• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy, ben de tekrar başladım bi 10 gun oldu, ama gebelikte de kullanmak zorunda kalmistim uzun sure en basitinden. Dogumdan sonra birkac ay harikaydm, hic kullanmadim. Ama yine basladim iste. Neyse ki ilaca uyum sagladi yine vucut. Sabahlari ustumde fil uyuyomus gibi kalkma evresi gecti yani 🤣

Sorma, sorular asla bitmiyor. Tum sorularin ve cevaplarin oldugu bir kağıt hazirladim önlü arkalı, formu doldurup okuyup tekrar gelin diyorum, sanki oyle demiyomusum gibi yazanları tekrar soruyorlar hunharca 🥴
Cukulatami diyorsun dimiiiiii 😍😍

Evvveeeettt :KK71:

Biz bu gece hastanedeyiz teyzeler..
Bronşit olmuşuz
Avvv :110: geçmiş olsun kuzummm

Semt pazarından mı alacağıdın orijinal al tabii. Oh güle güle kullansın. O sağa ne aldı? Ben babalar günü hediyesini peşinen aldığıma çok pişmanım. Hala anneler günüm düzgün bir şekilde kutlanmadı 😒😒
Benim de kutlanmadı ben de bir şey almadım valla.hatta anneler gününde kvye oğlun bir şey almadı dedim de kızın ilerde alır annesi dedi.şaka gibi :)
Ablamın eşi öptü ama bizde ben görnediğim sürece gelen giden öpüyor gibi bir şey zaten. İnada bindirdiler sanki. Ben izin vermedikçe daha cazip geliyor herhalde öpmek. Bebek bu ya. Hala sinirim geçmedi
sen ne diyorsun böyle hadsizler o kadar çok ki.geçen ay görümceme gitmiştim hiç tanımadığım onların arkadaşları geldi.adam geldi kızımı kucağımdan aldı öptü bir şey de diyemedim.ortalık sapık pislik kaynarken tanımadığım birinin kucağına alması..bir daha da gitmedim bir yere.
Biz bu gece hastanedeyiz teyzeler..
Bronşit olmuşuz
Oy geçmiş olsun lenacıma :( Allah şifa versin 🤲🏻

Benim de kutlanmadı ben de bir şey almadım valla.hatta anneler gününde kvye oğlun bir şey almadı dedim de kızın ilerde alır annesi dedi.şaka gibi :)
Ay annesine ne diyeceğim hiç bulaşmam
sen ne diyorsun böyle hadsizler o kadar çok ki.geçen ay görümceme gitmiştim hiç tanımadığım onların arkadaşları geldi.adam geldi kızımı kucağımdan aldı öptü bir şey de diyemedim.ortalık sapık pislik kaynarken tanımadığım birinin kucağına alması..bir daha da gitmedim bir yere.
Ağız dolusu sövesim geliyor cidden. Salgın olmasa bile bebeğe dokunmadan önce ellerini yıkarsın ve öpmezsin yani. Niye öpüyorsun başkasının çocuğunu?! 🤬🤬

Of ya geçmiş olsun çok çok ☹️ Allah şifa versin, hızla iyileşsin minnoş

Yaaa kiyamam kuzuma ben, hemen atlatacak yavrum insallahhh 🙏 nasil simdi?

Geçmiş olsun baluşum bize de haber ver 🥺

Evvveeeettt :KK71:

Avvv :110: geçmiş olsun kuzummm

Oy geçmiş olsun lenacıma :KK43: Allah şifa versin 🤲🏻

Ahhh amin inşallah hemşiremmm Allahım en kısa zamanda sizin sevinçlerinizi de göstersin bizeee❤️❤️❤️

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. lenoş nasıl🥺

Paresilaaa Paresilaaa beni hamile olarak günxellemişsinnnn gözyaşım pıttt🥲

Saolun hepinize kızlar 2-3 gnde kilo vermiş
Aşırı iştahsız.. Eve cıktık ama ilaç ve iğnelerimizle cktık

Beni hatirlayamlar bilen taniyanlar icin uzun zamandir yoktum belki yine gider gelirim ama ben sizi unutmadim aklimda kalbimdesiniz🥰

Zor zamanlar geciriyordum pekte gecmis sayilmaz aslinda buraya girince istemsizce bir derdim var bölümünde ki olaylari okuyunca baya etkileniyorum o yüzden pek giresim gelmiyor okudukca sinirlerim bozuluyor.

Her biriniz icin cok seviniyorum bebe belik karistik iyce bekleyenler ickn herzaman duacinizim cok seviyorum sizi😍😍

Saolun hepinize kızlar 2-3 gnde kilo vermiş
Aşırı iştahsız.. Eve cıktık ama ilaç ve iğnelerimizle cktı
Ah minik kuzucuk. Hızla toparlayacağına eminim annesi. Yeter ki sen güçten düşme. Onlar bizden daha güçlü
Beni hatirlayamlar bilen taniyanlar icin uzun zamandir yoktum belki yine gider gelirim ama ben sizi unutmadim aklimda kalbimdesiniz🥰

Zor zamanlar geciriyordum pekte gecmis sayilmaz aslinda buraya girince istemsizce bir derdim var bölümünde ki olaylari okuyunca baya etkileniyorum o yüzden pek giresim gelmiyor okudukca sinirlerim bozuluyor.

Her biriniz icin cok seviniyorum bebe belik karistik iyce bekleyenler ickn herzaman duacinizim cok seviyorum sizi😍😍
Bir derdim var tam bir bataklık. Giriş var, çıkış yok. Bakma hiç oralara. Halledilmeyecek sorunlar değildir umarım

Kizlaaaaaaar 😍😍😍

Bizim ahali hep burda cok sevindim herkesi burda görmek sevdiklerimi goygoya da devam oh ne güzelsiniz yaaaaa 🥰🥰🥰
ivit senin gibiler gitti ama akmoşum:KK12:

bdv girme ben giriom mu girmiom
sende girme hıh
bizimle konuş hıh :KK12:
Ah minik kuzucuk. Hızla toparlayacağına eminim annesi. Yeter ki sen güçten düşme. Onlar bizden daha güçlü

Bir derdim var tam bir bataklık. Giriş var, çıkış yok. Bakma hiç oralara. Halledilmeyecek sorunlar değildir umarım
inşallah neoş hç bişi yemio içmiyor ağlıyor uyumuyor

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. ah prensesim hemen iyileşecek inşallah şifa olsun ona ❤️
inşallah cukom bitiğim

ivit senin gibiler gitti ama akmoşum:KK12:

bdv girme ben giriom mu girmiom
sende girme hıh
bizimle konuş hıh :KK12:

inşallah neoş hç bişi yemio içmiyor ağlıyor uyumuyor

inşallah cukom bitiğim
Düzelecek canım hiç merak etme. Ventolin tarzı bir şey verdiler mi evde makineyle verin diye

Back