Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayyyyyy çok güzelll çok şükürr yerim onu ya yerim maşallah güçlü bebekimiz o bizim

Keşke benim de öyle kuzenlerim olsa.hiç yoktan Almancı akrabam olsaydı da alaman çikolatası yeseydik
Bence gerekli.yenidoğan banyoya sokulması iyi değil derler.bir de rahat oluyor.ama illa set halinde almana gerek yok.ben küvet hariç,kovasını tasını bimden aldım.60 lira falan tutmuştu sanırım.ama katlanan kovayı asla tavsiye etmiyorum.defalarca içine çöküp odamı halımı suya buladı.bizim kasım annelerinde birçok anne bu durumdan muzdaripti.katlanan kova sıkıntısız diyorlar ama ben o kadar para vermek istemedim düz aldım kullandıktan sonra duşakabine koyuyordum.artık banyoda yıkıyorum bir yere kaldırdım.
günaydın dın dın dın dın

DusunceBulutu bunca gıybet varken sen nerdesin
napam kızın peşine koşturuyorum yerinde durmuyor.oyuncaklara baktığı da yok.ev işi yapamaz oldum dedikodu neymiş Fahriye mi? Duymuştum valla iyi yapmış oğlu da büyümüş zaten ev işini yapan onca kişi vardır.olan biz gibi garibana oluyor bu arada lenacıma çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
Oyuna düşmüştür nerede olacak
Valla oyuna da giremiyorum pek.zaten geçen eşim oyundaki bütün paramı çarçur etmiş sinirliyim
ah kuzum benim.hep böyle iyi olsun hatta daha daha iyi olsun.her şeyi çok iyi görsün, titreme kayma hiçbir şey kalmaz inşallah

Amin amin inşallah

Bırakacasın o oyunlar işte

Yaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallah benim kuzu da hasta oldu, az once doktordan geldik
Yaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrr nasil mutlu oldum anlatamam inşallah her şey daha da iyi olacak canimmm

Amin kuzum cok sag ol, totalde kimse hastalanmiyo mu simdi yani, cok daralttin çemberi yeğenim
Ciğerim bak ben hep bebolar hastalanmasın diye dua ediyordum. Sonra çocukla beraber ben bir hastalandım. Yamuldum resmen iki hafta kendime gelemedim. Aaaansonra işte duayı güncelledim bele

Yaaa benmki hasta die perte cıltım bakamadm şimdi uyuyoken giretm bakaym neoşa ve yakışıklısına dedm
Aklım sizdeydi
Cok cok sevindim
Ben gitmeden demiştim iyi haberler alacaz die zaten
Aslan yeğenim benim beeeee
Sağlık hep seninle olsun yakışıklı

Keşke benim de öyle kuzenlerim olsa.hiç yoktan Almancı akrabam olsaydı da alaman çikolatası yeseydik
Bulutum bigün denk gelirsek
Sana bi poşet çikolata alacam
Bide pasta

Yaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallah benim kuzu da hasta oldu, az once doktordan geldik

Yaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrr nasil mutlu oldum anlatamam inşallah her şey daha da iyi olacak canimmm
Yaaaa geçmiş olsunnn
Size ne oldu
Acaba havalarmı maffe bebeleri ya

Vallaha dürte dürtüyor da hic akillancak halimde degilim niye böyleyim onu da anlamiyorum ama hayirlisis artik
sen bize takıl
Bütün deliler toplandık

Amim amin hepimizle olsun inşallah. Senin minik kuş nasıl oldu?

Düzelecek düzelecek. Sonra gelip şikayet edeceksin yerinde durmuyor, şöyle böyle diye yine
yakışıklım nabıo ondan bahset sen

Günaydın yine bu saatte guguklu saat gibi uyandım ben niye uyuyamıyom ya, hani hamilelik uyku yapıyodu? Yalanmış külliyen yada benim bünye alışık olmadığından ters tepki mi veriyor
daha dur dün bir bugün iki
6 aylık gebe gibi konuşuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…