- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #218.101
Merhaba doğum yaptım bir sıkıntı olmadı şükür bebeğim gayet sağlıklı o zaman kafama takmıştım ama bir problem yaşamadık sonradan anne karnında düzelmişti zatenMerhaba benim bebeğimdede çıktı böbrek genişlemesi acaba doğum yaptınızmı bir sorun oldumj merak ettim
Biz küvetsiz ne yapardık bilmiyorum. O kadar hareketli ki ben hala kendim yıkayamıyorum ve hala küvetle devam. Pahalı bir şeye gerek yok bence. Bizde şu var ama bunun kendi filesi iyi çıkmadı. Havlu file aldık o güzel
Baby Plus Bebek Küvet Seti 3 Parça Mint + File Hediyeli
Canim ben A101den basit kova seti aldım. Ama orda cok az yıkadık. Sonra hemen banyoda kendimizle birlikte yıkamaya başladık. Hangimiz dusa giriyorsak küçük bir oturaga oturup once onu yıkayıp diğerine teslim ettik. O sekilde asiri kolay oldu bizim için.
Katlanır alacaksan Stokke al. Diğerleri silikon yerinden deliniyormuş aç kapa yaptıkça ama o da gereksiz pahalı. Bizim ev kadar küçük olamaz evin. Duşakabinin içinde duruyor küvet takımı. Al ucuz bir şey 6 ay dayan. Sonra elden çıkarırsınBana küvete ihtiyaç duyarım gibi de geliyor ama emin olamıyorum. Alırsam da basit küvetlerden almak istemeyebilirim. Çünkü evde kocaman bir küvetin ortada kalması rahatsız edebilir beni. Katlanır setlere bakıyorum ama gereksiz bir şey mi değil mi emin olamadım
Seffaf almistim, cocugun dolabının ustune ic ice koymustum, hic belli bile olmuyordu. O sebeple rahatsiz etmedi, zaten sonra kullanmamaya baslayinca iyi ki pahali bsy almamisim dedm ama herkesin ihtiyaci baska olabiliyor ondan sen daha iyi bilirsin yine de kendi ihtiyaciniBana küvete ihtiyaç duyarım gibi de geliyor ama emin olamıyorum. Alırsam da basit küvetlerden almak istemeyebilirim. Çünkü evde kocaman bir küvetin ortada kalması rahatsız edebilir beni. Katlanır setlere bakıyorum ama gereksiz bir şey mi değil mi emin olamadım
Tek bdv degil ki bi ara cidden depresyona girdim ne duysam etsem kendimle kiyaslayip durdumivit senin gibiler gitti ama akmoşum
bdv girme ben giriom mu girmiom
sende girme hıh
bizimle konuş hıh
inşallah neoş hç bişi yemio içmiyor ağlıyor uyumuyor
inşallah cukom bitiğim
Benim mesele öyle hemen kapancak sey degilCanımmm, biz de sana duacıyız umarım sorunlar her neyse hızlıca hallolur, ağzınızın tadı kaçmaz
Sen yazınca birden bu topicin evvelini, ne kadar eski ve hareketli olduğunu hatırladım yalnız
Gün sana da aydın olsun baluşum
Kız sen N Neal i ne sandın, o kıdemli anne şimdi. Bir bakarsın gece 4'te mesaj yazmış buraya
Tutamadık seninkini içerde, yine eski günleri hatırladım bak
ahahah tedaviye başlıyorsun ama yine de bu aşamaları düşünemiyorsun, biliyorum bu hissi. Bi süre de hamile olduğuna inanamıyorsun zatenBenim gibi karnın şişmeye başlayınca inş, o zaman ekstra bir telaş sarar
Seninki de zamanında gelsin minnoş, bizi heyecanlandırmasın pilizzz
Hepsi okeye döner gibi ikinciye dönüyor. Vay canına
Oyy akmosum nasilsinBenim mesele öyle hemen kapancak sey degilamaaa daha iyim sükür .
Evet bayaaa eskiyiyiz cogumuz askere göndercez bebeleri neredeyse cogumuz da ha dogurduk ha hamile kaldik diye bekliyoruzne güzel burasi ya cünkü biz güzeliz
Yerlestirince aticam askos
Hepsi okeye döner gibi ikinciye dönüyor. Vay canına
Oyy akmosum nasilsin
Yerlestirince aticam askos
Hey maşallah ne kadar kuvvetli dölleri var be
Parayla ureme orani dogru orantili diyecem ama suriyelileri gorunce susuyorumHadi hadi geç kalmayın sizde başlayın çalışmalara agshhshs onlardan neyimiz eksik? Sayayım mı nelerimiz eksik? Agshshsh o yüzden boşverin 2. Bebeyi
Hiç sorma ahjshsjsjjd
Hadi hadi geç kalmayın sizde başlayın çalışmalara agshhshs onlardan neyimiz eksik? Sayayım mı nelerimiz eksik? Agshshsh o yüzden boşverin 2. Bebeyi
Hiç sorma ahjshsjsjjd
Gerçekten ne yiyip içiyorlar ne oluyor da oluyor yaParayla ureme orani dogru orantili diyecem ama suriyelileri gorunce susuyorumya cok rahatlar doguruyor yada asiri stres altindakiler. Ortasi yok
Her gördüğümde bende bunu düşünüyorum inan, neyi farkli yapiyor olabilirlerki yaniGerçekten ne yiyip içiyorlar ne oluyor da oluyor ya
Parayla ureme orani dogru orantili diyecem ama suriyelileri gorunce susuyorumya cok rahatlar doguruyor yada asiri stres altindakiler. Ortasi yok
Gerçekten ne yiyip içiyorlar ne oluyor da oluyor ya
hırıltısı hala geçmedi buhar yaptırmadığı için.. iğnelerle etki bekliyoruzAh kıyamam ben kuzuma canım benimbiraz daha iyi mi en azından minnosum
gözün aydın cnmKizlar evi tuttum sonunda, yarin esyalarimiz yuklenecek
geçmiş olması lazımdı çünküüüüüüüüüü sen güçlü bir kadınsınTek bdv degil ki bi ara cidden depresyona girdim ne duysam etsem kendimle kiyaslayip durdumama gececk daha aktiv hale gelicem inshallah
bende seni ve N Neal etiketliyecektm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?