• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kurban olurum inşallah basit bir enfeksiyon falandir. Huzursuzluğu varmi yoksa rutinler yapilirkenmi cikti
Enfeksiyon gibi bir şey de çıkmadı ki lökosit, eritrosit falan normal. Bezinde kan gördük, doktoruna gönderdik öyle tahlil yapıldı. Bazen besin alerjisinden olabiliyormuş ama bu sefer pek alerjiden şüphelenmedi gibi. İnşallah basit bir şeydir ve hemen geçer. Neye nasıl dua edeceğimi şaşırdım artık

Size söylemeyi unuttum dün test yaptım ama çıkmadı sonra dışarı çıktım geldim silik bir çizgi gördüm ahahsjs, adet günümden dört gün önce de lekelenmem olmuştu diye şüphelendim. Yarın test yapacam yine adet olmazsam
İyiyim sen nasılsın 😘 inşallah sağlıcakla pozitif görürsün

Enfeksiyon gibi bir şey de çıkmadı ki lökosit, eritrosit falan normal. Bezinde kan gördük, doktoruna gönderdik öyle tahlil yapıldı. Bazen besin alerjisinden olabiliyormuş ama bu sefer pek alerjiden şüphelenmedi gibi. İnşallah basit bir şeydir ve hemen geçer. Neye nasıl dua edeceğimi şaşırdım artık
İyi düşün iyi olsun herşey. Pozitifliği çağır kendine olur mu. Basit bir şeydir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İyiyiz canım sen nasılsın 😍
Size söylemeyi unuttum dün test yaptım ama çıkmadı sonra dışarı çıktım geldim silik bir çizgi gördüm ahahsjs, adet günümden dört gün önce de lekelenmem olmuştu diye şüphelendim. Yarın test yapacam yine adet olmazsam
Yiaaaa hadi inş 💜 artımedle yap canavar gibi çok hassas ben onla öğrenmiştim küçücükken değer 🎉
Hiç haber yok değil mi😔
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. noldu ki matmazelden haber bekliyorsunuz? Bir sorun mu var yoksa 😱 en son konuştuğumda birkaç hafta önce iyiydi 🤔

Kiyamam ya minnosa, ruzgar gibi gelip gecsin inşallah 🤲

Bizim genetik test için doktorun asistanı aradı. Yarın 9.30'da görüşmeye çağırdı. Bizden de genetik test isteyecekler gibi görünüyor
Bebişin sonucu çıkmış mı peki? Orayı tam anlayamadım 🤔
İnşallah bakayım teşekkür ederim canım, ben de iyiyim 😍😍
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzucum 🙏🏻💜 gel de topici de şenlendir güzel haberle 🥰

Bebişin sonucu çıkmış mı peki? Orayı tam anlayamadım 🤔

Güzel haberlerini bekliyoruz kuzucum 🙏🏻💜 gel de topici de şenlendir güzel haberle 🥰
Rapor onaylanmamış. Bize verdiği özet bilgi bizim zaten önceden bildiğimiz şeyler. Belirleyici olan göz muayene bulguları ve MR sonuçları olacak gibi diyor. Onların bilgisine de sahibiz, anlamadık biz de bir şey

Black Light Black Light hadi güzel haberlerle gel inşallahhhhhhh çok ihtiyacımız varrr artık🤩🤩🤩

N Neal çok geçmiş olsun nealim inşallah bu son sıkıntınız olur 🙏

Ben de 9’u 2. Transfer bakalım bu sefer yakalacayabilecek miyiz pozitifi
Ayyyy ne guzelllll🥰🥰🥰🥰🥰 yani yarın🥁🥁🥁🥁🥁 Allah'ın izni ile tutanacak canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back