• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tuz ruhu da kat oyle tek domestos iyi olmaz ahahha
kız yok zarar verir yerlere :D
bebeyi düşündüğümden dğel
masraf cıkmasın :D

Çocuğa yatırımın temizlik üzerine mi la asffddhh Bari büyüsün bana baksın deseydin 🤣🤣
hamile kalmadan önce 2020 yıllarında ilk bu topik açıldığında hep bunun espirisi dönüordu :D
bi doğsun yerleri tek tek sildirecem die :D
yatırırımım bu ceza :D

Buralar gıybetsiz kalmasın. Hahahah

4F8B59F5-2F29-407D-8DE9-C3C4E90AF99F.jpeg

çok seviyoesun beni
itiraf et :KK70:

ee zahmet olmazsa bizede söyle cinsiyti ama :KK70:
gel yani :KK70:
Ay söylerim söylerim. İnş şu testlerimiz temiz çıksın da kafam az rahatlar gelirim bu taraflara yine 🤭 sen nasılsın güzel kadın 🤤
Bebiş olunca uyku dersin tabii onu demiyorum ben. Pozitiflikten, yaşama sevincinden, kendine yatırımdan lazım hepimize. İçimiz çekilmiş gibi, üstümüzde kara bulutlar diyorduk ya hep. Sen dağıtmaya başladın gibi onu 🤩

Gözün aydın. Senin saykonun gitmesine sevindim. Tüm kuruma hayırlı uğurlu olsun

Ben indirim yokken de baştan çıkabiliyorum. Gözüm dönmüş gibi her şeyi alasım geliyor ama iki senedir makyaj yapmıyorum, parfümü kuzenim ve kardeşim evlendiğinde sıktım, başka da yok. Zaten astımı çok zorluyor ama seviyorum mereti. Kıyafet desen yine pandemi sağ olsun tamamen eşofman, tayt modundayım. Bir türlü çıkamıyorum. Alışveriş yapsam da kullanamıyorum yani. Karantinada gaza gelip Loreal'in renkli nemlendiricisini almıştım mesela acil ihtiyaçmış gibi 🤣 Hala denemedim, rengi nasıl, tenime uyar mı bilmiyorum 🙈

Katre_g Katre_g Sağlıkla, güzel haberlerle gel. Hareketlerini hissetmeye başlayınca neler yapacak bakalım bıdık

Hangi gün, hangi aydın ya? Hangiiii? Gün saat kaçta başlıyor senin haberin var mı, hı, var mı?
İnş canım, bazen bir şeyler hissediyorum gibime geliyor ama bilmiyorum 🤭 yani direkt hareket değil de içimden bir şey beni bir iki saniyeliğine kaşıyormuş gibi hissediyorum bazen. Belki bebektir ama nasıl ayırt edilir ki di mi 😊

Ay söylerim söylerim. İnş şu testlerimiz temiz çıksın da kafam az rahatlar gelirim bu taraflara yine 🤭 sen nasılsın güzel kadın 🤤

İnş canım, bazen bir şeyler hissediyorum gibime geliyor ama bilmiyorum 🤭 yani direkt hareket değil de içimden bir şey beni bir iki saniyeliğine kaşıyormuş gibi hissediyorum bazen. Belki bebektir ama nasıl ayırt edilir ki di mi 😊
Zaten ilk hissettiğin şey uzunca bir süre hareket olmuyor. Gözün atar ya ben öyle damar atar gibi bir şey hissetmiştim ilk. Herkeste farklı oluyor sanırım. Göbek deliğimin sağ tarafında bayağı yukarıda hissetmiştim ben mesela. Normalde hep aşağıda hissediliyor gibi okumuştum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:
Baloncuk yine biraktigim gibi, sabah sekerim benim😊😊 Kiz nasil kiz??

Paresilaaa Paresilaaa N Neal Nasilsiniz??
Unuttuklarim vardir bunadim ben cunku, herkese selam olsun 2020'den beri dava arkadaslarim yoldaslarim benim. Daha 2020'den Beri diye grup accaz tam Kadro olunca

Kizlar nasilsiniz, bebegi rahatsiz olan qrkadasimiz kimdi, bebek nasil? benim kqfam bir dunya unuttum ismini:KK43:(

Paresilaaa Paresilaaa N Neal Nasilsiniz??
Unuttuklarim vardir bunadim ben cunku, herkese selam olsun 2020'den beri dava arkadaslarim yoldaslarim benim. Daha 2020'den Beri diye grup accaz tam Kadro olunca
Benim bebekti canım. Genetik test sonucu çıkmadı hala onu bekliyoruz. Metabolizmayla ilgili, yine adını hiç duymadığımız bir hastalıktan daha şüphelendiler. Onun için de tekrar tahlil yapılacak temmuzda. Son kontrolde göz tansiyonu biraz yüksek çıktı. Gelecek ay tekrar bakılacak ona. Göz sinirleri iyi durumdaymış çok şükür. Bir ayı geçmiştir herhalde bizi görmeye ve nesne takibine başladı ama ne kadar görebilidiğini bilmemiz hala mümkün değil. Dua ediyoruz görmesi yaşıtları gibi olsun, başka hastalık da çıkmasın diye

Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Büyük kız nasıl?

Buralar gıybetsiz kalmasın. Hahahah

Eki Görüntüle 3071183
ayy ben cok sevindimmmmmmmm çok datlu bir çift
ama şu adamın şu kadınla evlendiğini gördüğümdede üzülmüştüm :D
ben vardım mesela :D neden gupse :D :D :D :D :D

iyiyim katroşum.. sizden gelen iyi haberleri bekliyorum inşallah

abla sen nerdesin ya
o kadar etiketledim seni
özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK74::KK74::KK74::KK74:
biz iyiyiz.. senin minnoşun nasıl :D

Benim bebekti canım. Genetik test sonucu çıkmadı hala onu bekliyoruz. Metabolizmayla ilgili, yine adını hiç duymadığımız bir hastalıktan daha şüphelendiler. Onun için de tekrar tahlil yapılacak temmuzda. Son kontrolde göz tansiyonu biraz yüksek çıktı. Gelecek ay tekrar bakılacak ona. Göz sinirleri iyi durumdaymış çok şükür. Bir ayı geçmiştir herhalde bizi görmeye ve nesne takibine başladı ama ne kadar görebilidiğini bilmemiz hala mümkün değil. Dua ediyoruz görmesi yaşıtları gibi olsun, başka hastalık da çıkmasın diye

Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Büyük kız nasıl?
ben diyorum herşey güzel olacak dio
tüm mesele sakalımın olmayaşından :D

ayy ben cok sevindimmmmmmmm çok datlu bir çift
ama şu adamın şu kadınla evlendiğini gördüğümdede üzülmüştüm :KK70:
ben vardım mesela :KK70: neden gupse :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

iyiyim katroşum.. sizden gelen iyi haberleri bekliyorum inşallah

abla sen nerdesin ya
o kadar etiketledim seni
özleştikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:KK74::KK74::KK74::KK74:
biz iyiyiz.. senin minnoşun nasıl :KK70:

ben diyorum herşey güzel olacak dio
tüm mesele sakalımın olmayaşından :KK70:
İnşallah her şey gerçekten güzel olur, son kontrol biraz moralimi bozdu. Göz tansiyonunun yükselmeyeceğine çok inandırmıştım kendimi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn dın dın dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

üzümlü keklerim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
dayler dayler dayler dayler Koş, bize diyor. "Keksiniz olum" diyor

İnşallah her şey gerçekten güzel olur, son kontrol biraz moralimi bozdu. Göz tansiyonunun yükselmeyeceğine çok inandırmıştım kendimi

dayler dayler dayler dayler Koş, bize diyor. "Keksiniz olum" diyor
kendine moral bozcak yer arıosun neoşşşşşşşşş

bak yine çağırdı benmkini :D etiketlemesen olmuomu :D

Back