- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.081
Gece yine parti vardı da 5 sularında önce buraya sonra şubat annelerine uğradım gittim. Benim sabahlar erken başlıyorAha neal dedim neal geldi hahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece yine parti vardı da 5 sularında önce buraya sonra şubat annelerine uğradım gittim. Benim sabahlar erken başlıyorAha neal dedim neal geldi hahahaha
Gece yine parti vardı da 5 sularında önce buraya sonra şubat annelerine uğradım gittim. Benim sabahlar erken başlıyor
Evet sen uyusana Yaa benim test günüm 17 hazirandı biliyor musun? Sen test yaptırınca düşündüm şubat annesi olacağını Gerçi bu sıpa durmadığı için ben ocak annesi oldum ama olsunsüt partisi mi? ben mesajları okumadan direk dalmışım görmemişim mesajını Hadi senin beben var erken kalkıyosun ben niye her gün bu saatlerde kalkıyorum, uyuyamıyorum
Neoş ben de şubat annesi olucam inşallah Allahım nasip ederse
Evet sen uyusana Yaa benim test günüm 17 hazirandı biliyor musun? Sen test yaptırınca düşündüm şubat annesi olacağını Gerçi bu sıpa durmadığı için ben ocak annesi oldum ama olsun
aynen cukomHavalar burda bir garip ordada öyleyse hava geçişinden mi etkilendi lenoş
lena asla mak. kullandırmıyor o yüzden evde kendimiz odaya buhar yaıyoruz ama onun dışndaDüzelecek canım hiç merak etme. Ventolin tarzı bir şey verdiler mi evde makineyle verin diye
nealsiz bir topik olmaz o bdedenen burda olmasada
Şifa olsun inşallah hızla toparlansınlena asla mak. kullandırmıyor o yüzden evde kendimiz odaya buhar yaıyoruz ama onun dışnda
sprey iğne ve şurup verdi
Yok ya uğradım zaten o görmemiş mesajınealsiz bir topik olmaz o bdedenen burda olmasada
ruhu burdadır
Beklenen 19 Şubat'tı, 27 Ocak'ta doğdu öyle söyleyeyimAyy benimde 18’iydi işte doğum tarihi 28 şubat gösteriyo ben ocağa kaymam sanırım hahahah
Ya da kayarmıyım bilemedim hiç bu evrelere geleceğimi düşünmediğimden hiç bu kısımları, hamilelik kısımlarını araştırmamışım
Canımmm, biz de sana duacıyız umarım sorunlar her neyse hızlıca hallolur, ağzınızın tadı kaçmazBeni hatirlayamlar bilen taniyanlar icin uzun zamandir yoktum belki yine gider gelirim ama ben sizi unutmadim aklimda kalbimdesiniz
Zor zamanlar geciriyordum pekte gecmis sayilmaz aslinda buraya girince istemsizce bir derdim var bölümünde ki olaylari okuyunca baya etkileniyorum o yüzden pek giresim gelmiyor okudukca sinirlerim bozuluyor.
Her biriniz icin cok seviniyorum bebe belik karistik iyce bekleyenler ickn herzaman duacinizim cok seviyorum sizi
Gün sana da aydın olsun baluşumgünaydın olan varsa günaydın
Kız sen N Neal i ne sandın, o kıdemli anne şimdi. Bir bakarsın gece 4'te mesaj yazmış burayaAaaaa gelmiş yeni gördüm bu mesajı
Tutamadık seninkini içerde, yine eski günleri hatırladım bakEvet sen uyusana Yaa benim test günüm 17 hazirandı biliyor musun? Sen test yaptırınca düşündüm şubat annesi olacağını Gerçi bu sıpa durmadığı için ben ocak annesi oldum ama olsun
ahahah tedaviye başlıyorsun ama yine de bu aşamaları düşünemiyorsun, biliyorum bu hissi. Bi süre de hamile olduğuna inanamıyorsun zaten Benim gibi karnın şişmeye başlayınca inş, o zaman ekstra bir telaş sararAyy benimde 18’iydi işte doğum tarihi 28 şubat gösteriyo ben ocağa kaymam sanırım hahahah
Ya da kayarmıyım bilemedim hiç bu evrelere geleceğimi düşünmediğimden hiç bu kısımları, hamilelik kısımlarını araştırmamışım
o gitti şimdideŞifa olsun inşallah hızla toparlansın
Yok ya uğradım zaten o görmemiş mesajı
Beklenen 19 Şubat'tı, 27 Ocak'ta doğdu öyle söyleyeyim
katroş sen nasılsınCanımmm, biz de sana duacıyız umarım sorunlar her neyse hızlıca hallolur, ağzınızın tadı kaçmaz
Sen yazınca birden bu topicin evvelini, ne kadar eski ve hareketli olduğunu hatırladım yalnız
Gün sana da aydın olsun baluşum
Kız sen N Neal i ne sandın, o kıdemli anne şimdi. Bir bakarsın gece 4'te mesaj yazmış buraya
Tutamadık seninkini içerde, yine eski günleri hatırladım bak
ahahah tedaviye başlıyorsun ama yine de bu aşamaları düşünemiyorsun, biliyorum bu hissi. Bi süre de hamile olduğuna inanamıyorsun zaten Benim gibi karnın şişmeye başlayınca inş, o zaman ekstra bir telaş sarar
Seninki de zamanında gelsin minnoş, bizi heyecanlandırmasın pilizzz
cukulatam Miden bulanırsa geşmiş olsun karşimo gitti şimdide
ilerde midem bulanıor bakamıorum der
Bence oynasın. Parasının hakkını versinkatroş sen nasılsın
tırtılla oynuonmu
kuzenim geldi amerikadan 1 çanta dolusu elbise getirmiş benm minnoşa
Şifa olsun inşallah hızla toparlansın
Yok ya uğradım zaten o görmemiş mesajı
Beklenen 19 Şubat'tı, 27 Ocak'ta doğdu öyle söyleyeyim
Canımmm, biz de sana duacıyız umarım sorunlar her neyse hızlıca hallolur, ağzınızın tadı kaçmaz
Sen yazınca birden bu topicin evvelini, ne kadar eski ve hareketli olduğunu hatırladım yalnız
Gün sana da aydın olsun baluşum
Kız sen N Neal i ne sandın, o kıdemli anne şimdi. Bir bakarsın gece 4'te mesaj yazmış buraya
Tutamadık seninkini içerde, yine eski günleri hatırladım bak
ahahah tedaviye başlıyorsun ama yine de bu aşamaları düşünemiyorsun, biliyorum bu hissi. Bi süre de hamile olduğuna inanamıyorsun zaten Benim gibi karnın şişmeye başlayınca inş, o zaman ekstra bir telaş sarar
Seninki de zamanında gelsin minnoş, bizi heyecanlandırmasın pilizzz
o gitti şimdide
katroş sen nasılsın
tırtılla oynuonmu
cnm o anlar öyle anlarki ister istemez diosunAaaa olabilirmiş o zaman hadi bakalım gahshshshhd
Yaa ivit neyseki burda birsürü tecrübeli hamile, ana var
Amiiiin
Ben mii öyle dicekmişiiiim
Annemin ve ablamın hiç bulanmamış inşallah onlara çekerim ahahahhahaha
Oynuyorum oynamam mı, kırmızı balık favorim. Evde değişik şivelerde bile söyleyip dans ediyorum ahahahhaha bebe doğmadan böyleysek bebe doğunca tam huni takarım beno gitti şimdide
katroş sen nasılsın
tırtılla oynuonmu
Allahım bize de Amerikadan kuzen gönder aminkuzenim geldi amerikadan 1 çanta dolusu elbise getirmiş benm minnoşa
dedim söyleseydn ben alışveriş yapmaz
normalde getirdiklerinde 0-3 ay yazan geçen sene.. hala giyiyor tabi badi tarzı
umarım elbiseleri seneye giyer
amerikada bebelerin hepsi tombş sanırım
cnm o anlar öyle anlarki ister istemez diosun
hiç büyük knuşma
amin böyle kuzen herkeseOynuyorum oynamam mı, kırmızı balık favorim. Evde değişik şivelerde bile söyleyip dans ediyorum ahahahhaha bebe doğmadan böyleysek bebe doğunca tam huni takarım ben
Allahım bize de Amerikadan kuzen gönder amin
Amerikada obezite oranları çok yüksek biliyorsun belki ondan bebişleri de tombalaktır
Güle güle giysin lenoş
inşallah bulanmaz cukom yaİnşallah midem bulanmazda buralarda takılabilirim o zaman baluşş
bnce tamamen sana kalmış bişeyKızlar yaaa sizce bebek banyo küvet seti falan gerekli mi? Bu konularda pek bir cahilim, gereksiz bir şeyi listeme ekleyip, boşuna kovalamim. Siz bebişlerinizi nasıl yıkadınız ve küvet kullandıysanız ne zamana kadar kullandınız acaba?
dayler dayler N Neal Bal0ncuk DusunceBulutu
Biz küvetsiz ne yapardık bilmiyorum. O kadar hareketli ki ben hala kendim yıkayamıyorum ve hala küvetle devam. Pahalı bir şeye gerek yok bence. Bizde şu var ama bunun kendi filesi iyi çıkmadı. Havlu file aldık o güzelKızlar yaaa sizce bebek banyo küvet seti falan gerekli mi? Bu konularda pek bir cahilim, gereksiz bir şeyi listeme ekleyip, boşuna kovalamim. Siz bebişlerinizi nasıl yıkadınız ve küvet kullandıysanız ne zamana kadar kullandınız acaba?
Merhaba benim bebeğimdede çıktı böbrek genişlemesi acaba doğum yaptınızmı bir sorun oldumj merak ettimKızlar selam uzun zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz?
Beni sorarsanız hemen anlatayım benim oğlanda böbrek genişlemesi çıktı 28. Haftada. Bakıyorum hep detaylı ultrasonda çıkmış bizim yeni çıktı var mı etrafınızda bu durumu yaşayan çok tedirgin oldum
Ah kıyamam ben kuzuma canım benim biraz daha iyi mi en azından minnosumSaolun hepinize kızlar 2-3 gnde kilo vermiş
Aşırı iştahsız.. Eve cıktık ama ilaç ve iğnelerimizle cktık
Canim ben A101den basit kova seti aldım. Ama orda cok az yıkadık. Sonra hemen banyoda kendimizle birlikte yıkamaya başladık. Hangimiz dusa giriyorsak küçük bir oturaga oturup once onu yıkayıp diğerine teslim ettik. O sekilde asiri kolay oldu bizim için.Kızlar yaaa sizce bebek banyo küvet seti falan gerekli mi? Bu konularda pek bir cahilim, gereksiz bir şeyi listeme ekleyip, boşuna kovalamim. Siz bebişlerinizi nasıl yıkadınız ve küvet kullandıysanız ne zamana kadar kullandınız acaba?