• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya yıkayamam ben bir süre daha. Tırnaklarını kesmek benim için yeterince adrenalin dolu bir macera
Ben ellerini uyurken kesiyorum ama etini kesicem diye düz kesiyorum bir şey olur mu acaba? Tırnak batması gibi🙈
Evet çukuyla haberleşmiştik biraz kuzu bunla ilgili. İnş bu olmasa sonraki ilk denemede tutsun 🤞🏻 cukulatam cukulatam

Kuzum iyiyim sen nasılsın, keyfin sağlığın yerinde mi?
Topicteki herkeşler nasılsınız?
Buralara girmiyorum çünkü kafamı bulandırıyor, girince sürekli bir şeyler araştırma ve kafaya takma eğiliminde oluyorum. Biliyorsun tuhaf bir başlangıç yapmıştım bu hamilelik sürecine.

Bir sorun sıkıntı yok şu an şükür, lekelenmem tamamen bitti, doktor progestanı 10 gün daha günde 1 kez kullan bırak dedi. Bu hafta içi fetal dna için kan vericem inş onda da bir sıkıntı çıkmaz. Doktor ense ölçümü ve burun kemiğine bakmıştı onlar da iyiydi. Ultrasonda çok hareketli bir bebek. Doktor bu kadar hareketli olması güzel diyor 😊 cuma günü kontrolde, 2 hafta sonra cinsiyeti belli olur dedi doktor 🤩
iyiyim çok şükür sizin iyi olmanıza da çok çok sevindim maşallah hareketlenmiş ufaklık😍🧿 sağlıklı hayırlı evlat olsun da cinsiyet önemli değil 🥰
Benim bebekti canım. Genetik test sonucu çıkmadı hala onu bekliyoruz. Metabolizmayla ilgili, yine adını hiç duymadığımız bir hastalıktan daha şüphelendiler. Onun için de tekrar tahlil yapılacak temmuzda. Son kontrolde göz tansiyonu biraz yüksek çıktı. Gelecek ay tekrar bakılacak ona. Göz sinirleri iyi durumdaymış çok şükür. Bir ayı geçmiştir herhalde bizi görmeye ve nesne takibine başladı ama ne kadar görebilidiğini bilmemiz hala mümkün değil. Dua ediyoruz görmesi yaşıtları gibi olsun, başka hastalık da çıkmasın diye

Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Büyük kız nasıl?
oh çok şükür miniğiniz hep iyi olsun ♥️

Aleykümüsselam hacı abla. Hadi taşının da bize ev turu yap. Şuraya biraz hareket gelsin

Bu da 10 senedir hamile. İnşallah bu sefer doğru haberdir

Bu sefer instagramda kendi de paylaşmış doğru doğru😂😂
Benim bebekti canım. Genetik test sonucu çıkmadı hala onu bekliyoruz. Metabolizmayla ilgili, yine adını hiç duymadığımız bir hastalıktan daha şüphelendiler. Onun için de tekrar tahlil yapılacak temmuzda. Son kontrolde göz tansiyonu biraz yüksek çıktı. Gelecek ay tekrar bakılacak ona. Göz sinirleri iyi durumdaymış çok şükür. Bir ayı geçmiştir herhalde bizi görmeye ve nesne takibine başladı ama ne kadar görebilidiğini bilmemiz hala mümkün değil. Dua ediyoruz görmesi yaşıtları gibi olsun, başka hastalık da çıkmasın diye

Aminnn ben de her aklıma geldiğinde dua ediyorum inşallah hepsi yoluna girecek🙏
ayy ben cok sevindimmmmmmmm çok datlu bir çift
ama şu adamın şu kadınla evlendiğini gördüğümdede üzülmüştüm :KK70:
ben vardım mesela :KK70: neden gupse :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

iyiyim katroşum.. sizden gelen iyi haberleri bekliyorum inşallah

abla sen nerdesin ya
o kadar etiketledim seni
özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK74::KK74::KK74::KK74:
biz iyiyiz.. senin minnoşun nasıl :KK70:

ben diyorum herşey güzel olacak dio
tüm mesele sakalımın olmayaşından :KK70:

Ben deee üzülmedimdeee şaşırdım 😂😂😂 bizim baluşumuz varken nidiiin nidiiiin?

Bu arada kanım düştü 1.1’e , 3 haftalıkta olsa gebelik yaşadım 😚😚

Hadi gözümüz aydııın
Allah razı olsun. İnşallah inşallah
Evet cici bebemiz bize hamile kalabildiğini göstermek istedi 😇 Doktor sonraki adım için bir şey dedi mi?

Hadi gözümüz aydııın

Allah razı olsun. İnşallah inşallah

Evet cici bebemiz bize hamile kalabildiğini göstermek istedi 😇 Doktor sonraki adım için bir şey dedi mi?

Aslında bugüne yani reglin 2. Günü çağırdı sonra 3. Gün gelmeniz daha uygun ılur dedi. Yarın gidicem planlama yapalım dedi. Hemen başlayacak mıyız dedim. Eğer uygun olursan başlayadabiliriz dedi önce bi kontrol falan edecek sanırım. Hemen başlayabiliriz yani uygunsam

Aslında bugüne yani reglin 2. Günü çağırdı sonra 3. Gün gelmeniz daha uygun ılur dedi. Yarın gidicem planlama yapalım dedi. Hemen başlayacak mıyız dedim. Eğer uygun olursan başlayadabiliriz dedi önce bi kontrol falan edecek sanırım. Hemen başlayabiliriz yani uygunsam
Yaa heyecanlıymış. Haber ver bize

Ben deee üzülmedimdeee şaşırdım 😂😂😂 bizim baluşumuz varken nidiiin nidiiiin?

:KK37:hemen başlıalım hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu süreçte nar suyu avokado ve kavrulmamış kabak çekirdeği tüketmeye devam et bibiğim

:KK37:hemen başlıalım hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu süreçte nar suyu avokado ve kavrulmamış kabak çekirdeği tüketmeye devam et bibiğim

2-3 gündür baya sağlıksız şeyler yedim ama bu sabah itibariyle özüme döndüm😎 Avokado o kadar çok almıştımki yerim hamile kalınca da diye🥲 Onları tüketmek için mecbur yiyorum aghsgshshs nar suyu içmedim onuda içeyim , kabak zaten devam

Nealcim aslinda hatirliyodum seni ama hafizama guvenmedigim icin yanlikslik olmasin diye sorayim dedim.

Cok gecmis olsun canim insallah tertemiz gelsin sonuclariniz. Evlat bambaşka, Allah yuzunuzu guldursun insallah.

Biz de iyiyiz sukur. Hayat guzel gunler gostersin umidimiz boyle

Nealcim aslinda hatirliyodum seni ama hafizama guvenmedigim icin yanlikslik olmasin diye sorayim dedim.

Cok gecmis olsun canim insallah tertemiz gelsin sonuclariniz. Evlat bambaşka, Allah yuzunuzu guldursun insallah.

Biz de iyiyiz sukur. Hayat guzel gunler gostersin umidimiz boyle
Sağ olasın canım. İnşallah

Back