Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söylemedim mi oyy.
Zehirli guatr çıktı bende. O yüzden birden o kadar kilo vermişim. Bir türlü de alamıyorum. Yarın kontrolüm var dua edin inşallah değerlerim düzelmiş olsun ya.

bişi derdimde işte enişte die diemiom

valla bu şarkının o diziye bağlanacağını düşünmemiştim
Attığın sahne diziden?
Söylemedim mi oyy.
Zehirli guatr çıktı bende. O yüzden birden o kadar kilo vermişim. Bir türlü de alamıyorum. Yarın kontrolüm var dua edin inşallah değerlerim düzelmiş olsun ya.
Ne zaan la ben yokken mi? Geçmiş olsun. İnşallah düzelmiştir
kimin adı fatmaydı açıklasın
aramızdaki fatma kimmmmmmmmmmm
Yine neyin peşindesin allasen

Mantıklı yapılır yapan arkadaşlar ama biz yazın doğru düzgün sebze yemiyoruz ki.bir gün kızartma bir gün pilav tavuk bir gün makarna bir gün fasulye ya da nohut( yağsız salçasız bir şeye benzemez) kızın yiyeceği hiçbir şey yapmıyorum çorba falan yapınca verebiliriz
doğalgaza %30
elektriğe %15 zam gelmiş
eşim dedi de süper dedim.ne süperi diyor bir şeyler değişse artık şu ülkede

Alerji için 3 tüp kan verdik öğleden sonra çıkacakmış dua edin bize inşallah geçmiştir
biri 15 gün sonra çıkacakmış.damar yolu hemen bulamadılar iğneyi iyice içinde gezdirdiler

Anaam neler olmuş öyle. Neyse geçmiş gitmiş hallolmasına sevindim
Ha ben çorba, sebze severim ya
Alerji için 3 tüp kan verdik öğleden sonra çıkacakmış dua edin bize inşallah geçmiştir
biri 15 gün sonra çıkacakmış.damar yolu hemen bulamadılar iğneyi iyice içinde gezdirdiler
İnşallah düzelmiştir. Çok küçükler. Kanda çıkıyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…