Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oluyor da beklentileri karşılamıyor. Günlük temizlik oluyor. Halıları 15 günde bir anca silkeleyebiliyorum mesela

hiç anlamadm normalde böyle bi bebe değil
şer uyandı
delimi ne
hyr genç kız olsa regl oldu diecem
oda değil
Kıyamam kuzuma her gün sağdan kalkacak değil ya regl ağrısını bilmem umarım kızlarımız da ağrı çekmez
sormadın ki her gelişim gösterdiğin de bir atak bekle bak bizim geçen haftaydı sabaha kadar milyon kez kalkıp durdum ben de parkta süs havuzunun kenarına oturup suyu gösteriyorum kızıma
Aynengereksiz eşya sevmiyorum ama hayatı kolaylaştıran her şeye bayılıyorum bu arada dualarım sizinle inşallah temiz çıkacak sonuçlar
kazanlı ütü olmasa kafayı yerdim sanırım
valla üretenden allah razı ol
Değil mi darısı bana
Oluyor da beklentileri karşılamıyor. Günlük temizlik oluyor. Halıları 15 günde bir anca silkeleyebiliyorum mesela
bu söylediklerin çok ütopik geliyor

sormadın ki her gelişim gösterdiğin de bir atak bekle bak bizim geçen haftaydı sabaha kadar milyon kez kalkıp durdum ben de parkta süs havuzunun kenarına oturup suyu gösteriyorum kızıma
Ya ben bilmediğim şeyi nasıl sorayım. Bilsem oturur kendimi ona hazırlarım. Siz söyleyeceksiniz. Bak diyeceksiniz bu çocuk diyeceksiniz neredeyse her ay bir şekil şükül huy değiştirecek diyeceksiniz hazır ol diyeceksiniz
Aynengereksiz eşya sevmiyorum ama hayatı kolaylaştıran her şeye bayılıyorum bu arada dualarım sizinle inşallah temiz çıkacak sonuçlar
Allah razı olsun. İnşallah
bu söylediklerin çok ütopik geliyor
Cümledeki gizli özneye rağmen Miss Bride 'a "halıyı kim silkeliyor?" diye sorasım geldi okuyunca. Sonra dedim sen kendi işine bak hadi

inşallah bulutum

Ay ne kadar güzel soyluyo ya
ağzımdan bal damlıor
ne bu kaynanalarınızla mıck mıck mıck

Diğer tarafta da mı ev aldınız len? Hiç de söylemiyor bak bak bak
ev arsa yazlar katlar
bu tarafta yapamadıklarımı orda tatmin ediom

Öğlen olmuş günaydın diyor ya
Doktor kontrolünden çıktık. 4. ay aşılarını da oldu. Wilms tümörü riski için batın ultrasonu takibini hematoloji ve onkoloji yapsın dedi. Onlar da demişti ki "Bir daha bize gelmenize gerek yok". Çocuk göz de diyor ki çocuk doktoru takip etsin. Kafam yandı. Otrera 'nın da fikrini alalım. Kim takip etmeli?

otrera'yı uzaktan okuyorum hiç tanışmadık ama keşke tüm drlar bu kadar sempatik olsa
birgün gerçekten karakolluk olcam

Haklısın pardon geç kaldım ama 5te rahattık diye hatırlıyorum tadını çıkar 6 ay dolunca atak geçirdik.bir de her gün ne yemek yapsam derdi çıktı.bugün pazara çıkıcam ev bomboş akşama doğru yediririm artık
Halıyı kim silkeliyordan ziyade neden silkelendiğini merak ettim sonra bulut kendi işine bak dedim

Cümledeki gizli özneye rağmen Miss Bride 'a "halıyı kim silkeliyor?" diye sorasım geldi okuyunca. Sonra dedim sen kendi işine bak hadi
Kucuk halulari tek basima, buyuk halilari yardima gelen hanimla birlikte silkeliyoruz.
Ah ne güzel bir akşam. İlaç saatimi bekliyorum, gözlerim kapalı.

ağzımdan bal damlıor
ne bu kaynanalarınızla mıck mıck mıck
Ben samimiyeti hic sevmem kimseyle. Ama oyle bi aileye dustum ki, her an gorusmek istiyorlar. Surekli telefon ellerinde birbirlerini ariyorlar. Kucuk gorumcem nişanlıyken niye onu aramiyomusum diye trip atmıştı. Gerci onun durumu da farkli. Kavga çıkarmak için hep bahane aradı. Hamileyken onun yüzünden ne kavgalar ettik, kanamalarım oldu.
Benim yanimda esime bi sarilmalar, ustunu duzeltmeler, eliyle yemek yedirmeler, saçını düzeltmeler. Dışardan biri görse beni görümce onu da gelin zanneder. Benim yanimda ozellikle sever yani boyle seyleri.

Paresilaaa bu şarkıda senin aklıma gelmen peki
Pandemide oturdum baştan sona izledim. Bir daha izleyesimi getirdin
Ben o kadar üşengeç bir insanım ki ek gıdayı düşününce diyorum ki ona kendi yemeğimizden veremeyeceğime göre bir süre biz de tuzsuz, yağsız, salçasız yesek ne olur acaba
Kucuk halulari tek basima, buyuk halilari yardima gelen hanimla birlikte silkeliyoruz.
Ah ne güzel bir akşam. İlaç saatimi bekliyorum, gözlerim kapalı.
Ne ilacı?

bişi derdimde işte enişte die diemiom

valla bu şarkının o diziye bağlanacağını düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…