını bimden aldım.60 lira falan tutmuştu sanırım.ama katlanan kovayı asla tavsiye etmiyorum.defalarca içine çöküp odamı halımı suya buladı.bizim kasım annelerinde birçok anne bu durumdan muzdaripti.katlanan kova sıkıntısız diyorlar ama ben o kadar para vermek istemedim düz aldım kullandıktan sonra duşakabine koyuyordum.artık banyoda yıkıyorum bir yere kaldırdım.

napam kızın peşine koşturuyorum yerinde durmuyor.oyuncaklara baktığı da yok.ev işi yapamaz oldum 🤷🏻‍♀️dedikodu neymiş Fahriye mi? Duymuştum valla iyi yapmış oğlu da büyümüş zaten ev işini yapan onca kişi vardır.olan biz gibi garibana oluyor 😂 bu arada lenacıma çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir 🤲🏻

Valla oyuna da giremiyorum pek.zaten geçen eşim oyundaki bütün paramı çarçur etmiş sinirliyim 🤣

ah kuzum benim.hep böyle iyi olsun hatta daha daha iyi olsun.her şeyi çok iyi görsün, titreme kayma hiçbir şey kalmaz inşallah 🤲🏻
Amin amin inşallah

Bırakacasın o oyunlar işte

hırıltısı hala geçmedi buhar yaptırmadığı için.. iğnelerle etki bekliyoruz :KK43:

gözün aydın cnm
inşallah huzurla geçer zamanlarınız

geçmiş olması lazımdı çünküüüüüüüüüü sen güçlü bir kadınsın

bende seni ve N Neal etiketliyecektm :KK70: neyseki yazmışsınız :KK70:
yoksa dilime düşerdiniz :KK70:
Yaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallah 🙏🙏 benim kuzu da hasta oldu, az once doktordan geldik :(
Yaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrr 🙏🙏🙏🙏 nasil mutlu oldum anlatamam ❤️❤️❤️ inşallah her şey daha da iyi olacak canimmm 🥰🥳🥳🥳🥳🥳

Amin kuzum cok sag ol, totalde kimse hastalanmiyo mu simdi yani, cok daralttin çemberi yeğenim 🥸
Ciğerim bak ben hep bebolar hastalanmasın diye dua ediyordum. Sonra çocukla beraber ben bir hastalandım. Yamuldum resmen iki hafta kendime gelemedim. Aaaansonra işte duayı güncelledim bele

Yaaa benmki hasta die perte cıltım bakamadm şimdi uyuyoken giretm bakaym neoşa ve yakışıklısına dedm
Aklım sizdeydi
Cok cok sevindim ♥️♥️♥️
Ben gitmeden demiştim iyi haberler alacaz die zaten
Aslan yeğenim benim beeeee
Sağlık hep seninle olsun yakışıklı

Bulutum bigün denk gelirsek
Sana bi poşet çikolata alacam
Bide pasta :D

Yaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallah 🙏🙏 benim kuzu da hasta oldu, az once doktordan geldik :KK43:

Yaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrr 🙏🙏🙏🙏 nasil mutlu oldum anlatamam ❤️❤️❤️ inşallah her şey daha da iyi olacak canimmm 🥰🥳🥳🥳🥳🥳
Yaaaa geçmiş olsunnn
Size ne oldu :(
Acaba havalarmı maffe bebeleri ya

Vallaha dürte dürtüyor da hic akillancak halimde degilim niye böyleyim onu da anlamiyorum ama hayirlisis artik 😅🥹
:D sen bize takıl
Bütün deliler toplandık :D

Yaaa benmki hasta die perte cıltım bakamadm şimdi uyuyoken giretm bakaym neoşa ve yakışıklısına dedm
Aklım sizdeydi
Cok cok sevindim ♥️♥️♥️
Ben gitmeden demiştim iyi haberler alacaz die zaten
Aslan yeğenim benim beeeee
Sağlık hep seninle olsun yakışıklı
Amim amin hepimizle olsun inşallah. Senin minik kuş nasıl oldu?

Düzelecek düzelecek. Sonra gelip şikayet edeceksin yerinde durmuyor, şöyle böyle diye yine 🙃
yakışıklım nabıo ondan bahset sen

Günaydın yine bu saatte guguklu saat gibi uyandım🙄 ben niye uyuyamıyom ya, hani hamilelik uyku yapıyodu? Yalanmış külliyen🥺 yada benim bünye alışık olmadığından ters tepki mi veriyor😂
daha dur dün bir bugün iki :D
6 aylık gebe gibi konuşuo :D :D :D

Back