• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen nerelerdesin bakem miniğim
unutuon bizi
kitaplarla aşk yaşada
bizide hatırla :KK70:

aşkoş enişte gitsin
sen bana gel yavrimmmmmmmmmmmmmmm :KK8::KK8::KK8::KK8:
Valla haklısın baluş unutuyorum, hainim ahshs ama çok seviyorum sizi. Gelmesem de bunu bilin, bu topiğin benim için yeri çok ayrı 😌

Valla haklısın baluş unutuyorum, hainim ahshs ama çok seviyorum sizi. Gelmesem de bunu bilin, bu topiğin benim için yeri çok ayrı 😌
seninde bizim için yern ayrı datlum benim
inşallah böyle buraya mucizenin haberi ile gelirsinde
coşarız :KK37:

Ya bulamadın mı ☹️ Allahım yardımcınız olsun 😔 ben de iyiyim işte nolsun
Yok yavru hic ev kalmamis, polislerin tayini bizden once aciklaniyor, hepsini tutmuslar😐 1 tane bulmuştuk ama baska sitede ayni ev satilik olarak gorunuyor
sen nerelerdesin bakem miniğim
unutuon bizi
kitaplarla aşk yaşada
bizide hatırla :KK70:

aşkoş enişte gitsin
sen bana gel yavrimmmmmmmmmmmmmmm :KK8::KK8::KK8::KK8:
Anam ben gocamsiz yapamamm🤣🤣

İnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin :KK60: kuzucuk nasıl? 1 yaşına mı girecek şimdi yaaaa😍😍😍😍
19 Temmuzda evet teyzesi
darısı başınıza inşallah :KK37:

Yok yavru hic ev kalmamis, polislerin tayini bizden once aciklaniyor, hepsini tutmuslar😐 1 tane bulmuştuk ama baska sitede ayni ev satilik olarak gorunuyor

bizim köyde bi laf vardır bilirmiinnnnnnnnnnnnnn ?
neeee e..
ne gömmeye die :D

Manisa küçük bir yer mi? Pek bilmem ama, kiralık ev kalmamışsa demek ki😒 şaşırdım ve üzüldüm, inşallah bulursunuz ya

19 Temmuzda evet teyzesi
darısı başınıza inşallah :KK37:

bizim köyde bi laf vardır bilirmiinnnnnnnnnnnnnn ?
neeee e..
ne gömmeye die :KK70:
Sjscsjshsjshs cok haklisin suan 🤣🤣🤣
Manisa küçük bir yer mi? Pek bilmem ama, kiralık ev kalmamışsa demek ki😒 şaşırdım ve üzüldüm, inşallah bulursunuz ya
Aslinda buyuk bir yer askos ama evlerin cogu satilik ve bizim o kadar paramiz yoh

Back