Onun sebebi bakimsizlik degil beybisi, gebelik boyunca boyamadim, benim saclarim cabuk uzuyor, diplerden beyazlar epey cikti, sonra da süt emzirme vs sureci oldu yine hemen boyayamadim, sonra uzun suredir boyanmiyor biraz değişiklik olsun diye her zaman aldığım koyulukta degil biraz kizilli acik tonda aldim boyadi eşim, derken haliyle beyazlar parladi, saçlar uzayinca dipler yine çıktı, uçlar akinca farkli ton oldu vs illa uzun uzun anlattircan bana allam yaa kendi kendine yorum da yaptı ve inandi kendine shdhhshdhd
Yaaa o migren var ya o, gece ben de zor daldim uykuya migren gecmek bilmedi. Havalardan iyice sacmaladi kafalar
geçmiş olsun sana da guzummm. Ben de pek giremiyorum ya, girince de karsilasamiyoruz ayri zamanlarda giriyoz demek ki ahahha.
Sag ol kuzum çok şükür iyiyim artık, doğum travmasini atlattim, saglikliyiz, büyüyor cok şükür her şeye
Sen nasılsın canim?
Ay ben de hic sevmem
ama bir sure sonra keserler, bos bos ne anlarlar o kadr gelip gitmekten anlamam. Zamanları bol herhalde. Stres yapma canim, inşallah huzurla oturacaksiniz yeni yerinizde. Lojman mi olacak?