Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen nerelerdesin bakem miniğim
unutuon bizi
kitaplarla aşk yaşada
bizide hatırla

aşkoş enişte gitsin
sen bana gel yavrimmmmmmmmmmmmmmm
Valla haklısın baluş unutuyorum, hainim ahshs ama çok seviyorum sizi. Gelmesem de bunu bilin, bu topiğin benim için yeri çok ayrı

Valla haklısın baluş unutuyorum, hainim ahshs ama çok seviyorum sizi. Gelmesem de bunu bilin, bu topiğin benim için yeri çok ayrı
seninde bizim için yern ayrı datlum benim
inşallah böyle buraya mucizenin haberi ile gelirsinde
coşarız

Ya bulamadın mı Allahım yardımcınız olsun ben de iyiyim işte nolsun
Yok yavru hic ev kalmamis, polislerin tayini bizden once aciklaniyor, hepsini tutmuslar 1 tane bulmuştuk ama baska sitede ayni ev satilik olarak gorunuyor
sen nerelerdesin bakem miniğim
unutuon bizi
kitaplarla aşk yaşada
bizide hatırla

aşkoş enişte gitsin
sen bana gel yavrimmmmmmmmmmmmmmm
Anam ben gocamsiz yapamamm

İnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin kuzucuk nasıl? 1 yaşına mı girecek şimdi yaaaa
19 Temmuzda evet teyzesi
darısı başınıza inşallah

Yok yavru hic ev kalmamis, polislerin tayini bizden once aciklaniyor, hepsini tutmuslar 1 tane bulmuştuk ama baska sitede ayni ev satilik olarak gorunuyor

bizim köyde bi laf vardır bilirmiinnnnnnnnnnnnnn ?
neeee e..
ne gömmeye die

Manisa küçük bir yer mi? Pek bilmem ama, kiralık ev kalmamışsa demek ki şaşırdım ve üzüldüm, inşallah bulursunuz ya

19 Temmuzda evet teyzesi
darısı başınıza inşallah

bizim köyde bi laf vardır bilirmiinnnnnnnnnnnnnn ?
neeee e..
ne gömmeye die
Sjscsjshsjshs cok haklisin suan
Manisa küçük bir yer mi? Pek bilmem ama, kiralık ev kalmamışsa demek ki şaşırdım ve üzüldüm, inşallah bulursunuz ya
Aslinda buyuk bir yer askos ama evlerin cogu satilik ve bizim o kadar paramiz yoh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…