Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kurban olurum inşallah basit bir enfeksiyon falandir. Huzursuzluğu varmi yoksa rutinler yapilirkenmi cikti
Enfeksiyon gibi bir şey de çıkmadı ki lökosit, eritrosit falan normal. Bezinde kan gördük, doktoruna gönderdik öyle tahlil yapıldı. Bazen besin alerjisinden olabiliyormuş ama bu sefer pek alerjiden şüphelenmedi gibi. İnşallah basit bir şeydir ve hemen geçer. Neye nasıl dua edeceğimi şaşırdım artık

İyiyim sen nasılsın inşallah sağlıcakla pozitif görürsün

İyi düşün iyi olsun herşey. Pozitifliği çağır kendine olur mu. Basit bir şeydir

İyiyiz canım sen nasılsın
Yiaaaa hadi inş artımedle yap canavar gibi çok hassas ben onla öğrenmiştim küçücükken değer
Hiç haber yok değil mi
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. noldu ki matmazelden haber bekliyorsunuz? Bir sorun mu var yoksa en son konuştuğumda birkaç hafta önce iyiydi

Kiyamam ya minnosa, ruzgar gibi gelip gecsin inşallah

Bizim genetik test için doktorun asistanı aradı. Yarın 9.30'da görüşmeye çağırdı. Bizden de genetik test isteyecekler gibi görünüyor
Bebişin sonucu çıkmış mı peki? Orayı tam anlayamadım
İnşallah bakayım teşekkür ederim canım, ben de iyiyim
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzucum gel de topici de şenlendir güzel haberle

Bebişin sonucu çıkmış mı peki? Orayı tam anlayamadım

Güzel haberlerini bekliyoruz kuzucum gel de topici de şenlendir güzel haberle
Rapor onaylanmamış. Bize verdiği özet bilgi bizim zaten önceden bildiğimiz şeyler. Belirleyici olan göz muayene bulguları ve MR sonuçları olacak gibi diyor. Onların bilgisine de sahibiz, anlamadık biz de bir şey

Ayyyy ne guzelllll yani yarın Allah'ın izni ile tutanacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…