Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim bebeğimdede çıktı böbrek genişlemesi acaba doğum yaptınızmı bir sorun oldumj merak ettim
Merhaba doğum yaptım bir sıkıntı olmadı şükür bebeğim gayet sağlıklı o zaman kafama takmıştım ama bir problem yaşamadık sonradan anne karnında düzelmişti zaten

Bana küvete ihtiyaç duyarım gibi de geliyor ama emin olamıyorum. Alırsam da basit küvetlerden almak istemeyebilirim. Çünkü evde kocaman bir küvetin ortada kalması rahatsız edebilir beni. Katlanır setlere bakıyorum ama gereksiz bir şey mi değil mi emin olamadım

Katlanır alacaksan Stokke al. Diğerleri silikon yerinden deliniyormuş aç kapa yaptıkça ama o da gereksiz pahalı. Bizim ev kadar küçük olamaz evin. Duşakabinin içinde duruyor küvet takımı. Al ucuz bir şey 6 ay dayan. Sonra elden çıkarırsın

Seffaf almistim, cocugun dolabının ustune ic ice koymustum, hic belli bile olmuyordu. O sebeple rahatsiz etmedi, zaten sonra kullanmamaya baslayinca iyi ki pahali bsy almamisim dedm ama herkesin ihtiyaci baska olabiliyor ondan sen daha iyi bilirsin yine de kendi ihtiyacini

ivit senin gibiler gitti ama akmoşum

bdv girme ben giriom mu girmiom
sende girme hıh
bizimle konuş hıh

inşallah neoş hç bişi yemio içmiyor ağlıyor uyumuyor

inşallah cukom bitiğim
Tek bdv degil ki bi ara cidden depresyona girdim ne duysam etsem kendimle kiyaslayip durdum ama gececk daha aktiv hale gelicem inshallah

Benim mesele öyle hemen kapancak sey degil amaaa daha iyim sükür .

Evet bayaaa eskiyiyiz cogumuz askere göndercez bebeleri neredeyse cogumuz da ha dogurduk ha hamile kaldik diye bekliyoruz ne güzel burasi ya cünkü biz güzeliz

Oyy akmosum nasilsin
Hemsirecik çok şükür kuzuuu at bizedee

GIYBET TEAM
fahriye evcen 2.5 aylık hamileymiş
Yerlestirince aticam askos
Hey maşallah ne kadar kuvvetli dölleri var be

Hepsi okeye döner gibi ikinciye dönüyor. Vay canına

Hadi hadi geç kalmayın sizde başlayın çalışmalara agshhshs onlardan neyimiz eksik? Sayayım mı nelerimiz eksik? Agshshsh o yüzden boşverin 2. Bebeyi
Oyy akmosum nasilsin

Yerlestirince aticam askos
Hey maşallah ne kadar kuvvetli dölleri var be

Hiç sorma ahjshsjsjjd

Hadi hadi geç kalmayın sizde başlayın çalışmalara agshhshs onlardan neyimiz eksik? Sayayım mı nelerimiz eksik? Agshshsh o yüzden boşverin 2. Bebeyi

Hiç sorma ahjshsjsjjd
Parayla ureme orani dogru orantili diyecem ama suriyelileri gorunce susuyorum ya cok rahatlar doguruyor yada asiri stres altindakiler. Ortasi yok

Hiç sorma ahjshsjsjjd
Parayla ureme orani dogru orantili diyecem ama suriyelileri gorunce susuyorum ya cok rahatlar doguruyor yada asiri stres altindakiler. Ortasi yok
Gerçekten ne yiyip içiyorlar ne oluyor da oluyor ya

Gerçekten ne yiyip içiyorlar ne oluyor da oluyor ya

Onların kafa rahat olmasa bile rahatlıkla gidip tüp yaptırırız kafasındalardır ee para çok. O yüzden doğal oluyodur

Ah kıyamam ben kuzuma canım benim biraz daha iyi mi en azından minnosum
hırıltısı hala geçmedi buhar yaptırmadığı için.. iğnelerle etki bekliyoruz

Kizlar evi tuttum sonunda, yarin esyalarimiz yuklenecek
gözün aydın cnm
inşallah huzurla geçer zamanlarınız

Tek bdv degil ki bi ara cidden depresyona girdim ne duysam etsem kendimle kiyaslayip durdum ama gececk daha aktiv hale gelicem inshallah
geçmiş olması lazımdı çünküüüüüüüüüü sen güçlü bir kadınsın

Hemsirecik çok şükür kuzuuu at bizedee

GIYBET TEAM
fahriye evcen 2.5 aylık hamileymiş
bende seni ve N Neal etiketliyecektm neyseki yazmışsınız
yoksa dilime düşerdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…