• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şok üstüne şoklar yaşıyorum bi kaç gündür parem. Pıhtılaşmam varmış benim, sonucum yeni çıktı daha. Bugün doktor görüşüm vardı sadece eğilimin var gebelik öncesi kan sulandırıcı kullanmicaz, gebe kalınca kullanıcaz dedi. Normalde 8-9’u gibi transfer olcaktı fakat yumurtam çatlamış erkenden🙄 Kan aldılar Lh ve progestan sonucuna göre ya transfer olacak yada ertelenecek. Öyle yani bende tam kesin bişey olmadan yazmiyim dedim durum bu🤷🏼‍♀️
Geçmiş olsun canım, gönlünü ferah tut.. herşey tam zamanında olacak ben inanıyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayat Bilgisi ve Kayıp Şehir'de oynarken bu kadını severdim. Bir noktadan sonra, tam olarak o kopuş nerede oldu bilmiyorum, acayip soğudum. Şimdi çok itici geliyor
Ben o dizilerde sevmedim onu izlemezdim de ama evlilik hakkında herşey de bayıldım. Dizi de bitti puff
Mucukkkkk

Siz N Neal le ortak iş kurun bence
🥰🥰🥰🥰😘😘😘
Mirhabaaaaaa dün bakamadmmmmmm
Komşunun oğlu vefat etti cenaze felan
Nasılsınız gençlerrrrrr ♥️♥️♥️
Başınız sağolsun canım 🤲🏻
Ay kizlar ya, size attigim evin bir fotoğrafında camda numara vardi, ev sahibi diye aradik adam ev satilik, kiralik degil dedi😐😐 emlakci dolandiricimidir nedir anlamadik😐
Nasil ya 😱😱 şok oldum 😱

Moralim cok bozuk ya, ustune birde gariban arabamiza arkadan vurdular kirmizi isikta beklerken. Ev yok araba yok ne yana aglasam bilemedim
Hüff geçmiş olsun. Çok hasar var mı?
Geçmiş olsun canım, gönlünü ferah tut.. herşey tam zamanında olacak ben inanıyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben o dizilerde sevmedim onu izlemezdim de ama evlilik hakkında herşey de bayıldım. Dizi de bitti puff
Aa yeni başlamamış mıydı o?

🥰🥰🥰🥰😘😘😘

Başınız sağolsun canım 🤲🏻

Nasil ya 😱😱 şok oldum 😱
Valla paris sorma, nasil guvenicez simdi neye gore evi tasiyacagiz bilmiyorum
Hüff geçmiş olsun. Çok hasar var mı?

Aa yeni başlamamış mıydı o?
Sagol neos, arka tampon gitti tamamen 10 gun serviste kalacakmis😐

Ay kizlar ya, size attigim evin bir fotoğrafında camda numara vardi, ev sahibi diye aradik adam ev satilik, kiralik degil dedi😐😐 emlakci dolandiricimidir nedir anlamadik😐
anaa.... o emlakçıyı fururum ulan ben...
herşeyde üst üste gelmiş
sonu güzel olsun aşkoş

bana uzak olunda :KK70:
9A6AF4A4-37A9-4A07-BF72-CBCA6BFC390C.jpeg

Mucukkkkk

Siz N Neal le ortak iş kurun bence
Olur 😎 sen de cirak ossana hdhwhdhs
Mirhabaaaaaa dün bakamadmmmmmm
Komşunun oğlu vefat etti cenaze felan
Nasılsınız gençlerrrrrr ♥️♥️♥️
Ayy neden yaa :(
Tatil olana kadar gelme mi dedin? Adama niye sürekli ambargo uyguluyon olum sen? Belki hizmet sektörüne gireceğiz ne bildin? Kuaför salonu açalım mı dayler dayler dayler dayler ? Bir öğretmen bir öğretmene "Gel beraber kuafer tükkanı açalım" demiş
Kuaferlerde cok para var olur, balus da manikurcu
dayler söylesin sana çayını :63:
Soyleris ne var 🥸
çayıda getirsin kankan sonuçta
yada çayı Katre_g Katre_g getirsin
pipililer grubu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen hayirdir sen?
Sen niye kendini dışladın
Ya birak ya, hareketlere bak bak
bana uzak olunda :KK70:
Anaaaaaaaa, ne dediiiiiiiiğ 😳😳😳

Back