• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah cnm benim, haklisin. Sukurler olsun, daha iyi ne olabilir diye hep düşünmek, hep olumlu bakmak gerek psikoloji el verdigince 🙏🙏🙏 daha iyi olacak emin ol, cok guclusun, farkında bile değilsin 🥰💜

Kuzum, bana guven vermedi bu adam... Sizi cat diye cikarabilir, evi cat diye satabilir. Oyle sacmalik olmaz. Satilikken bos kalmasin diye sizi koyuyor olablr. Baska yerler bakmaya çalışın isterseniz cnm. Benim bir arkadasim var orda, mahalle ve ev ile ilgili bilgi alabilirim aklinda varsa
Hic ev yok nette daylos😞 cogu sobalı yada giris kati, acikcasi cok alcak ev istemiyorum korkuyorum hirsiz girer diye, birde benim kedileri tutamam evde. Adam 15ine kadar satılmazsa kiraya veririm dedi, baktim simdi kiralik ilanini silmişler, insallah satilmaz diyorum. Ev almayi planlıyorum zaten gidince gorup butceme gore acil ev alicam insallah. Bi sıkıntı olursa kendi evime gecerim 😞

Hic ev yok nette daylos😞 cogu sobalı yada giris kati, acikcasi cok alcak ev istemiyorum korkuyorum hirsiz girer diye, birde benim kedileri tutamam evde. Adam 15ine kadar satılmazsa kiraya veririm dedi, baktim simdi kiralik ilanini silmişler, insallah satilmaz diyorum. Ev almayi planlıyorum zaten gidince gorup butceme gore acil ev alicam insallah. Bi sıkıntı olursa kendi evime gecerim 😞
Anladim canim, insallah gonlunuze göre en hayirlisi olur, zor isler bunlar ya. İnşallah cok guzel bir duzeniniz olur da hic sıkıntı yaşamazsınız Cnm 🙏🙏🙏

Gastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artık 🤦🏻‍♀️ Genetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler

Gastrodan çıktık şimdi. Büyük ihtimalle besin alerjisi dedi. Bir hafta takip edip sonra haberleşeceğiz. Hazır gitmişken hematoloji ve onkolojiye uğradık. Bütün doktorlar bizi gördüğü gibi tanıyor artık 🤦🏻‍♀️ Genetik sonucunu gösterdik. Wilms tümörü riski yok dense de tedbiren altı yaşına kadar altı ayda bir tüm batın ultrasonu önerdiler
Gecmis olsun neosum. Şükür yine kotu bir sonuc almadiniz❤

Ben bu habere çok sevindim 💃💃💃💃

Oh çok şükür❤️

🎸🎸🥁🥁🥁

IMG_20220609_215209.jpg

Back