Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bu gece hastanedeyiz teyzeler..
Bronşit olmuşuz
Çok geçmiş olsun canım
Hep mutluluktan olsun canım
Kizlaaaaaaar

Bizim ahali hep burda cok sevindim herkesi burda görmek sevdiklerimi goygoya da devam oh ne güzelsiniz yaaaaa
Biliyor musun gecen gün aklıma geldin. Acep ne yapıyor demiştim.
Allah'ım acep neden diğer düşündüğüm şeyler gerçekleşmiyor
Kizlar evi tuttum sonunda, yarin esyalarimiz yuklenecek
Hadi gözün aydın canım. Güzel günlerde otur güzel anılar biriktir

çok saol pariş teyzesi

Eski formumuza geri döndük baluş
Güüü naaaaay dııııııın 🌤
11'de göz randevumuz var teyzeler. Dualarınızı bekleriz

Güzel haberlerle gel neoşş

Canımsın parem inşallah hep birlikte burda mutluluktan uçacağımız haberler alalım

Sagol balusum, linosum nasil oldu
Güüü naaaaay dııııııın 🌤
11'de göz randevumuz var teyzeler. Dualarınızı bekleriz
Yaa guzel haberlerle gelin
Sagolasin parisimm inşallah

Cokta güclü degilmisim hatta hic degilim gibi

Bende seni düsündüm vallaha hatta rüyama giriyorsun ara sira hepte hamile görüyorum seni

Kalb kalbe karsi demekki

Göz tansiyonu bu sefer iyi çıktı. Kontroller ayda birden üç ayda bire düştü. Göz numarasını da ölçmeye çalıştı ama izin vermedi göz titremesi çok, bir de hala bazen yukarılara çok bakıyor. Bir de iris olmadığı için alet daha zor ölçüyormuş. Daha geniş siperlikli bir şapka alacakmışız. Güneş gözlüğü verdi. Wilms tümörü en kötü senaryoydu. Onunla ilgili genin temiz çıkmasına çok sevindi. Şu anlık risk göz tansiyonu. O da takip altında olacak. Aniridide görme %10-20 arasında kalıyor genelde ama şu an çok erken olduğu için bir şey diyemeyiz dedi. 4 yaşını bekleyeceğiz. Oyuncağını takip ettiğini gördü. Onu da beğendi. Nörolojik bir şey de görünmüyor. Yaşıtlarıyla aynı zamanda aynı şeyleri yapacak diye bekliyorum, sadece görmeyle ilgili şeylerde biraz geriden gelebilir onlarda da teşvik edeceksiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…