Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu matmazel farklı kuzum
tanıamazsın

Matmazeell

Bizim genetik test için doktorun asistanı aradı. Yarın 9.30'da görüşmeye çağırdı. Bizden de genetik test isteyecekler gibi görünüyor
kız ne istiolarsa istesinler
yeterki herşey iyi çıksın
bol şanslar neoş
güzel haberlerle inşallah

O matmazel ben değilim
evet değilsinnnnnnnnnnn
zaten seni etiketlmeiom

tabikide evettttttttttttttttttttttttttttttttttt

Ayyyy ne guzelllll yani yarın Allah'ın izni ile tutanacak canım

Ay evet yarın oluyo ben hala 2 gün var diye hesap ediyorum hahahah, inşallah kuzularımm inşallahh

Başıma transferde ne geleceğini bildiğim için sıfır heyecan ama transferden sonra gelir sanırım heyecan artık
İçinde hep heyecan olsun tatlım
çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Ne deyim başınız sağolsun canım Allah sevenlerine sabır versin

O matmazel ben değilim
Ay şükür, dedim kötü bir şey mi oldu korktum senin için
Rapor onaylansın bakalım raporda bilmediğiniz bir şey yazacak mı. Güzel bir sonuç gelsin inş
çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Başınız sağolsun Baluş
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Başınız sağ olsun

cukulatam Rast gitsin inşallah güzel sonuçlar alalım

Transfer olan sen değilsen Nur mu o zaman
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. ay evet onu ben de merak ettim yaaaa. Kim transfer oldu baluş?
cukulatam bal0ncuk birkaç sayda geride sürpriz bir isim transfer oldu yazdı da, sonra konu değişti. Onu soruyor kuzu neal.

Ayy ben kaçırmışım onu şimdi döndüm geri okudum çözdüm

Hemsirecik kuzum evle ilgili gelisme var mi?
Daylos o resimlerini attigim ev icin yine eşimi sıkıştırdim ara ev sahibini diye, aradi zorla, adam demiski normalde satacaktim ama kiralik için arayan cok o yuzden vericem kiraya. Iste konusup anlaşmışlar adam hayirli olsun size demis kapora verelim dedik adam istemedi direk gelip tutun demis. Haftaya gidicem tutmaya, insallah bir sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…