- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.541
Kötüyüm asko, tasinicam ama ev bulamıyorum aglicam artik. Sen nassinNasılsıniz kızlar?
@dayler daylerBal0ncuk Hemsirecik @anonimbirbayan @cukulatam @DusunceBulutu N Neal Paresilaaa @Katre_g
Unuttuklarım beni affetsin
Ya bulamadın mıKötüyüm asko, tasinicam ama ev bulamıyorum aglicam artik. Sen nassin
sen nerelerdesin bakem miniğimBen de sana eriyorum
aşkoş enişte gitsinKötüyüm asko, tasinicam ama ev bulamıyorum aglicam artik. Sen nassin
Valla haklısın baluş unutuyorum, hainim ahshs ama çok seviyorum sizi. Gelmesem de bunu bilin, bu topiğin benim için yeri çok ayrısen nerelerdesin bakem miniğim
unutuon bizi
kitaplarla aşk yaşada
bizide hatırla
aşkoş enişte gitsin
sen bana gel yavrimmmmmmmmmmmmmmm
seninde bizim için yern ayrı datlum benimValla haklısın baluş unutuyorum, hainim ahshs ama çok seviyorum sizi. Gelmesem de bunu bilin, bu topiğin benim için yeri çok ayrı
İnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versinseninde bizim için yern ayrı datlum benim
inşallah böyle buraya mucizenin haberi ile gelirsinde
coşarız
Yok yavru hic ev kalmamis, polislerin tayini bizden once aciklaniyor, hepsini tutmuslarYa bulamadın mıAllahım yardımcınız olsun ben de iyiyim işte nolsun
Anam ben gocamsiz yapamammsen nerelerdesin bakem miniğim
unutuon bizi
kitaplarla aşk yaşada
bizide hatırla
aşkoş enişte gitsin
sen bana gel yavrimmmmmmmmmmmmmmm
19 Temmuzda evet teyzesiİnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versinkuzucuk nasıl? 1 yaşına mı girecek şimdi yaaaa
bizim köyde bi laf vardır bilirmiinnnnnnnnnnnnnn ?Yok yavru hic ev kalmamis, polislerin tayini bizden once aciklaniyor, hepsini tutmuslar1 tane bulmuştuk ama baska sitede ayni ev satilik olarak gorunuyor
Anam ben gocamsiz yapamamm
Manisa küçük bir yer mi? Pek bilmem ama, kiralık ev kalmamışsa demek kiYok yavru hic ev kalmamis, polislerin tayini bizden once aciklaniyor, hepsini tutmuslar1 tane bulmuştuk ama baska sitede ayni ev satilik olarak gorunuyor
Anam ben gocamsiz yapamamm
Nice mutlu yılları olsun, ayağına taş değdirmesin Allah19 Temmuzda evet teyzesi
darısı başınıza inşallah
bizim köyde bi laf vardır bilirmiinnnnnnnnnnnnnn ?
neeee e..
ne gömmeye die
Amin teşekkür ederiz teyzesiNice mutlu yılları olsun, ayağına taş değdirmesin Allah
Sjscsjshsjshs cok haklisin suan19 Temmuzda evet teyzesi
darısı başınıza inşallah
bizim köyde bi laf vardır bilirmiinnnnnnnnnnnnnn ?
neeee e..
ne gömmeye die
Aslinda buyuk bir yer askos ama evlerin cogu satilik ve bizim o kadar paramiz yohManisa küçük bir yer mi? Pek bilmem ama, kiralık ev kalmamışsa demek kişaşırdım ve üzüldüm, inşallah bulursunuz ya
En son kafayi kirip boyle olcam sfahsgsgs
Bebişte yine bir şeyler çıktı ya bakalım bize hastane yolları göründü tekrarİnşallah kötü bir şey mi oldu yüzünüz niye gülmüyor
Allah şifa versin canım benimBebişte yine bir şeyler çıktı ya bakalım bize hastane yolları göründü tekrar
Amin kuzum sağ olasınAllah şifa versin canım benim
Gecmis olsun askos neyi varBebişte yine bir şeyler çıktı ya bakalım bize hastane yolları göründü tekrar
Dışkıda gizli kan çıktı hemşirem ya. Gastroya yönlendirdiler. Perşembe senin hastaneye gideceğizGecmis olsun askos neyi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?