- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.581
Günaydınnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu matmazel farklı kuzumİyiyiz canım sen nasılsın
Yiaaaa hadi inş artımedle yap canavar gibi çok hassas ben onla öğrenmiştim küçücükken değer
Bal0ncuk noldu ki matmazelden haber bekliyorsunuz? Bir sorun mu var yoksa en son konuştuğumda birkaç hafta önce iyiydi
kız ne istiolarsa istesinlerBizim genetik test için doktorun asistanı aradı. Yarın 9.30'da görüşmeye çağırdı. Bizden de genetik test isteyecekler gibi görünüyor
evet değilsinnnnnnnnnnnO matmazel ben değilim
tabikide evetttttttttttttttttttttttttttttttttttBlack Light hadi güzel haberlerle gel inşallahhhhhhh çok ihtiyacımız varrr artık
N Neal çok geçmiş olsun nealim inşallah bu son sıkıntınız olur
Ben de 9’u 2. Transfer bakalım bu sefer yakalacayabilecek miyiz pozitifi
Ayyyy ne guzelllll yani yarın Allah'ın izni ile tutanacak canım
bu matmazel farklı kuzum
tanıamazsın
Matmazeell
kız ne istiolarsa istesinler
yeterki herşey iyi çıksın
bol şanslar neoş
güzel haberlerle inşallah
evet değilsinnnnnnnnnnn
zaten seni etiketlmeiom
tabikide evettttttttttttttttttttttttttttttttttt
Ayyy çok heyecanlıAy evet yarın oluyo ben hala 2 gün var diye hesap ediyorum hahahah, inşallah kuzularımm inşallahh
Ayyy çok heyecanlı
Başınız sağ olsun balus, neden kiçok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Bal0ncuk 'un gizemli işleri
İçinde hep heyecan olsun tatlımBaşıma transferde ne geleceğini bildiğim için sıfır heyecan ama transferden sonra gelir sanırım heyecan artık
Ne deyim başınız sağolsun canım Allah sevenlerine sabır versinçok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Ay şükür, dedim kötü bir şey mi oldu korktum senin içinO matmazel ben değilim
Rapor onaylansın bakalım raporda bilmediğiniz bir şey yazacak mı. Güzel bir sonuç gelsin inşRapor onaylanmamış. Bize verdiği özet bilgi bizim zaten önceden bildiğimiz şeyler. Belirleyici olan göz muayene bulguları ve MR sonuçları olacak gibi diyor. Onların bilgisine de sahibiz, anlamadık biz de bir şey
Başınız sağolsun Baluşçok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Bal0ncuk ay evet onu ben de merak ettim yaaaa. Kim transfer oldu baluş?
Ay şükür, dedim kötü bir şey mi oldu korktum senin için
Rapor onaylansın bakalım raporda bilmediğiniz bir şey yazacak mı. Güzel bir sonuç gelsin inş
Başınız sağolsun Baluş
Bal0ncuk ay evet onu ben de merak ettim yaaaa. Kim transfer oldu baluş?
cukulatam bal0ncuk birkaç sayda geride sürpriz bir isim transfer oldu yazdı da, sonra konu değişti. Onu soruyor kuzu neal.
Basiniz sagolsun balusçok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Daylos o resimlerini attigim ev icin yine eşimi sıkıştırdim ara ev sahibini diye, aradi zorla, adam demiski normalde satacaktim ama kiralik için arayan cok o yuzden vericem kiraya. Iste konusup anlaşmışlar adam hayirli olsun size demis kapora verelim dedik adam istemedi direk gelip tutun demis. Haftaya gidicem tutmaya, insallah bir sorun cikmazHemsirecik kuzum evle ilgili gelisme var mi?