• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayler dayler dayler dayler Dedikodunu yaparken seni etiketlemeyeceğiz bundan kelli

Evde kendi imkanlarınla yap. Ben bir ara saçımı kendim kesiyordum. Keratini evde yapma tabii orası şaka. Yanar manar

Hayırlı uğurlu olsun. Merkez mi? Manisa daha iyi değil mi?
Ooh no no no
Evde kesmekmi

16530692432145277783125528276209.jpg

Reglim iki gün gecikti bugun belimde inanilmaz ağrı var test yaptım böyle çıktı var mıdır bişey kızlar

dayler dayler dayler dayler Dedikodunu yaparken seni etiketlemeyeceğiz bundan kelli

Evde kendi imkanlarınla yap. Ben bir ara saçımı kendim kesiyordum. Keratini evde yapma tabii orası şaka. Yanar manar

Daha belli degil yeri ilce sonradan seciliyormus😞
Her işte bir hayr vardır kuzum
Nie istemiodn
Esimin akrabalari hep orda o yuzden istemiyorum

3yıl kuaföre gitmemek nedir ya
Kafada 2764827renk olması nedirrrrrrr
Veli olsam kızımı sana vermem
Kötü örnek :KK70:
Ahshahsh ne alaka kuafore gitmekle ornek olmanın naaaalakasi var ahdhshdhs
Hayır yani nazarımız güzelliğine değildi, o şekilde grip mi oldun? E iyiymiş, bizim psişik güçler çapraz da çalışıyor demek ki 😎

Siz yaptınız diyorsa biz yapmışızdır

Naalakası varmış. Öğretmenin saçını mı örnek alacak çocuklar. Dış görünüşü bu kadar önemsemeyen bir nesil olsun bunlar ya. Instagram fenomenlikleri falan bitsin
Herhangi bir nazar istencimde senlen irtibata geccem nealcazim ahdhshdhsh

Bak oyle deyince ikna oldum ben kesin biz yapmisizdir yabdshdhdh

Taytla tişörtle giriyodm sınıfa ben, yerlerde yuvarlaniyodum, ne keratinimismis acabaaaa
Saçını örnek almıacak
Kişisel bakımlılığı alacak
Ayrıca tabikisiiii öleeettmmeeenn ayna olcak hıh
Bsy dicem. Kuafore gitmedim dedim de bakimli olmadığımi nerden cikardinabhxhshdh
Saç boyası ve kesme isini esim yapiyordu 😎
Evde lazer epilasyon var 🥳
Kaşlarımı kendim aliyorm 🥸
N Neal sen nie dayleri savunuon
Etiketlemesek gelmiokiiiii
Savunma savunma :işsiz:
Daha yeni aldim elime telefonu 😏
Kişisel bakımlılık kuaföre giderek mi oluyor sadece? Ben günde iki kez dişlerimi fırçalıyorum mesela. Fırsat bulursam banyo bile yapıyorum 🚿🛁🧼🧽

Doğru diyon. dayler dayler dayler dayler kim ya. Hayır, o kim yani? Boş ver şımarmasın. Etiketlemeyelim bir daha. Kendi gelmeyen kendi kaybeder!!!
Ben bile banyo yapiyorm ki ahdhshdhd

Kendi diyen kendi olur taam mi 🤧
Bir kısmı kuaför
Mesela lazer veya ağda :KK70:
Boya vs vs :KK70:
Keratin için 500 tl istedi vicdansız sabuha..

Heh öyle ol
Dayler kim ya.....!
Benim buyur?!
Iyi aksamlar askoslaar. Tayin yerimiz belli oldu Manisa. Hic istemedigim yer cikti cok mutsuzum😞
Oyy hayirlisi olsun cnm, neden istemiyordun?

Tamam canim simdiden etiketlemedigin asiri iyi olmudhehfhdhf

Taytla tişörtle giriyodm sınıfa ben, yerlerde yuvarlaniyodum, ne keratinimismis acabaaaa

Bsy dicem. Kuafore gitmedim dedim de bakimli olmadığımi nerden cikardinabhxhshdh

Benim buyur?!

Benim koca tarafi oralarda hep 😞

Sen de değdirmişsin. Kendini niye muaf tuttuysan 😒😒
Neyse hızlı ikna oldun. Oldu taam taam oldu
Kaşlarımı ben de kendim alıyorum. Boya kullanmıyorum. Bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Beyazlarımla gittiği yere kadar devam ederim. Kesimi kendim yapıyorken her şey daha güzeldi. İstemediğim bir modele bir de para vermiş olmuyordum Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Ne demek sen bile, ne demmeeek?
Ayağını denk al işte. Bu bir göz dağıdır. Di mi Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
Burada uzaktim ne guzel ya kafam rahatti
Of evet haklısın öyle oluyor ya. Ben de farklı şehirde olmaktan memnunum. Görüşmek zorunda kalır mısınız?

Kaşlarımı ben de kendim alıyorum. Boya kullanmıyorum. Bir kere yaptırdım bin pişman oldum. Beyazlarımla gittiği yere kadar devam ederim. Kesimi kendim yapıyorken her şey daha güzeldi. İstemediğim bir modele bir de para vermiş olmuyordum Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Ayağını denk al işte. Bu bir göz dağıdır. Di mi Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.

Of evet haklısın öyle oluyor ya. Ben de farklı şehirde olmaktan memnunum. Görüşmek zorunda kalır mısınız?
Kalırız ya gelmek isterler😐

Benim koca tarafi oralarda hep 😞
İyi anlaşamıyor musunuz kuzum, ya da sınır koyamaz mısınız ki

Yok kiz muaf tutmadim, capraz etkiden dedim, birlikten kuvvet filan hesabı shdhdhfh

Benim saclar cok beyaz, kontrolsuz beyaz, dengeli ne bilem bir asortikli de degil 😏

Ay valla duz kesim yapiyolardi ztn modaymis diye, eşim daha duz kesiyodu ahdhsh uclarini da makas hareektneriynen inceltiyodu, gosterdiydim 🤣 boya zaten dumduz vur gitsin hshdh.

Gözdağı değil agri dağı olsa olmayinca olamiyor 🤣🤣

İyi anlaşamıyor musunuz kuzum, ya da sınır koyamaz mısınız ki

Yok kiz muaf tutmadim, capraz etkiden dedim, birlikten kuvvet filan hesabı shdhdhfh

Benim saclar cok beyaz, kontrolsuz beyaz, dengeli ne bilem bir asortikli de degil 😏

Ay valla duz kesim yapiyolardi ztn modaymis diye, eşim daha duz kesiyodu ahdhsh uclarini da makas hareektneriynen inceltiyodu, gosterdiydim 🤣 boya zaten dumduz vur gitsin hshdh.

Gözdağı değil agri dağı olsa olmayinca olamiyor 🤣🤣
He tamam. Her türlü nazar, kem göz ihtiyacınız için 0533 ahshhdjd

Benimki de kontrolsüz beyaz ve çok beyaz. Hatta son bir yılda daha daha da beyazladı ama napam. Bir de dip boya düşünrmem. Bir de boya saçımın kendi rengine en yakın renkti yani koyu bir şeydi. Ona rağmen keçe gibi oldu. Saçlarım başkasının saçı gibiydi, dokunmak istemiyordum

Kendin kesince mis gibi ya. Kuaförler de yamuk kesiyor zaten. Evde yamuk kessen de en azından yamuğa para vermemiş oluyorsun. Gereksiz kuaför muhabbeti yok. Zaten nemrutluğum sayesinde benimle pek o muhabbete giremiyorlar ama olsun ahshh

Gözdağını neden ayrı yazmışım? Çocuğun uykusu gerileyince bende de Türkçe gerilemesi başlamış 🙈

Hemsirecik Hemsirecik Mesafe koymak iyi fikir aslında. En azından öyle kafalarına her estiğinde çıkıp çıkıp gelemesinler

He tamam. Her türlü nazar, kem göz ihtiyacınız için 0533 ahshhdjd

Benimki de kontrolsüz beyaz ve çok beyaz. Hatta son bir yılda daha daha da beyazladı ama napam. Bir de dip boya düşünrmem. Bir de boya saçımın kendi rengine en yakın renkti yani koyu bir şeydi. Ona rağmen keçe gibi oldu. Saçlarım başkasının saçı gibiydi, dokunmak istemiyordum

Kendin kesince mis gibi ya. Kuaförler de yamuk kesiyor zaten. Evde yamuk kessen de en azından yamuğa para vermemiş oluyorsun. Gereksiz kuaför muhabbeti yok. Zaten nemrutluğum sayesinde benimle pek o muhabbete giremiyorlar ama olsun ahshh

Gözdağını neden ayrı yazmışım? Çocuğun uykusu gerileyince bende de Türkçe gerilemesi başlamış 🙈

Hemsirecik Hemsirecik Mesafe koymak iyi fikir aslında. En azından öyle kafalarına her estiğinde çıkıp çıkıp gelemesinler
Ben de dogumdan coook uzun sure sonra boyamıstim ztn, ondan cok renkli olduydu kafam 🤣 kapanmadi cunku. Belli bir sure dokunasi gelmiyor hiçbir seye insanin 🥴

Ay ben de sevmem oyle yilis yilis sohbeti, en son epey memleket meselesi konuştuk, asiri ciddiydik, adam beni makale okuyor gorunce hshdhshdhdhdh

Hepsi bizim dagimiz degil mi? Ayri gayrı yok aramizda! Xhhdhd

Daha belli degil yeri ilce sonradan seciliyormus😞

Esimin akrabalari hep orda o yuzden istemiyorum
Hiiiii
Allah başka dert vermesin aşkoşşşş
Nie yazdınız orayı 🙈

Benim buyur?!

Kuaförle değil bakımla...
Madem o kdar hamaratsın saçında nie milyonca renk varrrr cıldırtma beni :D
Git bıya.. Bakımlı olun azcük ya...
Anasınız siz ana....
Damadımın göz zevki şeysini bozma..
Ohaaa enişteye bak 10 parmağnda 10 marifer
Keratinde yapıomu :D

Sen sevdinmi sövdünmüüüüü

Karanlık denedim olmadı, ışık denedim olmadı. Bezini değiştirdik, karnı doydu, gazını çıkardık, bezini bir daha değiştirdik, bütün kıyafetini değiştirdik, salladım, konuştum, yok. Gece 12'ye kadar beşiğe her yatırdığımda ağlayarak uyandı. Derdi ne çözemedik. Gece boyu vızıldandı. Uykusuzluktan öleceğim. Başka çocuğum olsa çayıra salmışken kendim de otlarım herhalde. O kıvama geliniyordur bence
Çok yorulmuşsun zor valla.en son yazdığına gülcektim vazgeçtim 🙈 Yanına almayı denedin mi .bazen atak haftasındayken ya da canları sıkılınca mı bilmem,beşiği istemiyorlar.öyle olunca yanıma alıyorum yatarak memede uyuyor.yatarken de durmazsa diğer yanıma dönüyorum ordan emziriyorum.
Bana banaaa
Güzelliğimeeeeeeee
Beğenemednmi :KK70:

Su içsem yarıo bulutum ya...
Ben çalışıorm ya.. Lenanın peşinde cok koşmuorm :KK70:
Sen masabaşı çalışıyordun değil mi?

Ay lav yu bibiğim
Çok yorulmuşsun zor valla.en son yazdığına gülcektim vazgeçtim 🙈 Yanına almayı denedin mi .bazen atak haftasındayken ya da canları sıkılınca mı bilmem,beşiği istemiyorlar.öyle olunca yanıma alıyorum yatarak memede uyuyor.yatarken de durmazsa diğer yanıma dönüyorum ordan emziriyorum.

Sen masabaşı çalışıyordun değil mi?
İvit bibiğimmm
Trilyonlarca paranın hesabını yapıorm ama fakirim :D

Gül ya niye gülmeyecekmişsin. Bu sabah ilk defa denedim onu. Yarım saat falan uyudu, emerken uyuyakalmıştı zaten. Toplamı bir saate yakındır. Parkta zar zor da olsa uyudu bugün neyse. Ya bu arada senin kanguru iyi çıktı mı

Merhabaaa buradaki çoğu kişi hamilelik deneyimi yaşamıştır sanırım. Eğer burda olan birileri varsa bir şey soracağım 🥰

Back