• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonra vay efendim niye kızdın 😏😏
Kimseye karga demedim la. Anafikri o değil o lafın

Allah kolaylık versin bacım

"Ayıp ettin" derim. Benim külbastım daha iyi olur

Aminnnn, az kaldi azzz. Sonra yine okula devam ama daha az zingirtili olcak en azindan 🥴 tabii kayıt donemi baslycak hemen 😅

Işte, neymiş, dönermiş. Tavuk mu et mi onu bile sormadim sinirimden düşün 😏 tavuksa daha da ziyan.

Anlatılcak pek bir şey yok aslında Muğla’da ev tuttuk havuzlu girdik çıktık yedik içtik geldik 🤣 gezmeye falan gitmedik evin hakkını verelim diye 🤣

5 saat yolculukta çoğunlukla durdu bir saat huysuzlanmıştır ama kucakta olunca insan yoruluyor tabi.suyu sevdiğinden havuzuda sevdi 💕 onun dışında genel olarak iyidi ama artık hareketlendiği için hep peşinde olmam gerekiyor. serinleyip hava değişikliği olsun diye gitmiştim öyle oldu.kızçeden ötürü suyun tadını çıkaramadım.iki aile gittik ama yine de çamaşır bulaşık gerekiyor otel olsa daha rahat olurdu.ya da çocuk büyüdükten sonra gelmek daha iyi fikir.müstakil evin rahatlığı başkaymış

valla ben antinkuntin şeyler bilmiyorum sıradan ev yemekleri ve mangal 🤣
Yiaaaaaa Mugla'dan mezunun bennnnn, cok seviyorum mm 😪
Neyse konu o diil 🤣🤣 oh sefaniz olsun, cok iyi olmuş. Darisi basimiza 😂😂

Kartalım ben kar-taaaal! 🦅
Sonra vay efendim niye kızdın 😏😏

Aminnnn, az kaldi azzz. Sonra yine okula devam ama daha az zingirtili olcak en azindan 🥴 tabii kayıt donemi baslycak hemen 😅
Çocuk zırıldaması yok o süreçte işte o da önemli bir ayrıntı. Ee sen ne zaman nereye gidiyorsun tatile?
Işte, neymiş, dönermiş. Tavuk mu et mi onu bile sormadim sinirimden düşün 😏 tavuksa daha da ziyan.
Şimdi bu konu üstüne biraz düşündüm. "Bodur tavuk her dem piliç" olduğundan dolayı iltifat olaraktan piliç döneri kastetmiş olabilir 🤔🧐🤔🧐

Ayyy okurken kendim gitmiş gelmiş gibi oldum. Az daha ayrıntı vereydin iyiydi. Güzel gidiyordu kısa sürdü 🤣🙈
Şimdi tanıdık çıkar başka ayrıntı veremem 🤣🤣 başka bir şey anlatayım bugün kızım baba dedi 🥲
Yiaaaaaa Mugla'dan mezunun bennnnn, cok seviyorum mm 😪
Neyse konu o diil 🤣🤣 oh sefaniz olsun, cok iyi olmuş. Darisi basimiza 😂😂
Teşekkür ederim darısı size tatil sezonunuz açıldı 😍 çok güzel bir yerde okumuşsun çok şanslısın cennet gibi bir yer 😍 benim okul dağın başında tarlaların ineklerin içindeydi 🤣

Şimdi tanıdık çıkar başka ayrıntı veremem 🤣🤣 başka bir şey anlatayım bugün kızım baba dedi 🥲

Teşekkür ederim darısı size tatil sezonunuz açıldı 😍 çok güzel bir yerde okumuşsun çok şanslısın cennet gibi bir yer 😍 benim okul dağın başında tarlaların ineklerin içindeydi 🤣
Tam diyecektim ki burada bizden başka kim var? Kim nereden tanıdık çıkacak ahshhsjsjdjjsj Sonra vazgeçtim. Ah bulut ah bulut bu çocuklar niye böyle? Baba değil anne diyecekler, annelerine benzeyecekler ama ol-mi-yor. Neden?
Beni de ekleyiiiiinnn bizde başladık:) :) :) ilk korunmasız ilişki yaşadık hayırlısı beklemekteyiz
Hadi hayırlısı. Siz de mi 2020 yılında gebelik planlıyorsunuz?

Tam diyecektim ki burada bizden başka kim var? Kim nereden tanıdık çıkacak ahshhsjsjdjjsj Sonra vazgeçtim. Ah bulut ah bulut bu çocuklar niye böyle? Baba değil anne diyecekler, annelerine benzeyecekler ama ol-mi-yor. Neden?

Ben 2022 diye okumuşum cok özür dilerimmmm

Kartalım ben kar-taaaal! 🦅

Çocuk zırıldaması yok o süreçte işte o da önemli bir ayrıntı. Ee sen ne zaman nereye gidiyorsun tatile?

Şimdi bu konu üstüne biraz düşündüm. "Bodur tavuk her dem piliç" olduğundan dolayı iltifat olaraktan piliç döneri kastetmiş olabilir 🤔🧐🤔🧐
Beence dee ve normalde 7.45te cikip 8 gibi okulda oluyordum, en azindan bi 9 civari gidecegim, o da avantaj. Ama kayit doneminde veliler o kadar değişik sorular soruyorlar ki, valla bayilirsin 🥴
Bana bodur mu demissss neeeegyyyy
😏🤨

Yok ya ben mudur yardımciligi yapiyorum, tatil yok bize anca 1 hafta izin kullanirim iste 🥴 ama yakin zamanda sinifa donecegim ben cocuklarla olmayi daha cok seviyorum. Hahaha sen nerde okudun ki?
Beni de ekleyiiiiinnn bizde başladık:) :) :) ilk korunmasız ilişki yaşadık hayırlısı beklemekteyiz
Seyy, burasi 2020 topigi 🥴

Beence dee ve normalde 7.45te cikip 8 gibi okulda oluyordum, en azindan bi 9 civari gidecegim, o da avantaj. Ama kayit doneminde veliler o kadar değişik sorular soruyorlar ki, valla bayilirsin 🥴

😏🤨

Yok ya ben mudur yardımciligi yapiyorum, tatil yok bize anca 1 hafta izin kullanirim iste 🥴 ama yakin zamanda sinifa donecegim ben cocuklarla olmayi daha cok seviyorum. Hahaha sen nerde okudun ki?

İşte yanlış okumuşum 🙈🙈🙈🙈

Ben 2022 diye okumuşum cok özür dilerimmmm
Hahah sorun değil de. Burası bayağı değişik bir bataklık 🙃 Sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Kelimeleri cımbızla çekip durmayın aaaa aaaaa aaaaaa!!! Veliler, canımlar, hayal gücünün sınırlarını zorlayan tatlı insancıklar 😇😇😇

Benim tanıdıklar şeytana pabucunu ters giydirir. çıkarlar bir yerlerden belli olmaz 🤣 bu çocuklar neden böyle bilmem dötünü temizleyen biziz gelmiş tüm gün ba ba ba diyerek gezdi.bir de eşimle kavga ettik hiç baba duyasım yok 🙈 alışsın diye aylardır annecim diyerek geziyorum fıss

😏🤨

ben anonim bir yerde okudum.ipucu: son zamanlarda burda bahsi geçen bir il 🤣 müdür yardımcılarının izni niye öyle azmış.bilmiyordum valla :/ branşın neydi?

Benim tanıdıklar şeytana pabucunu ters giydirir. çıkarlar bir yerlerden belli olmaz 🤣 bu çocuklar neden böyle bilmem dötünü temizleyen biziz gelmiş tüm gün ba ba ba diyerek gezdi.bir de eşimle kavga ettik hiç baba duyasım yok 🙈 alışsın diye aylardır annecim diyerek geziyorum fıss
Püüüü besle büyüt, saçını süpürge et, baba desin 😒😒😒
ben anonim bir yerde okudum.ipucu: son zamanlarda burda bahsi geçen bir il 🤣 müdür yardımcılarının izni niye öyle azmış.bilmiyordum valla :/ branşın neydi?
Hemsirecik Hemsirecik 'in gitmek isteyiğ gidemediği mi

İşte yanlış okumuşum 🙈🙈🙈🙈
Hic sorun değil, saglikla kavusmaniz dilegiyle 🥰
Hahah sorun değil de. Burası bayağı değişik bir bataklık 🙃 Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Kelimeleri cımbızla çekip durmayın aaaa aaaaa aaaaaa!!! Veliler, canımlar, hayal gücünün sınırlarını zorlayan tatlı insancıklar 😇😇😇
Ahdhhdh cımbız guzel bsydir.
Cok tatlılar ya, canlarım 😬🥸

Bizimki de baba ve dede diyo, peki kim bakiyo koca gun? Ben isteyken babaanne, gelince anne. Dedeyi sabah biraz goruyo, babayı da gece. Namkorler 😏
Izin var da, yazin kayit donemi olunca yogunluk oluyor, fazla kullanamiyorsun. Mudur de izin kullaniyor. Okul öncesi branşım ☺️ 2 yıldır bulunduğum okulda gorevlendirme mudur yard yapıyorum. Ama ben idari is degil çocuk seviyorum, tas catlasin 1 sene daha yaparm idarecilik, istemiyorum baska 😏
Aaa ben anlamadim yeminle hangi il olduğunu, mevzulari kacirmisimdir kesinnn 🥴

Püüüü besle büyüt, saçını süpürge et, baba desin 😒😒😒

Hemsirecik Hemsirecik 'in gitmek isteyiğ gidemediği mi
Babası büyütsün artık pis kızı 🙈 Zehir gibisin 🤣 çaktırma.görecekler diyorum sana 🤣 gidemedi mi bilmiyorum m ile başlıyor 😂o kadar da kötü bir yer değil ama benim kampüs merkezden uzak ıssız bir yerdeydi.merkezi ufak ama şirin.öğrenci şehri gibi denizi yok ama olsun 🤣
Hic sorun değil, saglikla kavusmaniz dilegiyle 🥰

Ahdhhdh cımbız guzel bsydir.
Cok tatlılar ya, canlarım 😬🥸

Bizimki de baba ve dede diyo, peki kim bakiyo koca gun? Ben isteyken babaanne, gelince anne. Dedeyi sabah biraz goruyo, babayı da gece. Namkorler 😏
Izin var da, yazin kayit donemi olunca yogunluk oluyor, fazla kullanamiyorsun. Mudur de izin kullaniyor. Okul öncesi branşım ☺️ 2 yıldır bulunduğum okulda gorevlendirme mudur yard yapıyorum. Ama ben idari is degil çocuk seviyorum, tas catlasin 1 sene daha yaparm idarecilik, istemiyorum baska 😏
Aaa ben anlamadim yeminle hangi il olduğunu, mevzulari kacirmisimdir kesinnn 🥴
Senin oğlana da püü 😂 anaların hakkı ödenmez bunlar niye böyle bilmem 🙈
evet kayıt süreci var ondan demek 😶 olsun bir haftada olsa güzelce dinlenirsiniz umarım 😘 ben çocuk sevmiyorum ama insanın kendi öğrencisi olunca farklı oluyormuş çocuğu gibi.okul öncesi baya sabır işidir..idareciliği bana ver ben yaparım 😄

Babası büyütsün artık pis kızı 🙈 Zehir gibisin 🤣 çaktırma.görecekler diyorum sana 🤣 gidemedi mi bilmiyorum m ile başlıyor 😂o kadar da kötü bir yer değil ama benim kampüs merkezden uzak ıssız bir yerdeydi.merkezi ufak ama şirin.öğrenci şehri gibi denizi yok ama olsun 🤣
Kesin büyütür 🤣 He ben diğer şehri diyon sandım. O da olur 🤣 Deniz olsun yaa

Daldan dala yapacağım şimdi. Senin kangurunun kumaşı nasıl? Foto atabilir misin?

Back