Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim o kahveler 3.5 ay sürdü

Ben hala regl bekliyorum beybiiii
2-3 gün var gecikme olmazsa
Son reglmi bacııııı

Kiz valla oructan bayiliyom ben gsgsgsgs

İnşallah sıkıntısız gelirde bugunlerin hesabini sorarsin
Affedem mi?

Kuzum aslında dün sabah itibariyle kahve gelmeye başladı ama doktor beni taburcu ederken hala kırmızı kanamam vardı ve ultrasonda kanama alanı görüyordu. Kanamam olduğu için fitil kullanamıcamı o yüzden iğneye geçicemi söyledi geçene kadar.
Benim o kahveler 3.5 ay sürdü

Son reglmi bacııııı

Affedem mi?
Ay allah inş herkese sorunsuz sağlıklı gebelik nasip etsin ama şimdi siz benim şöyle oldu böyle oldu, sonra da sorunsuz sıkıntısız sağlıkla doğdu diyince benim de içim rahatlıyor. İnsan böyle şeylerin olabileceğini bilse bile yine de bir huzursuzlanıyor yaşayınca.

Son düzenleme:
Kahve gelmesi iyi durmaya başladı demek ki.yakında tamamen geçer Kaç haftalık gözüküyor şimdi 8 mi?
İyi geceler bulutum
İyi geceler bal0ncuğum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cumartesi günü bizim miniğin ilk 23 nisanıydı, çocuk şenliğine gittik çocuklar gibi şendik (itiraf etmeliyim ben daha çok eğlendim)
ama özlüyorum eski bayramları eski neşeyi coşkuyu umarım bu şekilde kalmaz..

bu arada cuma günün menenjit aşımız vardı... 3 doz vurulduk.. 1 kaldı die düşünürken 2 tane daha varmış kara haberi aldım herşey ateş pahası
muayne, aşı, ilaçlar hepsi 1200 tl tuttu gerçekten ne olacak böyle halimiz

Güzel başladı kötü bitti aaagagsgsgs paraso çohmuş hakkaten neyse şifa olsunda

Kahve gelmesi iyi durmaya başladı demek ki.yakında tamamen geçer Kaç haftalık gözüküyor şimdi 8 mi?

İyi geceler bal0ncuğum
Canım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.
Her şey öyle yaaa hiçbir şeye para yetmiyor ki
İlk 23 nisanınız kutlu olsun, eğlenmiştir lenoş da

tşk ederiz teyzesi

Yesin teyzesi onu gümbür gümbür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…