• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz canım sen nasılsın 😍

Yiaaaa hadi inş 💜 artımedle yap canavar gibi çok hassas ben onla öğrenmiştim küçücükken değer 🎉

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. noldu ki matmazelden haber bekliyorsunuz? Bir sorun mu var yoksa 😱 en son konuştuğumda birkaç hafta önce iyiydi 🤔
bu matmazel farklı kuzum
tanıamazsın

Matmazeell Matmazeell :( :( :( :(

Bizim genetik test için doktorun asistanı aradı. Yarın 9.30'da görüşmeye çağırdı. Bizden de genetik test isteyecekler gibi görünüyor
kız ne istiolarsa istesinler
yeterki herşey iyi çıksın :KK36:
bol şanslar neoş
güzel haberlerle inşallah

O matmazel ben değilim 😀
evet değilsinnnnnnnnnnn
zaten seni etiketlmeiom :63:

Black Light Black Light hadi güzel haberlerle gel inşallahhhhhhh çok ihtiyacımız varrr artık🤩🤩🤩

N Neal çok geçmiş olsun nealim inşallah bu son sıkıntınız olur 🙏

Ben de 9’u 2. Transfer bakalım bu sefer yakalacayabilecek miyiz pozitifi
tabikide evettttttttttttttttttttttttttttttttttt

Ayyyy ne guzelllll🥰🥰🥰🥰🥰 yani yarın🥁🥁🥁🥁🥁 Allah'ın izni ile tutanacak canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
bu matmazel farklı kuzum
tanıamazsın

Matmazeell Matmazeell :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

kız ne istiolarsa istesinler
yeterki herşey iyi çıksın :KK36:
bol şanslar neoş
güzel haberlerle inşallah

evet değilsinnnnnnnnnnn
zaten seni etiketlmeiom :63:

tabikide evettttttttttttttttttttttttttttttttttt

Ay evet yarın oluyo ben hala 2 gün var diye hesap ediyorum hahahah, inşallah kuzularımm inşallahh🤩❤️

Başıma transferde ne geleceğini bildiğim için sıfır heyecan ama transferden sonra gelir sanırım heyecan artık🥲🤩
İçinde hep heyecan olsun tatlım 🤲🏻🤲🏻
çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Ne deyim 😔😔 başınız sağolsun canım 😔 Allah sevenlerine sabır versin 🤲🏻🤲🏻

O matmazel ben değilim 😀
Ay şükür, dedim kötü bir şey mi oldu korktum senin için :ruh:
Rapor onaylanmamış. Bize verdiği özet bilgi bizim zaten önceden bildiğimiz şeyler. Belirleyici olan göz muayene bulguları ve MR sonuçları olacak gibi diyor. Onların bilgisine de sahibiz, anlamadık biz de bir şey
Rapor onaylansın bakalım raporda bilmediğiniz bir şey yazacak mı. Güzel bir sonuç gelsin inş :dua:
çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımız abimiz vefat etmiş şimdi öğrendim..
çok kötüyüm...
Başınız sağolsun Baluş :KK43:
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. Başınız sağ olsun

cukulatam cukulatam Rast gitsin inşallah güzel sonuçlar alalım

Transfer olan sen değilsen Nur mu o zaman 🤔
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. ay evet onu ben de merak ettim yaaaa. Kim transfer oldu baluş?
cukulatam cukulatam bal0ncuk birkaç sayda geride sürpriz bir isim transfer oldu yazdı da, sonra konu değişti. Onu soruyor kuzu neal.

Ay şükür, dedim kötü bir şey mi oldu korktum senin için :ruh:

Rapor onaylansın bakalım raporda bilmediğiniz bir şey yazacak mı. Güzel bir sonuç gelsin inş :dua:

Başınız sağolsun Baluş :KK43:

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. ay evet onu ben de merak ettim yaaaa. Kim transfer oldu baluş?
cukulatam cukulatam bal0ncuk birkaç sayda geride sürpriz bir isim transfer oldu yazdı da, sonra konu değişti. Onu soruyor kuzu neal.

Ayy ben kaçırmışım onu şimdi döndüm geri okudum çözdüm 😂

Hemsirecik Hemsirecik kuzum evle ilgili gelisme var mi?
Daylos o resimlerini attigim ev icin yine eşimi sıkıştırdim ara ev sahibini diye, aradi zorla, adam demiski normalde satacaktim ama kiralik için arayan cok o yuzden vericem kiraya. Iste konusup anlaşmışlar adam hayirli olsun size demis🌸 kapora verelim dedik adam istemedi direk gelip tutun demis. Haftaya gidicem tutmaya, insallah bir sorun cikmaz

Back