- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.141
Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
Keşke benim de öyle kuzenlerim olsa.hiç yoktan Almancı akrabam olsaydı da alaman çikolatası yeseydikkuzenim geldi amerikadan 1 çanta dolusu elbise getirmiş benm minnoşa
dedim söyleseydn ben alışveriş yapmaz
normalde getirdiklerinde 0-3 ay yazan geçen sene.. hala giyiyor tabi badi tarzı
umarım elbiseleri seneye giyer
amerikada bebelerin hepsi tombş sanırım
Bence gerekli.yenidoğan banyoya sokulması iyi değil derler.bir de rahat oluyor.ama illa set halinde almana gerek yok.ben küvet hariç,kovasını tasını bimden aldım.60 lira falan tutmuştu sanırım.ama katlanan kovayı asla tavsiye etmiyorum.defalarca içine çöküp odamı halımı suya buladı.bizim kasım annelerinde birçok anne bu durumdan muzdaripti.katlanan kova sıkıntısız diyorlar ama ben o kadar para vermek istemedim düz aldım kullandıktan sonra duşakabine koyuyordum.artık banyoda yıkıyorum bir yere kaldırdım.Kızlar yaaa sizce bebek banyo küvet seti falan gerekli mi? Bu konularda pek bir cahilim, gereksiz bir şeyi listeme ekleyip, boşuna kovalamim. Siz bebişlerinizi nasıl yıkadınız ve küvet kullandıysanız ne zamana kadar kullandınız acaba?
dayler dayler N Neal Bal0ncuk DusunceBulutu
napam kızın peşine koşturuyorum yerinde durmuyor.oyuncaklara baktığı da yok.ev işi yapamaz oldum
Valla oyuna da giremiyorum pek.zaten geçen eşim oyundaki bütün paramı çarçur etmiş sinirliyimOyuna düşmüştür nerede olacak
ah kuzum benim.hep böyle iyi olsun hatta daha daha iyi olsun.her şeyi çok iyi görsün, titreme kayma hiçbir şey kalmaz inşallahGöz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
Amin amin inşallahKeşke benim de öyle kuzenlerim olsa.hiç yoktan Almancı akrabam olsaydı da alaman çikolatası yeseydik
Bence gerekli.yenidoğan banyoya sokulması iyi değil derler.bir de rahat oluyor.ama illa set halinde almana gerek yok.ben küvet hariç,kovasını tasını bimden aldım.60 lira falan tutmuştu sanırım.ama katlanan kovayı asla tavsiye etmiyorum.defalarca içine çöküp odamı halımı suya buladı.bizim kasım annelerinde birçok anne bu durumdan muzdaripti.katlanan kova sıkıntısız diyorlar ama ben o kadar para vermek istemedim düz aldım kullandıktan sonra duşakabine koyuyordum.artık banyoda yıkıyorum bir yere kaldırdım.
napam kızın peşine koşturuyorum yerinde durmuyor.oyuncaklara baktığı da yok.ev işi yapamaz oldumdedikodu neymiş Fahriye mi? Duymuştum valla iyi yapmış oğlu da büyümüş zaten ev işini yapan onca kişi vardır.olan biz gibi garibana oluyor bu arada lenacıma çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
Valla oyuna da giremiyorum pek.zaten geçen eşim oyundaki bütün paramı çarçur etmiş sinirliyim
ah kuzum benim.hep böyle iyi olsun hatta daha daha iyi olsun.her şeyi çok iyi görsün, titreme kayma hiçbir şey kalmaz inşallah
Yaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallah
Yaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrrGöz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
Of çok geçmiş olsun. Bebolar hiç hastalanmasın. Anneler babalar da hastalanmasınYaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallahbenim kuzu da hasta oldu, az once doktordan geldik
İnşallah inşallahYaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrrnasil mutlu oldum anlatamam inşallah her şey daha da iyi olacak canimmm
Amin kuzum cok sag ol, totalde kimse hastalanmiyo mu simdi yani, cok daralttin çemberi yeğenimOf çok geçmiş olsun. Bebolar hiç hastalanmasın. Anneler babalar da hastalanmasın
İnşallah inşallah
Ciğerim bak ben hep bebolar hastalanmasın diye dua ediyordum. Sonra çocukla beraber ben bir hastalandım. Yamuldum resmen iki hafta kendime gelemedim. Aaaansonra işte duayı güncelledim beleAmin kuzum cok sag ol, totalde kimse hastalanmiyo mu simdi yani, cok daralttin çemberi yeğenim
Coğaklısın bro, tebrik ettim seni, serrrrefsizim aklima gelmişti, gerçek. ZhdhdhdbCiğerim bak ben hep bebolar hastalanmasın diye dua ediyordum. Sonra çocukla beraber ben bir hastalandım. Yamuldum resmen iki hafta kendime gelemedim. Aaaansonra işte duayı güncelledim bele
İşte senin aklına gelir ama ben uygularım. Aramızdaki fark o ahshhsjs Nabalım hacıt. Gilobelleşen dünyamızda değişen şartlara ayak uyduruyoruzCoğaklısın bro, tebrik ettim seni, serrrrefsizim aklima gelmişti, gerçek. Zhdhdhdb
Gilobella temizlik bezi markasi miydi oyle bsy. Network isi yapip gizli mesaj mi veriyon sen yiaİşte senin aklına gelir ama ben uygularım. Aramızdaki fark o ahshhsjs Nabalım hacıt. Gilobelleşen dünyamızda değişen şartlara ayak uyduruyoruz
Vallaha dürte dürtüyor da hic akillancak halimde degilim niye böyleyim onu da anlamiyorum ama hayirlisis artikaynı teyzesi
güçlüsün sadece dürtülmeye ihtiyacın var akmoş
Inshallah hersey gönlümüzce olurYaaaa canımsın
İnşallah rüyaların gerçekleşir
Gilobel yani küreselleşme olaraktan. Üff sen akşamları bizim kıraathaneye gel. Genel kültürde biraz geri kalmışsınGilobella temizlik bezi markasi miydi oyle bsy. Network isi yapip gizli mesaj mi veriyon sen yia
Yaaa benmki hasta die perte cıltım bakamadm şimdi uyuyoken giretm bakaym neoşa ve yakışıklısına dedmGöz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi
Bulutum bigün denk gelirsekKeşke benim de öyle kuzenlerim olsa.hiç yoktan Almancı akrabam olsaydı da alaman çikolatası yeseydik
Yaaaa geçmiş olsunnnYaa kiyamam minnosuma, daha iyi olacak inşallahbenim kuzu da hasta oldu, az once doktordan geldik
Yaaaa cok sevindim oh ya sukurrrrrnasil mutlu oldum anlatamam inşallah her şey daha da iyi olacak canimmm
Vallaha dürte dürtüyor da hic akillancak halimde degilim niye böyleyim onu da anlamiyorum ama hayirlisis artik
Amim amin hepimizle olsun inşallah. Senin minik kuş nasıl oldu?Yaaa benmki hasta die perte cıltım bakamadm şimdi uyuyoken giretm bakaym neoşa ve yakışıklısına dedm
Aklım sizdeydi
Cok cok sevindim
Ben gitmeden demiştim iyi haberler alacaz die zaten
Aslan yeğenim benim beeeee
Sağlık hep seninle olsun yakışıklı
İştahsız teyzesiAmim amin hepimizle olsun inşallah. Senin minik kuş nasıl oldu?
Düzelecek düzelecek. Sonra gelip şikayet edeceksin yerinde durmuyor, şöyle böyle diye yineİştahsız teyzesi
yakışıklım nabıo ondan bahset senDüzelecek düzelecek. Sonra gelip şikayet edeceksin yerinde durmuyor, şöyle böyle diye yine
daha dur dün bir bugün ikiGünaydın yine bu saatte guguklu saat gibi uyandımben niye uyuyamıyom ya, hani hamilelik uyku yapıyodu? Yalanmış külliyen yada benim bünye alışık olmadığından ters tepki mi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?