- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.041
Maşallah seninki şimdiden hareketli desene kendin yıkayabilirsin ben 3.ayda başladım o kadar zor değilmiş.kanguru uzun süre kullanınca durmuyor benim kız.umarım senin bebe severAmin amin. Haha bizimki de fileye yapışmaya başladı elleriyle. Ben kendim yıkamaya başladığımda nasıl olacak diye iyice gözüm korkuyor. Hala annemi çağırıyorum banyo günlerinde. Ya cidden çok yakın tarih. Bileydim ben de alırdım o zaman :/ Bu ne ya böyle zam mı olur üç katına çıkmış Yok canım parkta uyusun mümkünse. Tek başıma markete zarta zurta çıkmam gerekirse diye, bir de evde kullanmak için istiyorum. Eğer uyumuyorsa ve yemek saati değilse evin içinde gezelim turlayalım, müzik dinleyelim, şarkı söyleyelim, dans edelim istiyor. Benim kollar, bilekler pert. Hiçbir işimi de yapamıyorum sürekli yapışık gezdiğimiz için. Kollarım boşa çıkarsa bazı şeyleri belki öyle yapabilirim diye düşündüm
Ben de hiç sevmem ya böyle birileri istemediğim halde kalksın gelsin evime falan. Bir de senin kocan fazla misafirperver yanlış hatırlamıyorsam. Alakasız birilerini emrivaki yapıp kalmaya falan çağırmıştı sanki değil mi? Neyse halledersiniz inşallah bir şekilde
Ya evet akşamları hala çok serin değil mi? Ben yorganı bile daha yeni kaldırdım. Kalın pike deneyeceğim bu gece. Büyük bir yük o dolap toparlama işi. Gözümde büyüdükçe büyüyor. Geçmiş olsun, darısı başımıza