- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.321
oy geçmiş olsunAlerji için 3 tüp kan verdik öğleden sonra çıkacakmış dua edin bize inşallah geçmiştir
biri 15 gün sonra çıkacakmış.damar yolu hemen bulamadılar iğneyi iyice içinde gezdirdiler
Çok zor geçiyor bugün. Bir derdi var ama ne çözemedim. Su verin dedi doktor dün, verdim onu da istemedi. Uyumuyor da. Sadece ağlıyor
daha önce su vermişmiydinÇok zor geçiyor bugün. Bir derdi var ama ne çözemedim. Su verin dedi doktor dün, verdim onu da istemedi. Uyumuyor da. Sadece ağlıyor
Ekşın yaşattılar banaAnaam neler olmuş öyle. Neyse geçmiş gitmiş hallolmasına sevindim
Ha ben çorba, sebze severim ya
İnşallah düzelmiştir. Çok küçükler. Kanda çıkıyor mu ki
Yok canım. İstanbul Anadolu'da onun duruşması. Ama bizde de kadın hakları ile ilgili bir dava var. Giriş çıkışlar yasakParesilaaa imamoğlu için gelenlerin olduğu adliye sizin oramı kız
Ekşın yaşattılar bana
Yok canım. İstanbul Anadolu'da onun duruşması. Ama bizde de kadın hakları ile ilgili bir dava var. Giriş çıkışlar yasakyani iş yerinde sıradan birgün
Yok ilkti bu. Daha önce mamanın içinde içti sadecedaha önce su vermişmiydin
suyu seviyormu yani demek istiyorum
Çok ekşın eksiğimiz varmış gibi bi de di miEkşın yaşattılar bana
Bir yüzün gülemedi şu adliyede heYok canım. İstanbul Anadolu'da onun duruşması. Ama bizde de kadın hakları ile ilgili bir dava var. Giriş çıkışlar yasakyani iş yerinde sıradan birgün
Geçen haftada lgbt davası vardı.giris çıkışlar kapandı. Fazlasıyla polis geldi. Hatta o mahkemenin duruşma salonu bile kapatıldı
Baluş kız napıyosun hajskd bir şey soracam reglime 3 gün kaldı dün sabah lekelenmem oldu biraz neye yoruyosun agsjskd
Mevsim geçişlerinde ya da stresli zamanlarında oynar mı günlerinBaluş kız napıyosun hajskd bir şey soracam reglime 3 gün kaldı dün sabah lekelenmem oldu biraz neye yoruyosun agsjskd
Gecikir ama erken gelmez hiçMevsim geçişlerinde ya da stresli zamanlarında oynar mı günlerin
Anooy test yapaydın yaGecikir ama erken gelmez hiç
Gülmedi gülmüyor gulmeyecekkkkYok ilkti bu. Daha önce mamanın içinde içti sadece
Çok ekşın eksiğimiz varmış gibi bi de di mi
Bir yüzün gülemedi şu adliyede he
Yok almiyim 10 gün geciksin sonra parama yazık ahsjdmdAnooy test yapaydın ya
Hamileysen "Tasarruflu bir anan olduğu için varlığından geç haberimiz olmuştu" diye anlatırsınYok almiyim 10 gün geciksin sonra parama yazık ahsjdmd
Hiç tasarruflu değilim aslında ama boşa çıkınca üf niye aldım ki diyorumHamileysen "Tasarruflu bir anan olduğu için varlığından geç haberimiz olmuştu" diye anlatırsın
Demek ki sen acil hamile değilsin. Ben nöbetçi eczaneden kazıklanarak test almayı hobi edinmiştim. Pahalı zevkleri olan bir sivrizekalıHiç tasarruflu değilim aslında ama boşa çıkınca üf niye aldım ki diyorum
5 tl ye satıyorlardı testleri, sonra 10 yaptılar. 1 kere aldım daha da almadım, hamile isem zaten adet olmam o zaman yaparım diyorum. 5 aydır test almıyorumDemek ki sen acil hamile değilsin. Ben nöbetçi eczaneden kazıklanarak test almayı hobi edinmiştim. Pahalı zevkleri olan bir sivrizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?