How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ilkti bu. Daha önce mamanın içinde içti sadece

Çok ekşın eksiğimiz varmış gibi bi de di mi

Bir yüzün gülemedi şu adliyede he
su vermeye başladığımda aklımı yitirecektim içmiyordu içmiyordu
hatta dr vücudu kuru su içmiyormu dedi yk dedim zar zor 30 ml günde içiyordu
şimdi zorlaya zorlaya alıştı
kendi istiyor
suluğunu gösteriyor :D

Geçen haftada lgbt davası vardı.giris çıkışlar kapandı. Fazlasıyla polis geldi. Hatta o mahkemenin duruşma salonu bile kapatıldı 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Çok eğleniyoruz çok çok 💃💃
kız :D bizim burda hiç öyle şeler olmuyor
en azından sizin orda izle izle vakit geçer :D :D :D

Baluş kız napıyosun hajskd bir şey soracam reglime 3 gün kaldı dün sabah lekelenmem oldu biraz neye yoruyosun agsjskd
mevsim geçişleri miniğim

su vermeye başladığımda aklımı yitirecektim içmiyordu içmiyordu
hatta dr vücudu kuru su içmiyormu dedi yk dedim zar zor 30 ml günde içiyordu
şimdi zorlaya zorlaya alıştı
kendi istiyor
suluğunu gösteriyor :KK70:

kız :KK70: bizim burda hiç öyle şeler olmuyor
en azından sizin orda izle izle vakit geçer :KK70: :KK70: :KK70:

mevsim geçişleri miniğim
Duruşma başladı 🙄🙄

Eklentiler

• IMG_20220601_131604.jpg
    IMG_20220601_131604.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20220601_131545.jpg
    IMG_20220601_131545.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220601_131419.jpg
    IMG_20220601_131419.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20220601_131342.jpg
    IMG_20220601_131342.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 27
Anaam neler olmuş öyle. Neyse geçmiş gitmiş hallolmasına sevindim

Ha ben çorba, sebze severim ya

İnşallah düzelmiştir. Çok küçükler. Kanda çıkıyor mu ki
Bazen kanda çıkmayabilir demişti şimdi niye yaptı bilmem.bugün çıkan kan sonuçları güzel ama alerji riski sezdim dikkat et 2 hafta sonraki teste bakalım dedi 🤷🏻‍♀️ yediklerimden artık pek etkilenmediği için diyet vermedi Allahtan 🤲🏻 ama ne zaman peynire yoğurda başlatıcam bakıcaz
oy geçmiş olsun
inşallah sonuçlar iyi çıkar bulutum
sağol bal0ncuğum inşallah 😔
Çok zor geçiyor bugün. Bir derdi var ama ne çözemedim. Su verin dedi doktor dün, verdim onu da istemedi. Uyumuyor da. Sadece ağlıyor
biberonun ucunu azcık kes.ben de kız içmiyor sanıyordum ucunu kesince içmeye başladı.inşallah bir şeyi yoktur minnoşun 🤲🏻 Kucağında sallayarak evi gezdiriyor musun?bazen durmayınca öyle yapıyorum uyuyor.son çare

Bazen kanda çıkmayabilir demişti şimdi niye yaptı bilmem.bugün çıkan kan sonuçları güzel ama alerji riski sezdim dikkat et 2 hafta sonraki teste bakalım dedi 🤷🏻‍♀️ yediklerimden artık pek etkilenmediği için diyet vermedi Allahtan 🤲🏻 ama ne zaman peynire yoğurda başlatıcam bakıcaz

sağol bal0ncuğum inşallah 😔

biberonun ucunu azcık kes.ben de kız içmiyor sanıyordum ucunu kesince içmeye başladı.inşallah bir şeyi yoktur minnoşun 🤲🏻 Kucağında sallayarak evi gezdiriyor musun?bazen durmayınca öyle yapıyorum uyuyor.son çare
Ay bazen mi? Neredeyse bütün sabah ve öğlen kucaktaydı. Emmesi de kucakta. Olmadı, parka götürdüm orada uyudu

Çay kaşığıyla verdim. Demir damlasını da öyle veriyorum. Onu içiyor. Suyu verince önce kafasını sağa sola çevirdi. İkinci denememde de elimi itti

Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Bahsettiği risk inşallah hiç yoktur bile 🙏

Ay bazen mi? Neredeyse bütün sabah ve öğlen kucaktaydı. Emmesi de kucakta. Olmadı, parka götürdüm orada uyudu

Çay kaşığıyla verdim. Demir damlasını da öyle veriyorum. Onu içiyor. Suyu verince önce kafasını sağa sola çevirdi. İkinci denememde de elimi itti

Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Bahsettiği risk inşallah hiç yoktur bile 🙏
Sağolasın inşallah 💕 Kucakta çok zor ağırlaştılar artık.park iyiki var 🤷🏻‍♀️ Suyu sık sık vermeyi dene illaki alacağı zaman olur.Ben de su 4.aydan itibaren 4 5 çay kaşığı veriyordum ek gıdayla 125ml vermeye başladım ama az mı geliyor bilmiyorum.demir damlası vermiyorum çok huysuzluk yaptı başlamadan bıraktım şimdi üzüm pekmezine başladım kan depoları doğal dolsun

5 tl ye satıyorlardı testleri, sonra 10 yaptılar. 1 kere aldım daha da almadım, hamile isem zaten adet olmam o zaman yaparım diyorum. 5 aydır test almıyorum :KK70: :KK70:
Ben hep toplu aldim onları, canim sıkıldıkça yapiyodum. Hatta oyle aliskanlik yapmsti ki, bilmem kaç aylik hamileyken de yapmıştım, şimdi evde duruyo bolca, bi kere gorumcem sordu 1 tane var mi diye, 5 tane verdim hala var dhhshdhd
Duruşma başladı 🙄🙄
Abovvvv 😬😬 Koronayi gectim, her turlu hastalik gecer yani 😬😯
Noldu kız ne vuryon ala alaaaa Paresilaaa Paresilaaa parisko ben bu kizdan şikayetçiyim sen tanidiksin bize bi durusma ayarlayamican mi yani agshah

Ben hep toplu aldim onları, canim sıkıldıkça yapiyodum. Hatta oyle aliskanlik yapmsti ki, bilmem kaç aylik hamileyken de yapmıştım, şimdi evde duruyo bolca, bi kere gorumcem sordu 1 tane var mi diye, 5 tane verdim hala var dhhshdhd

Noldu kız ne vuryon ala alaaaa Paresilaaa Paresilaaa parisko ben bu kizdan şikayetçiyim sen tanidiksin bize bi durusma ayarlayamican mi yani agshah
Ve bu sadece bir duruşma için gelenler🙄

Duruşmadan önce seni ve Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. arabuluculuk merkezimizde ağırlayacağız canım. Eğer olmaz ise bir durusma ayarlarız ayipsin 😜😜

Sağolasın inşallah 💕 Kucakta çok zor ağırlaştılar artık.park iyiki var 🤷🏻‍♀️ Suyu sık sık vermeyi dene illaki alacağı zaman olur.Ben de su 4.aydan itibaren 4 5 çay kaşığı veriyordum ek gıdayla 125ml vermeye başladım ama az mı geliyor bilmiyorum.demir damlası vermiyorum çok huysuzluk yaptı başlamadan bıraktım şimdi üzüm pekmezine başladım kan depoları doğal dolsun
Valla iyi ki var. Sadece parkta beni şöyle geren bir şey var. Bebek arabasının tentesini sonuna kadar kapatıp üstünü de hafif örtmem gerekiyor çünkü gün ışığından gözleri çok çok rahatsız oluyor. Doktor loş ortamda tutun dedi. Teyzeler, amcalar gelip gelip "Çocuğun üstünü aç hava almıyor" diyorlar

Şifa olsun oh

hello bebeğimmmmmmmmmmmmm

hayır yani ne demek siteye geliosunda bana satşmıosun
açıklama istiorum :D

Duruşmadan önce seni ve Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. arabuluculuk merkezimizde ağırlayacağız canım. Eğer olmaz ise bir durusma ayarlarız ayipsin 😜😜
bizim aramızı kmse yapamaazzzzzzzzzzzzz
olmazzzzzzzzzzzzz
siz aramızı yaparsınız biz nasıl atışacaz :D

Sagolun kızlar.
Valla yine zam gelmiş. Serinlemek isteyince terasa cikiyorum. Bahçe takimi aldik. Üzerime şalımı atıp gidiyorum. Klimadan daha hesaplı
😂
ben bizim terasa çıkarsam bronzlaşıyorum :D
önce tauvk gibi yanıyorum tabi :D

Back