- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.021
Hepsi çok saçma da bu bahsettiğimiz kanguru iki ayda üç katına çıkmış. Bu kadar sürede böyle artanı ilk defa görüyorumGeçen gün bi tv ünitesi sordum. Adam bana 21 bin dedi. Şaka mı yapıyorsunuz ben 6-7 bin civarı diye düşünmüştüm dedim. O geçen seneydi dedi.
Tv ünitesi ya. Sanki dükkandan hisse istedim.
Onun sebebi bakimsizlik degil beybisi, gebelik boyunca boyamadim, benim saclarim cabuk uzuyor, diplerden beyazlar epey cikti, sonra da süt emzirme vs sureci oldu yine hemen boyayamadim, sonra uzun suredir boyanmiyor biraz değişiklik olsun diye her zaman aldığım koyulukta degil biraz kizilli acik tonda aldim boyadi eşim, derken haliyle beyazlar parladi, saçlar uzayinca dipler yine çıktı, uçlar akinca farkli ton oldu vs illa uzun uzun anlattircan bana allam yaa kendi kendine yorum da yaptı ve inandi kendine shdhhshdhdHiiiii
Allah başka dert vermesin aşkoşşşş
Nie yazdınız orayı
Kuaförle değil bakımla...
Madem o kdar hamaratsın saçında nie milyonca renk varrrr cıldırtma beni
Git bıya.. Bakımlı olun azcük ya...
Anasınız siz ana....
Damadımın göz zevki şeysini bozma..
Ohaaa enişteye bak 10 parmağnda 10 marifer
Keratinde yapıomu
Sen sevdinmi sövdünmüüüüü
Yaaa o migren var ya o, gece ben de zor daldim uykuya migren gecmek bilmedi. Havalardan iyice sacmaladi kafalarAmin canım inşallah
He valla öyle oldu. İşlerin yoğunluğundan buraya pek giremiyordum. Sabahın 7sinde başlayan migren yeni geçti. Dedim dolapları toparlamadan bir girem kızlar nasıl bakam dedim
Nasılsın fıstık oğlusun nasıl
Herşeyde bir hayır vardır sakin mutsuz olma aldığın nefesin tadını çıkar
Ay ben de hic sevmemOyle belli bir sıkıntımız yok ama gelip gitmeyi severler, bende pek hoşlanmıyorum cok yakin akraba olmadigi surece. Oradakiler uzak akraba koyluleri. Bir iki kez reddedersem vazgecerler inşallah
En uzak ilceye cikalim diye dua ediyorum suan nealisko, bahanemiz olur gelip gitmemek icin
Benimki kotu yere gitmektense burasi olsun diye yazmisti, son siralardaydi ama olacagi varmis iste
Teşekkür ederim pariskom❤
Sana da geçmiş olsun canım. Allah daim etsin canım hep iyi olun. Çok şükür ben de bugün iyiyim. Sabah 8de kalkıp kulaklığı takip yürüyüş yaptım. Tavşanları kedileri köpekleri uzaktan sevdimOnun sebebi bakimsizlik degil beybisi, gebelik boyunca boyamadim, benim saclarim cabuk uzuyor, diplerden beyazlar epey cikti, sonra da süt emzirme vs sureci oldu yine hemen boyayamadim, sonra uzun suredir boyanmiyor biraz değişiklik olsun diye her zaman aldığım koyulukta degil biraz kizilli acik tonda aldim boyadi eşim, derken haliyle beyazlar parladi, saçlar uzayinca dipler yine çıktı, uçlar akinca farkli ton oldu vs illa uzun uzun anlattircan bana allam yaa kendi kendine yorum da yaptı ve inandi kendine shdhhshdhd
Yaaa o migren var ya o, gece ben de zor daldim uykuya migren gecmek bilmedi. Havalardan iyice sacmaladi kafalargeçmiş olsun sana da guzummm. Ben de pek giremiyorum ya, girince de karsilasamiyoruz ayri zamanlarda giriyoz demek ki ahahha.
Sag ol kuzum çok şükür iyiyim artık, doğum travmasini atlattim, saglikliyiz, büyüyor cok şükür her şeye
Sen nasılsın canim?
Ay ben de hic sevmemama bir sure sonra keserler, bos bos ne anlarlar o kadr gelip gitmekten anlamam. Zamanları bol herhalde. Stres yapma canim, inşallah huzurla oturacaksiniz yeni yerinizde. Lojman mi olacak?
Kz yk hiç bi zaman premses olmadıLena ne ara böyle serseri oldu biz onu prenses biliyordukbenim kız da ağzına aldı umarım küvete koyduğum da aynısını yapmaz
Kokulu kokulu öpücükler sana ve minnakima
Seennn seennn daha güzeeellll
Bak ne güzel tane tane anlatmşsnOnun sebebi bakimsizlik degil beybisi, gebelik boyunca boyamadim, benim saclarim cabuk uzuyor, diplerden beyazlar epey cikti, sonra da süt emzirme vs sureci oldu yine hemen boyayamadim, sonra uzun suredir boyanmiyor biraz değişiklik olsun diye her zaman aldığım koyulukta degil biraz kizilli acik tonda aldim boyadi eşim, derken haliyle beyazlar parladi, saçlar uzayinca dipler yine çıktı, uçlar akinca farkli ton oldu vs illa uzun uzun anlattircan bana allam yaa kendi kendine yorum da yaptı ve inandi kendine shdhhshdhd
Yaaa o migren var ya o, gece ben de zor daldim uykuya migren gecmek bilmedi. Havalardan iyice sacmaladi kafalargeçmiş olsun sana da guzummm. Ben de pek giremiyorum ya, girince de karsilasamiyoruz ayri zamanlarda giriyoz demek ki ahahha.
Sag ol kuzum çok şükür iyiyim artık, doğum travmasini atlattim, saglikliyiz, büyüyor cok şükür her şeye
Sen nasılsın canim?
Ay ben de hic sevmemama bir sure sonra keserler, bos bos ne anlarlar o kadr gelip gitmekten anlamam. Zamanları bol herhalde. Stres yapma canim, inşallah huzurla oturacaksiniz yeni yerinizde. Lojman mi olacak?
Hemuz ilce belli olmadi, ama zorda kalmadikca lojman düşünmüyoruz. Ev buldum ben 1 2 tane eger oralar olursa normal eve cikicazOnun sebebi bakimsizlik degil beybisi, gebelik boyunca boyamadim, benim saclarim cabuk uzuyor, diplerden beyazlar epey cikti, sonra da süt emzirme vs sureci oldu yine hemen boyayamadim, sonra uzun suredir boyanmiyor biraz değişiklik olsun diye her zaman aldığım koyulukta degil biraz kizilli acik tonda aldim boyadi eşim, derken haliyle beyazlar parladi, saçlar uzayinca dipler yine çıktı, uçlar akinca farkli ton oldu vs illa uzun uzun anlattircan bana allam yaa kendi kendine yorum da yaptı ve inandi kendine shdhhshdhd
Sen nasılsın canim?
Okurken bana bi rahatlama geldi he seni düşünemiyorum. Saç kremi ne aldın? Uzun süre bıttım sabunuyla yıkadım kaşıntıya iyi gelmişti ama keçe gibi oldu saçlarım. Şampuana döndüm ama hiç saç kremi kullanmadığım için ne alsam bilemedim. Bir ara saç serumlarını, bakım yağlarını falan kullanıyordum aslında iyi geliyordu ama farklı bir şey deneyesim varSana da geçmiş olsun canım. Allah daim etsin canım hep iyi olun. Çok şükür ben de bugün iyiyim. Sabah 8de kalkıp kulaklığı takip yürüyüş yaptım. Tavşanları kedileri köpekleri uzaktan sevdimgülleri kokladım.... Bu ara 3d müziklere taktım. Sende dinle sanki kafanin içinde müzik dansediyor. Bir tanesini atim. Kulaklıkla ve son ses dinle. Onun dışında evde bağıra bağıra şarkı söylüyorum. Epliktik bisiklet aldım. Dışarıda olmadığımda ondayim. Bir sürü yüz ve saç için kremler aldım. Parfümler aldım..kitap okuyorum... İşin stresini atıyorum. Ay taşı bilekliği aldım. Dengemi buluyorum inanılmaz huzurluyum
Heyecanlı mısın yeni bir eve yerleşeceğin için?Hemuz ilce belli olmadi, ama zorda kalmadikca lojman düşünmüyoruz. Ev buldum ben 1 2 tane eger oralar olursa normal eve cikicaz
Evet neos yeni ev heyecani var, bu oturdugumuz ev cok eski ve bıktım artik. Suanki baktigim evlerin hepsi yeni o yuzden sadece yeni evde oturma heyecani varHeyecanlı mısın yeni bir eve yerleşeceğin için?
Asko herbel essences argan yagli sac kremi cok iyiOkurken bana bi rahatlama geldi he seni düşünemiyorum. Saç kremi ne aldın? Uzun süre bıttım sabunuyla yıkadım kaşıntıya iyi gelmişti ama keçe gibi oldu saçlarım. Şampuana döndüm ama hiç saç kremi kullanmadığım için ne alsam bilemedim. Bir ara saç serumlarını, bakım yağlarını falan kullanıyordum aslında iyi geliyordu ama farklı bir şey deneyesim var
Ee tamam işte daha ne olsunEvet neos yeni ev heyecani var, bu oturdugumuz ev cok eski ve bıktım artik. Suanki baktigim evlerin hepsi yeni o yuzden sadece yeni evde oturma heyecani var
BakemAsko herbel essences argan yagli sac kremi cok iyi
Benim ev 35 senelik, dedigin gibi hep pis sanki asla temizligi gostermiyor. Esyalarim falanda guzel durmuyor burda. Kapilar kirmizi mutfak dolaplari eski usul birde her yerinde tamirat gerektiren isler var bıktık artikEe tamam işte daha ne olsunBen de yeni ev seviyorum. Daha temiz geliyor sanki eski evi ne kadar temizlersen temizle pismiş gibi ne alakaysa
Bakem
Yeni eve geçince rahat edersin inşallah. Hem eşyaların da kendini daha çok belli ederBenim ev 35 senelik, dedigin gibi hep pis sanki asla temizligi gostermiyor. Esyalarim falanda guzel durmuyor burda. Kapilar kirmizi mutfak dolaplari eski usul birde her yerinde tamirat gerektiren isler var bıktık artik
İnşallahYeni eve geçince rahat edersin inşallah. Hem eşyaların da kendini daha çok belli eder
Anlatamam sana nasıl rahatladigimi... Kendimi yeniden buldum. Epicanin konserine de gidince tam dağıtacağımOkurken bana bi rahatlama geldi he seni düşünemiyorum. Saç kremi ne aldın? Uzun süre bıttım sabunuyla yıkadım kaşıntıya iyi gelmişti ama keçe gibi oldu saçlarım. Şampuana döndüm ama hiç saç kremi kullanmadığım için ne alsam bilemedim. Bir ara saç serumlarını, bakım yağlarını falan kullanıyordum aslında iyi geliyordu ama farklı bir şey deneyesim var
Ay Epica mı geliyormuuş. Pandemi başladıktan sonra benim dünyayla bağım kesildi ya. En son Mart 2020'de tiyatroya gittim ve etkinlik olayım orada bitti :/ Ekran görüntüsü aldım, bakacağım bunlara da. Ben bıttım sabunundan memnun kaldım aslında ama şu anda düğüm düğüm oluyor saçım. Bir şey sürmem şart olduAnlatamam sana nasıl rahatladigimi... Kendimi yeniden buldum. Epicanin konserine de gidince tam dağıtacağımiple çekiyorum 9 Haziran gelsin diye benim saçıma hiçbir şampuan iyi gelmiyordu. Gliss bio tech restore aldım hem şampuanı hem bakım kremini. Saç maskesini danimarkadan görümcem getirdi markasını bilmiyorum. Birde brazilian keratin smoothing therapy hair getirmişti o da iyi
Morwmo Hugh protein ampoule cream aldım. Küçük ama etkisi büyük. Bir de durulanmayan bakım kremi Urban Pure Coconut & Aloe Vera aldım. Saç yok gibi kafamda o kadar yumuşak ve rahat
Evet geliyorAy Epica mı geliyormuuş. Pandemi başladıktan sonra benim dünyayla bağım kesildi ya. En son Mart 2020'de tiyatroya gittim ve etkinlik olayım orada bitti :/ Ekran görüntüsü aldım, bakacağım bunlara da. Ben bıttım sabunundan memnun kaldım aslında ama şu anda düğüm düğüm oluyor saçım. Bir şey sürmem şart oldu
Ooh iyi yapmışın, yarasın hepsi. Şimdiden iyi eğlenceler konser için de. Bıttımı çok duyuyordum. Geçen eylül gibi başladım kullanmaya. Bu ay bıraktım. Şimdi Yves Rocher deniyorum ısırganlı. Bakacağım. TenkyutEvet geliyorbende en son sanırım gripinin konserine gitmiştim. İki yılı geçti . Şu indirimi benden uzak tutsunlar kirpik ve Kaş bakım yağı dahi aldım düşün bittim sabununu geçen gün TV de belgeselde gösteriyorlardi. İngiltere kraliçesine gönderiyoruz diye bak bak özellikle Morwmo Hugh protein ampoule cream buna bak
Teşekkür ederimOoh iyi yapmışın, yarasın hepsi. Şimdiden iyi eğlenceler konser için de. Bıttımı çok duyuyordum. Geçen eylül gibi başladım kullanmaya. Bu ay bıraktım. Şimdi Yves Rocher deniyorum ısırganlı. Bakacağım. Tenkyut
Bi dakka bi dakkaaa, isi bıraktın mi kuzum dur kafam karıştiiiiiSana da geçmiş olsun canım. Allah daim etsin canım hep iyi olun. Çok şükür ben de bugün iyiyim. Sabah 8de kalkıp kulaklığı takip yürüyüş yaptım. Tavşanları kedileri köpekleri uzaktan sevdimgülleri kokladım.... Bu ara 3d müziklere taktım. Sende dinle sanki kafanin içinde müzik dansediyor. Bir tanesini atim. Kulaklıkla ve son ses dinle. Onun dışında evde bağıra bağıra şarkı söylüyorum. Epliktik bisiklet aldım. Dışarıda olmadığımda ondayim. Bir sürü yüz ve saç için kremler aldım. Parfümler aldım..kitap okuyorum... İşin stresini atıyorum. Ay taşı bilekliği aldım. Dengemi buluyorum inanılmaz huzurluyum
Senle sakince iletişim tabii ki kurarim, ama isime gelmiyoehfhehfjdhfKz yk hiç bi zaman premses olmadı
Hep cadıydı
Seennn seennn daha güzeeellll
Bak ne güzel tane tane anlatmşsn
Demek benle sakince iletişim kurabiliosn
Ay hadi hayırlisi canim, heyecanli süreçler bunnaaarHemuz ilce belli olmadi, ama zorda kalmadikca lojman düşünmüyoruz. Ev buldum ben 1 2 tane eger oralar olursa normal eve cikicaz
Bsy dicem, ben bi ara sansa bi krem aldim cok memnun kaldim, Ashley joy. Tavsiye edeyrum cokOkurken bana bi rahatlama geldi he seni düşünemiyorum. Saç kremi ne aldın? Uzun süre bıttım sabunuyla yıkadım kaşıntıya iyi gelmişti ama keçe gibi oldu saçlarım. Şampuana döndüm ama hiç saç kremi kullanmadığım için ne alsam bilemedim. Bir ara saç serumlarını, bakım yağlarını falan kullanıyordum aslında iyi geliyordu ama farklı bir şey deneyesim var
Inluencer bir ablanın markasıymış bu ya mehBi dakka bi dakkaaa, isi bıraktın mi kuzum dur kafam karıştiiiii
Ay harikasın, iste bu yaa, kendi kendinin doktoru boyle olunur kuzumm
Müziği dinleyeceğim en kisa zamanda
Parfumler hangi markaaaa
Epliktik piskelet ne oliuur
Hangi kitabi okuyorsun, en cok onun eksikligini yaşıyorum, cok cok az okuyabliyorm ve bir an once eski formuma donebilmek istiyorummm
Senle sakince iletişim tabii ki kurarim, ama isime gelmiyoehfhehfjdhf
Ay hadi hayırlisi canim, heyecanli süreçler bunnaaarbize de at evi bulunca içini filan
Bsy dicem, ben bi ara sansa bi krem aldim cok memnun kaldim, Ashley joy. Tavsiye edeyrum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?