• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece yine parti vardı da 5 sularında önce buraya sonra şubat annelerine uğradım gittim. Benim sabahlar erken başlıyor

süt partisi mi? 😂 ben mesajları okumadan direk dalmışım görmemişim mesajını 😬 Hadi senin beben var erken kalkıyosun ben niye her gün bu saatlerde kalkıyorum, uyuyamıyorum 🙄
Neoş ben de şubat annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse🙊

süt partisi mi? 😂 ben mesajları okumadan direk dalmışım görmemişim mesajını 😬 Hadi senin beben var erken kalkıyosun ben niye her gün bu saatlerde kalkıyorum, uyuyamıyorum 🙄
Neoş ben de şubat annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse🙊
Evet sen uyusana 🤣 Yaa benim test günüm 17 hazirandı biliyor musun? Sen test yaptırınca düşündüm şubat annesi olacağını 😍 Gerçi bu sıpa durmadığı için ben ocak annesi oldum ama olsun 🤣

Evet sen uyusana 🤣 Yaa benim test günüm 17 hazirandı biliyor musun? Sen test yaptırınca düşündüm şubat annesi olacağını 😍 Gerçi bu sıpa durmadığı için ben ocak annesi oldum ama olsun 🤣

Ayy benimde 18’iydi işte🙊🙊 doğum tarihi 28 şubat gösteriyo ben ocağa kaymam sanırım hahahah

Ya da kayarmıyım bilemedim hiç bu evrelere geleceğimi düşünmediğimden hiç bu kısımları, hamilelik kısımlarını araştırmamışım😂

Havalar burda bir garip ordada öyleyse hava geçişinden mi etkilendi lenoş
aynen cukom

Düzelecek canım hiç merak etme. Ventolin tarzı bir şey verdiler mi evde makineyle verin diye
lena asla mak. kullandırmıyor o yüzden evde kendimiz odaya buhar yaıyoruz ama onun dışnda
sprey iğne ve şurup verdi

Şuan sadece ben varım 😬

N Neal saat 05.50-06,00’da uğraşamamış buralara bebiş uyutmuş onu galiba :KK50:
nealsiz bir topik olmaz o bdedenen burda olmasada
ruhu burdadır :D

lena asla mak. kullandırmıyor o yüzden evde kendimiz odaya buhar yaıyoruz ama onun dışnda
sprey iğne ve şurup verdi
Şifa olsun inşallah hızla toparlansın
nealsiz bir topik olmaz o bdedenen burda olmasada
ruhu burdadır :KK70:
Yok ya uğradım zaten o görmemiş mesajı 🤣
Ayy benimde 18’iydi işte🙊🙊 doğum tarihi 28 şubat gösteriyo ben ocağa kaymam sanırım hahahah

Ya da kayarmıyım bilemedim hiç bu evrelere geleceğimi düşünmediğimden hiç bu kısımları, hamilelik kısımlarını araştırmamışım😂
Beklenen 19 Şubat'tı, 27 Ocak'ta doğdu öyle söyleyeyim 🤣

Beni hatirlayamlar bilen taniyanlar icin uzun zamandir yoktum belki yine gider gelirim ama ben sizi unutmadim aklimda kalbimdesiniz🥰

Zor zamanlar geciriyordum pekte gecmis sayilmaz aslinda buraya girince istemsizce bir derdim var bölümünde ki olaylari okuyunca baya etkileniyorum o yüzden pek giresim gelmiyor okudukca sinirlerim bozuluyor.

Her biriniz icin cok seviniyorum bebe belik karistik iyce bekleyenler ickn herzaman duacinizim cok seviyorum sizi😍😍
Canımmm, biz de sana duacıyız umarım sorunlar her neyse hızlıca hallolur, ağzınızın tadı kaçmaz :KK200:
Sen yazınca birden bu topicin evvelini, ne kadar eski ve hareketli olduğunu hatırladım yalnız :KK57:
günaydın olan varsa günaydın :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
Gün sana da aydın olsun baluşum :KK74:
Aaaaa gelmiş yeni gördüm bu mesajı
Kız sen N Neal i ne sandın, o kıdemli anne şimdi. Bir bakarsın gece 4'te mesaj yazmış buraya :KK70:
Tutamadık seninkini içerde, yine eski günleri hatırladım bak:KK51:

ahahah tedaviye başlıyorsun ama yine de bu aşamaları düşünemiyorsun, biliyorum bu hissi. Bi süre de hamile olduğuna inanamıyorsun zaten :KK70:Benim gibi karnın şişmeye başlayınca inş, o zaman ekstra bir telaş sarar :KK48:

Seninki de zamanında gelsin minnoş, bizi heyecanlandırmasın pilizzz :KK37:

o gitti şimdide :D
ilerde midem bulanıor bakamıorum der :D

Canımmm, biz de sana duacıyız umarım sorunlar her neyse hızlıca hallolur, ağzınızın tadı kaçmaz :KK200:
Sen yazınca birden bu topicin evvelini, ne kadar eski ve hareketli olduğunu hatırladım yalnız :KK57:

Kız sen N Neal i ne sandın, o kıdemli anne şimdi. Bir bakarsın gece 4'te mesaj yazmış buraya :KK70:

ahahah tedaviye başlıyorsun ama yine de bu aşamaları düşünemiyorsun, biliyorum bu hissi. Bi süre de hamile olduğuna inanamıyorsun zaten :KK70:Benim gibi karnın şişmeye başlayınca inş, o zaman ekstra bir telaş sarar :KK48:

katroş sen nasılsın
tırtılla oynuonmu :D

cukulatam cukulatam Miden bulanırsa geşmiş olsun karşim

Bence oynasın. Parasının hakkını versin 🤣
kuzenim geldi amerikadan 1 çanta dolusu elbise getirmiş benm minnoşa
dedim söyleseydn ben alışveriş yapmaz :işsiz:
normalde getirdiklerinde 0-3 ay yazan geçen sene.. hala giyiyor tabi badi tarzı
umarım elbiseleri seneye giyer
amerikada bebelerin hepsi tombş sanırım

Aaaa olabilirmiş o zaman hadi bakalım gahshshshhd

Yaa ivit neyseki burda birsürü tecrübeli hamile, ana var❤️❤️
Amiiiin❤️
o gitti şimdide :KK70:
ilerde midem bulanıor bakamıorum der :KK70:

katroş sen nasılsın
tırtılla oynuonmu :KK70:

Ben mii öyle dicekmişiiiim🤨🤨🤨🤨
cukulatam cukulatam Miden bulanırsa geşmiş olsun karşim

Bence oynasın. Parasının hakkını versin 🤣

Annemin ve ablamın hiç bulanmamış inşallah onlara çekerim🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ahahahhahaha

Aaaa olabilirmiş o zaman hadi bakalım gahshshshhd

Yaa ivit neyseki burda birsürü tecrübeli hamile, ana var❤️❤️
Amiiiin❤️

Ben mii öyle dicekmişiiiim🤨🤨🤨🤨

Annemin ve ablamın hiç bulanmamış inşallah onlara çekerim🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ahahahhahaha
cnm o anlar öyle anlarki ister istemez diosun
hiç büyük knuşma :D

o gitti şimdide :KK70:
ilerde midem bulanıor bakamıorum der :KK70:

katroş sen nasılsın
tırtılla oynuonmu :KK70:
Oynuyorum oynamam mı, kırmızı balık favorim. Evde değişik şivelerde bile söyleyip dans ediyorum ahahahhaha bebe doğmadan böyleysek bebe doğunca tam huni takarım ben :KK70:
kuzenim geldi amerikadan 1 çanta dolusu elbise getirmiş benm minnoşa
dedim söyleseydn ben alışveriş yapmaz :işsiz:
normalde getirdiklerinde 0-3 ay yazan geçen sene.. hala giyiyor tabi badi tarzı
umarım elbiseleri seneye giyer
amerikada bebelerin hepsi tombş sanırım
Allahım bize de Amerikadan kuzen gönder amin :KK48:
Amerikada obezite oranları çok yüksek biliyorsun belki ondan bebişleri de tombalaktır :KK48:
Güle güle giysin lenoş:KK37:

Oynuyorum oynamam mı, kırmızı balık favorim. Evde değişik şivelerde bile söyleyip dans ediyorum ahahahhaha bebe doğmadan böyleysek bebe doğunca tam huni takarım ben :KK70:

Allahım bize de Amerikadan kuzen gönder amin :KK48:
Amerikada obezite oranları çok yüksek biliyorsun belki ondan bebişleri de tombalaktır :KK48:
Güle güle giysin lenoş:KK37:
amin :D böyle kuzen herkese :D
keşke her sene gelse :D ama artık 2-3 senede bir gelcekmiş :D

İnşallah midem bulanmazda buralarda takılabilirim o zaman baluşş😂
inşallah bulanmaz cukom ya
berbat bişi

Kızlar yaaa sizce bebek banyo küvet seti falan gerekli mi? Bu konularda pek bir cahilim, gereksiz bir şeyi listeme ekleyip, boşuna kovalamim. Siz bebişlerinizi nasıl yıkadınız ve küvet kullandıysanız ne zamana kadar kullandınız acaba?

dayler dayler dayler dayler N Neal Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. DusunceBulutu DusunceBulutu
bnce tamamen sana kalmış bişey
biz almadık.. lenayı bi süre zaten elimizde yıkadık minicik
büyüdükçe bildiğin leğene koydum :D

Kızlar yaaa sizce bebek banyo küvet seti falan gerekli mi? Bu konularda pek bir cahilim, gereksiz bir şeyi listeme ekleyip, boşuna kovalamim. Siz bebişlerinizi nasıl yıkadınız ve küvet kullandıysanız ne zamana kadar kullandınız acaba?

dayler dayler dayler dayler N Neal Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. DusunceBulutu DusunceBulutu
Biz küvetsiz ne yapardık bilmiyorum. O kadar hareketli ki ben hala kendim yıkayamıyorum ve hala küvetle devam. Pahalı bir şeye gerek yok bence. Bizde şu var ama bunun kendi filesi iyi çıkmadı. Havlu file aldık o güzel

Baby Plus Bebek Küvet Seti 3 Parça Mint + File Hediyeli

Kızlar selam uzun zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz?
Beni sorarsanız hemen anlatayım benim oğlanda böbrek genişlemesi çıktı 28. Haftada. Bakıyorum hep detaylı ultrasonda çıkmış bizim yeni çıktı var mı etrafınızda bu durumu yaşayan çok tedirgin oldum 😢
Merhaba benim bebeğimdede çıktı böbrek genişlemesi acaba doğum yaptınızmı bir sorun oldumj merak ettim

Canim ben A101den basit kova seti aldım. Ama orda cok az yıkadık. Sonra hemen banyoda kendimizle birlikte yıkamaya başladık. Hangimiz dusa giriyorsak küçük bir oturaga oturup once onu yıkayıp diğerine teslim ettik. O sekilde asiri kolay oldu bizim için.

Back