Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah seninki şimdiden hareketli desene kendin yıkayabilirsin ben 3.ayda başladım o kadar zor değilmiş.kanguru uzun süre kullanınca durmuyor benim kız.umarım senin bebe sever

Yok canım işi bırakmadim ne kadar zor olursa olsun. Evde oturamam ki ben. Sadece artık stresi bıraktım. Düşünmeyi bıraktım. Öyle olsaydı şöyle olurdu demeyi bıraktım parfüm victoria secret vanilyalı herkes kurabiye gibi koktugumu söylüyor az kaldı seni ısıracaz diyorlar bee beauty bronze ışıltılı vücut spreyini aldım. Degaje giydiginde süper oluyor kaldı ki giymesemde yine de sürüyorum burnuma güzel koku geliyor
Oturmasiz kondisyon aleti sanki böyle havada pedal çeviriyor hissi havada yürüyor hissi veriyor resmini koyarım. Basen, kol, göbek, sırt, göğüs çalışıyor. Yani nerdeyse her yerim
sherlock Holmes serisini almıştım. Onları okuyorum o bitince de arsene lupin'e geçeceğim senin normal ama canım bebiş birazcık büyüsün eskiye dönersin eminim

Eklentiler

• kettler-rivo-p-eliptik-bisiklet-73852.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 22
Pareee bize de el ver, bize de bu enerciden yay bol bol. Hepimize çok lazım

Inluencer bir ablanın markasıymış bu ya meh
Aa haberm yok valla, ben watsons ya da Gratisten bakinirken bulup da almıştım, aşırı memnun kaldim. Hatta bitmek uzere diye birkac kere gittigimde bakmistim ama yoktu ellerinde.
Supersinnnnn, ben de öyle, bana gore değil calismamak
En iyisini yapmışsın, bazen, bazi seyleri kabullenince daha rahat ediyor insan. Baktin gordun degistiremiyorsun, e ben ne gidecegim onlar gitsin diyerek takmamaya basliyorsun. Ben de okulda bir ogretmenle cok büyük sorunlar yasamistim, en sonunda o gitti. Hatta cekemiyo kiskaniyo beni onlara her seyi ben öğrettim filan deyip hala anlatiyo salak salak
Bende de var Sherlock Holmes kitapları, birine başlamıştım cok heyecanli gidiyordu, araya baska kitap girdi devam edemedim ama hala aklimda devam etmek. İyi secim yapmissin
Ay süpermiş, yerim olursa bir gun, ben de alayim bari
Ya Victoria secretin küçük boy parfümü hediye gelmisti bana Almanya'dan ama hangisiydi bilmiyorum, harika oldugunu hatırlıyorum sadece

Pareee bize de el ver, bize de bu enerciden yay bol bol. Hepimize çok lazım
Şu an bebek olmadigi için bu kadar enerjiyim sanırsam. Kötü dusunceleri attım kafamdan. Yarın öbür gün ben de uyumak istiyorum derim
Kesinlikle öyle. Benim belalım da kendi gitti. Bir sürü yapmadığı ya da yanlış yaptığı iş çıkıyor. Bir de kahveye geliyordu yüzüne bakmıyordum. En sonunda hakim azarladı bir daha gelemedi ah bu insanları anlamak zor çekememezlik çok oluyor. Allah bilir onun yerinde olduğunu düşünüyordur
Ben Sherlock tarzı kitapları seviyorum. Bir ara Sebahattin Ali'nin kitaplarını okuyordum. Baktım her seferinde ağlıyorum. İcimizdeki şeytani yarım bıraktım ağlamak istemiyorum artikin
He ya bime gelmişti. Uyguna ve taksitle aldım Benimde pek yerim yok küçük oda da duruyor. misafir gelince yatak odasına alıyorum. tekerlekli altı. Rahat oluyorAz önce şokta gördüm oraya da bir sürü spor aleti gelmis. Zor tutuyorum kendimi almamak için
Victoria secret bence tüm kokuları güzeldir. Dört arkadaş aldık 4 al 3 öde kampanyası mi ne vardi. 500 liralık parfüm 200 e mi ne geldi Kokusunu bilmeden aldim ama vanilya severim o yüzden dedim ne kadar kötü olabilir ki riske girdim aldım iyi ki de aldım başta eşim olmak üzere herkes bayıldı.
Böyle indirimler beni baştan çıkarıyor yav nette dolasmiyorum artikin

Evet çukuyla haberleşmiştik biraz kuzu bunla ilgili. İnş bu olmasa sonraki ilk denemede tutsun cukulatam
Katre_g nasılsın bebiş nasıl
Kuzum iyiyim sen nasılsın, keyfin sağlığın yerinde mi?
Topicteki herkeşler nasılsınız?
Buralara girmiyorum çünkü kafamı bulandırıyor, girince sürekli bir şeyler araştırma ve kafaya takma eğiliminde oluyorum. Biliyorsun tuhaf bir başlangıç yapmıştım bu hamilelik sürecine.

Bir sorun sıkıntı yok şu an şükür, lekelenmem tamamen bitti, doktor progestanı 10 gün daha günde 1 kez kullan bırak dedi. Bu hafta içi fetal dna için kan vericem inş onda da bir sıkıntı çıkmaz. Doktor ense ölçümü ve burun kemiğine bakmıştı onlar da iyiydi. Ultrasonda çok hareketli bir bebek. Doktor bu kadar hareketli olması güzel diyor cuma günü kontrolde, 2 hafta sonra cinsiyeti belli olur dedi doktor

Senle sakince iletişim tabii ki kurarim, ama isime gelmiyoehfhehfjdhf
çok seviyoesun beni
itiraf et

ee zahmet olmazsa bizede söyle cinsiyti ama
gel yani

Bebiş olunca uyku dersin tabii onu demiyorum ben. Pozitiflikten, yaşama sevincinden, kendine yatırımdan lazım hepimize. İçimiz çekilmiş gibi, üstümüzde kara bulutlar diyorduk ya hep. Sen dağıtmaya başladın gibi onu

Gözün aydın. Senin saykonun gitmesine sevindim. Tüm kuruma hayırlı uğurlu olsun

Ben indirim yokken de baştan çıkabiliyorum. Gözüm dönmüş gibi her şeyi alasım geliyor ama iki senedir makyaj yapmıyorum, parfümü kuzenim ve kardeşim evlendiğinde sıktım, başka da yok. Zaten astımı çok zorluyor ama seviyorum mereti. Kıyafet desen yine pandemi sağ olsun tamamen eşofman, tayt modundayım. Bir türlü çıkamıyorum. Alışveriş yapsam da kullanamıyorum yani. Karantinada gaza gelip Loreal'in renkli nemlendiricisini almıştım mesela acil ihtiyaçmış gibi Hala denemedim, rengi nasıl, tenime uyar mı bilmiyorum

Katre_g Sağlıkla, güzel haberlerle gel. Hareketlerini hissetmeye başlayınca neler yapacak bakalım bıdık

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hangi gün, hangi aydın ya? Hangiiii? Gün saat kaçta başlıyor senin haberin var mı, hı, var mı?

saat 6dan beri ayaktayım
gece diş yüzünden uyanmaları saymıyorum
işe hazırlanırken 50 takla ve bir sürü çığlıklara maruz kaldım
daha sayayım mı

Oh iyi olmuş gitmis manyak. Aynen ben kıskanıyorum, kafam calismyo, taklit ediyorum ahdhshhd
Sabahattin Ali severim, kalemi çok yumuşak gelir
Ya ben şimdi alsam koyacak yer mümkün degl yok ama meragim da var. Alsam koysam kesin yapmam da o ayri
Cok uygunmus valla parfüm, ben de yves Rocher in bir parfümünü kullanıyorum, cok seviyorum onu, dogum gunlerinde 1 alana 1 bedava oluyor. Ona rağmen pahali yani gitgide artıyor
Sorma ben de girdigimde en alakasiz seyler birden ihtiyacimdi bu benim kafasina sokuyor beni shdhshhdhs, bazen sepete atip atip almiyorum
çok seviyoesun beni
itiraf et

ee zahmet olmazsa bizede söyle cinsiyti ama
gel yani
Sensiz yabamuyom Tulaaaay, yuvana don tulaaaayyyy shdhhdf

sana seviyore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…