- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.641
Benim o kahveler 3.5 ay sürdüAy evet cidden kuduruk mudur nedir sürekli bir aksiyon var. Dediğin gibiBal0ncuk çok uzun sürmedi, doktorlar ümitli değildi ama ilaçlar hızlı etki etti allahtan. Bu sabah kanama açısından daha da iyi uyandım. Kırmızılar gitti kahveler geldi şükür. Sağolun kızlar ya hep bir tetikte kalma modumuz var. İnş sorunsuz sıkıntısız olsun bundan sonrası.
Son reglmi bacıııııBen hala regl bekliyorum beybiiii
2-3 gün var gecikme olmazsa
Affedem mi?Kiz valla oructan bayiliyom ben gsgsgsgs
İnşallah sıkıntısız gelirde bugunlerin hesabini sorarsin
Kuzum aslında dün sabah itibariyle kahve gelmeye başladı ama doktor beni taburcu ederken hala kırmızı kanamam vardı ve ultrasonda kanama alanı görüyordu. Kanamam olduğu için fitil kullanamıcamı o yüzden iğneye geçicemi söyledi geçene kadar.Ben de bir hafta tuvalet dışında kalkmamıştım şükür sağlıcakla doğdu senin bebişte inşallah sağlıcakla zamanında gelsinProgestan fitil neden kullanmıyorsun
ederim inşallah tertemiz çıkar bütün sonuçlar
Evet artık havalar baya ısındı senin mevsim geldi
Ay allah inş herkese sorunsuz sağlıklı gebelik nasip etsin ama şimdi siz benim şöyle oldu böyle oldu, sonra da sorunsuz sıkıntısız sağlıkla doğdu diyince benim de içim rahatlıyor. İnsan böyle şeylerin olabileceğini bilse bile yine de bir huzursuzlanıyor yaşayınca.Benim o kahveler 3.5 ay sürdü
Son reglmi bacııııı
Affedem mi?
İyi geceler bulutumGünaydın
Kahve gelmesi iyi durmaya başladı demek ki.yakında tamamen geçerKuzum aslında dün sabah itibariyle kahve gelmeye başladı ama doktor beni taburcu ederken hala kırmızı kanamam vardı ve ultrasonda kanama alanı görüyordu. Kanamam olduğu için fitil kullanamıcamı o yüzden iğneye geçicemi söyledi geçene kadar.
Ay allah inş herkese sorunsuz sağlıklı gebelik nasip etsin ama şimdi siz benim şöyle oldu böyle oldu, sonra da sorunsuz sıkıntısız sağlıkla doğdu diyince benim de içim rahatlıyor. İnsan böyle şeylerin olabileceğini bilse bile yine de bir huzursuzlanıyor yaşayınca.
İyi geceler bal0ncuğumİyi geceler bulutum
Benim o kahveler 3.5 ay sürdü
Son reglmi bacııııı
Affedem mi?
Ben çocuk büyütürken neler olmuş.
Beş dakikam bile yok kendime ait, anca etiketlenince giriyorum siteye.
2 gün bakamadım bulutum yaaaBugün yazan olmamış iyi geceler canlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cumartesi günü bizim miniğin ilk 23 nisanıydı, çocuk şenliğine gittikçocuklar gibi şendik (itiraf etmeliyim ben daha çok eğlendim)
ama özlüyorum eski bayramlarıeski neşeyi coşkuyu umarım bu şekilde kalmaz..
bu arada cuma günün menenjit aşımız vardı... 3 doz vurulduk.. 1 kaldı die düşünürken 2 tane daha varmışkara haberi aldım herşey ateş pahası
muayne, aşı, ilaçlar hepsi 1200 tl tuttugerçekten ne olacak böyle halimiz
bu kızın yaratılışı bile paraylaydı zatenGüzel başladı kötü bitti aaagagsgsgs paraso çohmuş hakkatenneyse şifa olsunda
ayy gözümüzx aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnReglim geldi
Canım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.Kahve gelmesi iyi durmaya başladı demek ki.yakında tamamen geçerKaç haftalık gözüküyor şimdi 8 mi?
İyi geceler bal0ncuğum
Her şey öyle yaaa hiçbir şeye para yetmiyor kigünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cumartesi günü bizim miniğin ilk 23 nisanıydı, çocuk şenliğine gittikçocuklar gibi şendik (itiraf etmeliyim ben daha çok eğlendim)
ama özlüyorum eski bayramlarıeski neşeyi coşkuyu umarım bu şekilde kalmaz..
bu arada cuma günün menenjit aşımız vardı... 3 doz vurulduk.. 1 kaldı die düşünürken 2 tane daha varmışkara haberi aldım herşey ateş pahası
muayne, aşı, ilaçlar hepsi 1200 tl tuttugerçekten ne olacak böyle halimiz
tşk ederiz teyzesiCanım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.
Her şey öyle yaaa hiçbir şeye para yetmiyor ki
İlk 23 nisanınız kutlu olsun, eğlenmiştir lenoş da
bu kızın yaratılışı bile paraylaydı zaten
alıştım
ayy gözümüzx aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi hemen randevu al
Canım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.
Her şey öyle yaaa hiçbir şeye para yetmiyor ki
İlk 23 nisanınız kutlu olsun, eğlenmiştir lenoş da
bizide haber ettttttttttttttttttttttKolej paralarını daha doğmadan yediler shsjhsjsjsjs doğru diyosun asko hahahahah
Ya evet aldımkiiii hemen yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?