- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.521
Günaydınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnn
Gizli kan ilk kez duydum. Kasim annelerinde kakada kan gören oldu cok, onlarinki alerjikti, sizin de oyledir muhtemelen. İyi dusun canim stres yapma hemen.
Daha önce zaten bana diyet yaptırmıştı. Değişen bir şey olmadı. Bir de bu görünen kanla gizli kan farklı şeylermiş. O yüzden alerjiye değil gastroenterolojiye yönlendirdigizli kan nedir yahu...
hergün bir yaşıma daha giriyorum
dur bakalım ne diecek drDaha önce zaten bana diyet yaptırmıştı. Değişen bir şey olmadı. Bir de bu görünen kanla gizli kan farklı şeylermiş. O yüzden alerjiye değil gastroenterolojiye yönlendirdi
O isim inşallah tahmin ettiğim kişidirsöpröz bir isim dün transfer oldu
inşallah buraya bir bebiş haberi daha gelir
O isim inşallah tahmin ettiğim kişidir
Dünür mu doner mi eheheh doner severn shfhdhfneyseki aram pek yk
siz pipililer anlaşın
gizli kan nedir yahu...
hergün bir yaşıma daha giriyorum
daha napcan ben dünürünüm dünürün
Hmm hic bilmyorm cnm, inşallah guzel sonuçlar cikar bizi haberdar et olur mu?Daha önce zaten bana diyet yaptırmıştı. Değişen bir şey olmadı. Bir de bu görünen kanla gizli kan farklı şeylermiş. O yüzden alerjiye değil gastroenterolojiye yönlendirdi
senden anca döner olurdaDünür mu doner mi eheheh doner severn shfhdhf
Hmm hic bilmyorm cnm, inşallah guzel sonuçlar cikar bizi haberdar et olur mu?
Helllööööö
ben seni affetmiecemNasılsıniz kızlar?
dayler dayler Bal0ncuk Hemsirecik anonimbirbayan cukulatam DusunceBulutu N Neal Paresilaaa Katre_g
Unuttuklarım beni affetsin
ben seni affetmiecem
Baluş sen benim ilk aşkımsın kk'nde biliyor musunben seni affetmiecem
Hoş geldiinNasılsıniz kızlar?
dayler dayler Bal0ncuk Hemsirecik anonimbirbayan cukulatam DusunceBulutu N Neal Paresilaaa Katre_g
Unuttuklarım beni affetsin
Cidden mi ya hadi inşallah yüzümüz gülsün biraz daSize söylemeyi unuttum dün test yaptım ama çıkmadı sonra dışarı çıktım geldim silik bir çizgi gördüm ahahsjs, adet günümden dört gün önce de lekelenmem olmuştu diye şüphelendim. Yarın test yapacam yine adet olmazsam
bak bu msjı görünce hemen eridimSize söylemeyi unuttum dün test yaptım ama çıkmadı sonra dışarı çıktım geldim silik bir çizgi gördüm ahahsjs, adet günümden dört gün önce de lekelenmem olmuştu diye şüphelendim. Yarın test yapacam yine adet olmazsam
sende benm sevgülüüüüümmmmmmmmmmmmmBaluş sen benim ilk aşkımsın kk'nde biliyor musun
İnşallah kötü bir şey mi oldu yüzünüz niye gülmüyorHoş geldiin
Cidden mi ya hadi inşallah yüzümüz gülsün biraz da
Ben de sana eriyorumbak bu msjı görünce hemen eridim
sende benm sevgülüüüüümmmmmmmmmmmmm