- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.281
O da balus deyince mi urperiyo yosa dhhahdhedpff kv diyince bile tüylerim ürperiyor
alerjim var dayloş
Git gide karışıyor işler.Ni yabalım biz de debişip duruyoruz. Çıldırmacalı bir 4. ay atağında galiba. Uykuya ve beslenmeye direniyor
Kayınvalidenin pijamaları bizde.pff kv diyince bile tüylerim ürperiyor
alerjim var dayloş
Oluyor da beklentileri karşılamıyor. Günlük temizlik oluyor. Halıları 15 günde bir anca silkeleyebiliyorum meselaHer bebek emeklemez ki kimisi birden yürürmüş.zorlaması çok saçma..koltuk altlarından tutup dikerek adım çalışması yapabilirsiniz.benim de temizlik olmuyor.zaman olunca kendime ayırıyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum.yoksa bunalıyorum
Ne yaptın da kızı çıldırttınrüya mı gördü acep
ne halt yiyosa yesinO da balus deyince mi urperiyo yosa dhhahdhed
kv bende kalması mı ?Kayınvalidenin pijamaları bizde.
Her geldiğinde rahatca kalsın diye.
Benim kıyafetlerden giyemiyor benim boy 176, onunki 156
Sakin ol gaptan, sen actin mappeti ajshahhdne halt yiyosa yesin
gerildim bak
kv bende kalması mı ?
diğer dünyada bile öyle bişi olamaz..........
o-la-maz
Kıyamam kuzuma her gün sağdan kalkacak değil yahiç anlamadm normalde böyle bi bebe değil
şer uyandı
delimi ne
hyr genç kız olsa regl oldu diecem
oda değil
sormadın kiAnnesi ablasınınkine bakıyordu galiba.dayler dayler gel aydınlat bizi
Bana niye bu atakları önceden demediniz. Hayret bir şey
Dün kendimi parktaki süs havuzuna atmamak için zor tuttum
Kazanlı ütüyü seneler önce ablam yurt dışından anneme getirmişti. O zamanlar evde ütüyü ben yapardım. Çok kolaylık sağlıyor evet ama aşırı hantal ya. Feci de yer kaplıyor. Sevmiyorum. Evdeki lüzumlu eşyaları bile atasım var yer kaplıyor diye
Limited edition atak
Değil mi darısı banakazanlı ütü olmasa kafayı yerdim sanırım
valla üretenden allah razı ol
bu söylediklerin çok ütopik geliyorOluyor da beklentileri karşılamıyor. Günlük temizlik oluyor. Halıları 15 günde bir anca silkeleyebiliyorum mesela
Ay ne kadar güzel soyluyo yakv bende kalması mı ?
o-la-maz
Ya ben bilmediğim şeyi nasıl sorayım. Bilsem oturur kendimi ona hazırlarım. Siz söyleyeceksiniz. Bak diyeceksiniz bu çocuk diyeceksiniz neredeyse her ay bir şekil şükül huy değiştirecek diyeceksiniz hazır ol diyeceksinizsormadın kiher gelişim gösterdiğin de bir atak bekle bak bizim geçen haftaydı sabaha kadar milyon kez kalkıp durdum ben de parkta süs havuzunun kenarına oturup suyu gösteriyorum kızıma
Allah razı olsun. İnşallahAynengereksiz eşya sevmiyorum ama hayatı kolaylaştıran her şeye bayılıyorumbu arada dualarım sizinle inşallah temiz çıkacak sonuçlar
Cümledeki gizli özneye rağmenbu söylediklerin çok ütopik geliyor
Diğer tarafta da mı ev aldınız len? Hiç de söylemiyor bak bak bakne halt yiyosa yesin
gerildim bak
kv bende kalması mı ?
o-la-maz
inşallah bulutumKıyamam kuzuma her gün sağdan kalkacak değil yaregl ağrısını bilmem umarım kızlarımız da ağrı çekmez
sormadın kiher gelişim gösterdiğin de bir atak bekle bak bizim geçen haftaydı sabaha kadar milyon kez kalkıp durdum ben de parkta süs havuzunun kenarına oturup suyu gösteriyorum kızıma
Aynengereksiz eşya sevmiyorum ama hayatı kolaylaştıran her şeye bayılıyorumbu arada dualarım sizinle inşallah temiz çıkacak sonuçlar
Değil mi darısı bana
bu söylediklerin çok ütopik geliyor
ağzımdan bal damlıorAy ne kadar güzel soyluyo ya
ev arsa yazlar katlarDiğer tarafta da mı ev aldınız len? Hiç de söylemiyor bak bak bak
otrera'yı uzaktan okuyorum hiç tanışmadık ama keşke tüm drlar bu kadar sempatik olsaÖğlen olmuş günaydın diyor ya
Doktor kontrolünden çıktık. 4. ay aşılarını da oldu. Wilms tümörü riski için batın ultrasonu takibini hematoloji ve onkoloji yapsın dedi. Onlar da demişti ki "Bir daha bize gelmenize gerek yok". Çocuk göz de diyor ki çocuk doktoru takip etsin. Kafam yandı.Otrera 'nın da fikrini alalım. Kim takip etmeli?
Haklısın pardon geç kaldımYa ben bilmediğim şeyi nasıl sorayım. Bilsem oturur kendimi ona hazırlarım. Siz söyleyeceksiniz. Bak diyeceksiniz bu çocuk diyeceksiniz neredeyse her ay bir şekil şükül huy değiştirecek diyeceksiniz hazır ol diyeceksiniz
Allah razı olsun. İnşallah
Cümledeki gizli özneye rağmenMiss Bride 'a "halıyı kim silkeliyor?" diye sorasım geldi okuyunca. Sonra dedim sen kendi işine bak hadi
Kucuk halulari tek basima, buyuk halilari yardima gelen hanimla birlikte silkeliyoruz.Cümledeki gizli özneye rağmenMiss Bride 'a "halıyı kim silkeliyor?" diye sorasım geldi okuyunca. Sonra dedim sen kendi işine bak hadi
Ben samimiyeti hic sevmem kimseyle. Ama oyle bi aileye dustum ki, her an gorusmek istiyorlar. Surekli telefon ellerinde birbirlerini ariyorlar. Kucuk gorumcem nişanlıyken niye onu aramiyomusum diye trip atmıştı. Gerci onun durumu da farkli. Kavga çıkarmak için hep bahane aradı. Hamileyken onun yüzünden ne kavgalar ettik, kanamalarım oldu.ağzımdan bal damlıor
ne bu kaynanalarınızla mıck mıck mıck
Pandemide oturdum baştan sona izledim. Bir daha izleyesimi getirdin
Ben o kadar üşengeç bir insanım ki ek gıdayı düşününce diyorum ki ona kendi yemeğimizden veremeyeceğime göre bir süre biz de tuzsuz, yağsız, salçasız yesek ne olur acabaHaklısın pardon geç kaldımama 5te rahattık diye hatırlıyorum tadını çıkar 6 ay dolunca atak geçirdik.bir de her gün ne yemek yapsam derdi çıktı.bugün pazara çıkıcam ev bomboş akşama doğru yediririm artık
Halıyı kim silkeliyordan ziyade neden silkelendiğini merak ettim sonra bulut kendi işine bak dedim
Ne ilacı?Kucuk halulari tek basima, buyuk halilari yardima gelen hanimla birlikte silkeliyoruz.
Ah ne güzel bir akşam. İlaç saatimi bekliyorum, gözlerim kapalı.
bişi derdimde işte enişte die diemiomBen samimiyeti hic sevmem kimseyle. Ama oyle bi aileye dustum ki, her an gorusmek istiyorlar. Surekli telefon ellerinde birbirlerini ariyorlar. Kucuk gorumcem nişanlıyken niye onu aramiyomusum diye trip atmıştı. Gerci onun durumu da farkli. Kavga çıkarmak için hep bahane aradı. Hamileyken onun yüzünden ne kavgalar ettik, kanamalarım oldu.
Benim yanimda esime bi sarilmalar, ustunu duzeltmeler, eliyle yemek yedirmeler, saçını düzeltmeler. Dışardan biri görse beni görümce onu da gelin zanneder. Benim yanimda ozellikle sever yani boyle seyleri.
valla bu şarkının o diziye bağlanacağını düşünmemiştimPandemide oturdum baştan sona izledim. Bir daha izleyesimi getirdin
Ben o kadar üşengeç bir insanım ki ek gıdayı düşününce diyorum ki ona kendi yemeğimizden veremeyeceğime göre bir süre biz de tuzsuz, yağsız, salçasız yesek ne olur acaba
Ne ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?