How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hello bebeğimmmmmmmmmmmmm

hayır yani ne demek siteye geliosunda bana satşmıosun
açıklama istiorum :KK70:

bizim aramızı kmse yapamaazzzzzzzzzzzzz
olmazzzzzzzzzzzzz
siz aramızı yaparsınız biz nasıl atışacaz :KK70:

ben bizim terasa çıkarsam bronzlaşıyorum :KK70:
önce tauvk gibi yanıyorum tabi :KK70:
Kısa süreliğine canım 😜😜

Geçici bir şey olabilir mi? Östaki borusunda tıkanıklık falan mı var?
Yok neos 3 4 ay once alerji atagi geciriyordum cok fena, burnumu silerken fist etti kulagima, 2. Gun dr a gittim kulak zarinda bir sey yok gecer diyip yolladi. O zamandan beri boyle. Normalde farketmiyorum telefonla falan rahat konusuyorum sadece gece sol kulagimin ustune yatarsam evdeki sesleri fazla duyamıyorum sag tarafla. Mesela buzdolabinin sesini solla duyuyorum ama sag tarafla duymuyorum

Yok neos 3 4 ay once alerji atagi geciriyordum cok fena, burnumu silerken fist etti kulagima, 2. Gun dr a gittim kulak zarinda bir sey yok gecer diyip yolladi. O zamandan beri boyle. Normalde farketmiyorum telefonla falan rahat konusuyorum sadece gece sol kulagimin ustune yatarsam evdeki sesleri fazla duyamıyorum sag tarafla. Mesela buzdolabinin sesini solla duyuyorum ama sag tarafla duymuyorum
Hatırladım evet. Ben de alerji ilacımı kullanamıyorum aylardır. Ondan mı bilmiyorum kulağımda basınç sesi gibi sesler oluyor

hello bebeğimmmmmmmmmmmmm

hayır yani ne demek siteye geliosunda bana satşmıosun
açıklama istiorum :KK70:

bizim aramızı kmse yapamaazzzzzzzzzzzzz
olmazzzzzzzzzzzzz
siz aramızı yaparsınız biz nasıl atışacaz :KK70:

ben bizim terasa çıkarsam bronzlaşıyorum :KK70:
önce tauvk gibi yanıyorum tabi :KK70:

Naber aşkuuum

Geçmiş olsun hemşireemm, hayatını çok fazla etkilmiyomuş en azından

Proxyfemin diye bir takviye vermisti dr, dun regl olunca basladim kullanmaya ama bugun ictikten sonra kusturdu beni💀 oncedende cok severek içmiyordum ama bu kadarida fazla ya 400tl verdim birde nasil icicem ben bunu💀

İhmal etme neos hemen gorun doktora
Ne ara habgi doktora görüneyim. Zırt pırt hastanedeyiz. Çocuk da ben de tiksindik hastanelerden. Günler sonra banyo yapabilmek için dün annemi çağırdım çünkü eşim oyalayamıyor. Çocuk ağlama krizine giriyor kısa bir süre sonra. Psikiyatriste de annemi götürüyoruz. Kapıda o bakıyor 🤦🏻‍♀️

Ne ara habgi doktora görüneyim. Zırt pırt hastanedeyiz. Çocuk da ben de tiksindik hastanelerden. Günler sonra banyo yapabilmek için dün annemi çağırdım çünkü eşim oyalayamıyor. Çocuk ağlama krizine giriyor kısa bir süre sonra. Psikiyatriste de annemi götürüyoruz. Kapıda o bakıyor 🤦🏻‍♀️
Cok haklisin tiksinmekte, eşin bir an önce alismali bebegi oyalamaya, kucakta falan dolastirinca sakinlemiyormu

Cok haklisin tiksinmekte, eşin bir an önce alismali bebegi oyalamaya, kucakta falan dolastirinca sakinlemiyormu
Önceden onda daha sakindi. Şimdi bir süre sonra durmuyor onda. Gezdiriyor evde, yatırıyor sağa sola dönme egzersizleri yapıyorlar, kartlara bakıyorlar birlikte ama birden gelenleri geliyor eşim ne yapsa susmuyor. Emmek istiyor sakinleşmek için

Valla iyi ki var. Sadece parkta beni şöyle geren bir şey var. Bebek arabasının tentesini sonuna kadar kapatıp üstünü de hafif örtmem gerekiyor çünkü gün ışığından gözleri çok çok rahatsız oluyor. Doktor loş ortamda tutun dedi. Teyzeler, amcalar gelip gelip "Çocuğun üstünü aç hava almıyor" diyorlar

Şifa olsun oh
Amin 💕 Saçmalığa bak.millet keşke kendi işine baksa sanki sen açmasını bilmiyorsun 🤷🏻‍♀️ kendilerinde karışma hakkı nerden buluyorlar acep 🤷🏻‍♀️ Çocuktan önce bir gün eşimle tartışmış parkta bir iki saat oturmuştum yanıma gelip bir sıkıntım mı olduğunu nerde oturduğumu sordular.sizene diyesim geldi sustum.iyilik yaptıklarını düşünüyorlardır kesin 🤷🏻‍♀️
giniydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK76::KK76::KK76:

DusunceBulutu DusunceBulutu bulutum sonuçlar çıktımı cnm
Günaydın canısı 15gün sonra belli olacak

Back